Ki kellett üríteni a Veresegyházi Medveotthont, mert egy oroszlán kiszökött az elzárt kifutóból. Az állatot már elfogták, senkinek nem esett bántódása.

Az Index azt írja, a medveotthon teherautójával vitték ki a látogatókat a területről.

Fél 11-kor érkeztünk 2 kicsi gyermekkel, bementünk, megnézték az állatokat, oroszlánokat. De nem mentünk körbe, elmentünk az oroszlánokig, aztán vissza. Elmentünk a játszótérre, ott voltunk 1 órája, aztán elkezdett 2 férfi kiabálni és integetni, hogy kiszabadult egy oroszlán. Elkezdett mindenki kifelé szaladni, a kisebbik gyereket kézben vittem, a nagyobbat, szegényet, meg húztam magam után. Végül egy hölgy visszafordult és segített vinni a nagyobb gyereket. A parkolóban vártunk, azt láttuk, hogy megy ki több autó. Még most is remegek, félelmetes volt

– mesélte egy szemtanú a lapnak.

Az Index megkereste Kuli Bálint, a medveotthon Állatokért felelős igazgatóját, aki a lapnak elmondta, az oroszlán csak egy látogatók elől elzárt területre ment ki.

Már elfogták, senkinek nem esett bántódása.

Nyáron 8 felnőtt és két kölyökoroszlán költözött a Veresegyházi Medveotthonba, akik korábban egy román vándorcirkusz fellépői voltak, és a nagyragadozók cirkuszi bemutatásának ottani tiltása miatt kerültek Érdre. Ott azonban nem volt mód a tartásukra, így a medveotthon fogadta be őket.

Forrás: Index

Címlapkép (illusztráció): Pixabay CCo

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csapnivalo
Ilyen, amikor az ember a tűzzel játszik. Nekem bőven elég, ha természetfilmen látom őket. Ott sem a vérengzős részekért vagyok oda.
CsipkeRózsa
Nem a medveotthonból szökött ki, hanem a kifutójából, de egy látogatók elől elzárt területre, ott maradt az otthonban.
görbetükör
Milyen bátrak az emberek, ha rács mögött bámulhatják a nagyvadakat.
csapnivalo
Ilyen, amikor az ember a tűzzel játszik. Nekem bőven elég, ha természetfilmen látom őket. Ott sem a vérengzős részekért vagyok oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.