Többen felhívták a figyelmet, már a kormány számára bukással felérő győzelem után, hogy Orbán Viktor bosszút áll majd az ellenzéki városokon. A kármentést  Karácsony Gergely vezetésével megkezdték   az ellenzéki polgármesterek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ne hagyjátok magatokat. Lassan mi leszünk többen! Csak az a rohadt kétharmad. Azt kellene...
nezelodo
Miért, akadt valaki aki elhitte Orbánnak, hogy szent a béke. és együttműködik az ellenzéki vezetésű városokkal? Nem ismeri fel a lakosság, hogy már kilenc éve revánsot vesz az országon is, a 2002-2010 közti mellőzöttségéért? Az aki ezt nem látja, politikailag és gazdaságilag vak, meg is érdemli, hogy állandóan a zsebében kotorásszon a kormány.
szegfue
@nezelodo: A mi kis településünkön is pontosan igy zajlik minden!! A régi polgármesternek "jó kapcsolata" volt a Fidesz-KDNP-s országgyülési képvisővel, tehát volt pénz... most viszont az ellenzéki polgármester kénytelen beérni a költségvetéstől járó támogatással és a helyi bevételekkel, ami viszont semmire sem elég!:(
tudode
Szomorú/nevetséges az, hogy egy divatból kimenő székház varázsLÓ szüttyőgatyás, piros pacsis dirigálhat, bosszúból osztogathat, fosztogathat egy mini országban, amely valójában jogilag nem is létezik:
.
www.google.com/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Ma&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i59j35i39j0l4.4677j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Szemben az USA elnökével, kinek nem tűrik el a huncutságait. mert
.
----- Alkotmányos vádat emeltek Donald Trump ellen
.
444.hu/2019/12/19/alkotmanyos-vadat-emeltek-donald-trump-ellen
.
Így működhet egy moslékzabáló nép országa!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.