Annak ellenére, hogy csütörtökön a színház közölte, lezárult a Mihályi Győzővel kapcsolatos vizsgálat, a kultúráért felelős főpolgármester-helyettes közölte: folytatódik a fővárosi vizsgálat az Újszínház zaklatási ügyében.

Annak ellenére, hogy az Újszínház a napokban lezárta belső etikai vizsgálatát a szexuális zaklatás gyanúját felvető ügyben, a Főváros által indított felügyelőbizottsági vizsgálat továbbra is folyamatban van. Ezt különösen indokolttá teszi, hogy az ügyben az ATV Egyenes Beszéd című műsorában megszólalt Szántó Péter, a zaklatási ügyet bejelentő volt színházi dolgozó, aki szerint már tanúvallomások is keletkeztek az ügyben, amelyek megerősítik korábbi bejelentése tartalmát. A mai napon arra kértem a felügyelőbizottságot, hogy a vizsgálat terjedjen ki a frissen felmerült tényekre, vallomásokra is

– olvasható Gy. Németh Erzsébet közleményében.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Valaki szólhatna már a fideszes korifeusoknak, hogy nem lehet csak ""grécizni"". Vagy ""grécizhetünk"", de akkor ""mihályizni"" is kell.
Persze, a Dörnert jó lenne elveszíteni, de ez csak a lakájmédia módszere lehet. És, ha a nagyját az adja, akkor is van, maradt még néhány, ha nem is sok, a másik oldalon is. Vajon mi oka lehet annak, hogy a ""közmédia"" egyetlen szót se veszteget az ""újszinházi"" dolgokról?
Ronin2
Gondolom,ezt a hülyeséget az 1 milláért alkalmazott,pénzért búgócsigát is eljátszó Olga Néni tanácsolta.
Ha már egyszer kulturális főtanácsadó.Is.
Nem tudnak jól kijönni ebből az ügyből,mert Mihályira egy "Totya mondta" vádalap,míg Gréczyre igencsak ocsmány tényfotók "vallanak".
Dörnert szeretnék megbuktatni,hogy valamely félbuzoid nyálas csókos ülhessen a helyére.
No,meg a Gothár ügyet is agyon kéne valahogy hallgattatni.
Szép új vezetés.:D
ómió
A "haladó" Katonát meg, ugye, efftársiasan hagyjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.