2019. december 31-i hatállyal lemond parlamenti mandátumomról Gréczy Zsolt.

Gréczy Zsolt lemond parlamenti mandátumáról

A DK politikusa az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be döntését, amit azzal indokolt, hogy

nem szeretné, hogy pornográf képeinek nyilvánosságra kerülése terhelné a Demokratikus Koalíciót.

Gyurcsány Ferenc pártelnököt már tájékoztatta, mivel Gréczy listáról került be a parlamentbe, megüresedett helyének betöltéséről a DK vezetése dönt majd.

Gréczy Zsoltról a napokban kerültek ki szigorúan 18+ -os fotók. Egy névtelen levélíró zaklatással vádolja, ám ezt egyelőre nem tudta bizonyítani.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Egyenes döntés. Ilyet nem látni a sunyi fideSSes naciktol.
Remelem a bíróságon igazolja magát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Nem nagy ügy
.
Nagyibb emberek is rábazsajogtak a szerszámukra, mint pl.
.
---- Lemondott Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár
.
https://index.hu/kulfold/2019/05/18/lemondott...
.
Ma már a hálószobákban dől el a politika, vagy mi a fene van!!!
.
!!!
nezelodo
Hát Zsótika ez nagy baromság volt, nem gondolhattad komolyan, hogy a gülüszemű módjára megúszod ezt a hülyeséget..
1magyar
Megbolondulnak az emberek, saját magukat és sok esetben a partnereiket fotózgatják pucéran és egyéb meztelen pózokban???
Béla333
Sebaj! Azért nem egy becsületes embert kinyírt a Nyugatifény blog féle DK-s szennyoldalon keresztül! Őket sem sajnálta, amikor ezt tette, őt sem kell sajnálni egy pillanatig sem!
Nessy
Nagy szamár lehet az, akit e-mailben lehet "zaklatni"! Vagy jó pénzért ásott elő 4,5 éve "őrzött képeket"? Azóta nem törölte? Nem gömbölyű ez az egész! Érdekes, Krapancsák Hugó közmunkásról senkinek nem jutna eszébe X év után bejelenteni,. hogy zaklatták! Mint ahogy az is érdekes, hogy időzítve jut el valaki tudatáig, hogy "né' de má', engem zaklattak sok évvel ezelőtt!
Lepényleső
Megtette amit sokaknak meg kellett volna tenni előtte?
Yoda69
Egyenes döntés. Ilyet nem látni a sunyi fideSSes naciktol.
Remelem a bíróságon igazolja magát.
verőce21
Sokat gyengített az ellenzék mára legerősebb pártjává vált Degenerált Kreténeken!

Egy fotó lehet hazugság is - amúgy abban nagyok vagytok, mindannyian ott a balfenéken -, de
minél több ilyen "kígyózást", annál biztosabb újra a Fidesz kétharmad.
verőce21
Cherchez la Femme! - Ádám bátyám pávává vált! :)
Sámannus
Sokáig vártál kisfiam, bár jó sok fideszest megismertettél velünk, ilyen balfaszt én is rég láttam A legszebb az volt amikor a többi kiállt melléd. Kár volt...
Talán jobb is hogy kitudódott. Ennyi ésszel tényleg nem sokat várhattunk tőled.
bakcsubakka
@verőce21: Téged is megzaklattak ? Csak nem a csikari? ? Az olyan zaklatós.
Melyik bukott fidesses tette meg ,hogy lemondott ?
Buta vagy húgom !
Ronin2
Szerintem meg szólt neki a rongylábú főnöke:-Zsolti,húzzál a vérbe,van elég bajunk a hülyeségeid nélkül is.
Most,hogy az asszony EU képviselő lett,nehogymá'...:D
nezelodo
@bakcsubakka: Na látod a dakotáknál még a Lala csengeri milliárdos nője is belefért, együtt kajtattak a Lalával a svájci bankokban az EU-s sikkasztások összegével fillérre megegyező pénz után. A nő mellől elhullott önkezétől a fél családja, de a Lala nem ragadt bele a tehénszarba, mindig kimossák belőle.
Shikari
Nem bírt a farkával most meg lemondott míg ki nem dobják. Huncut Zsóti megjárta! Bizony most ő szívott! :-)
Pegero
Lemond???
De miért???
Megmérettetett és kicsinenek találtatott???
Na de ilyet, NAHÁT!
colibri
Amíg nem figyel oda egy ellenzéki, hogy milyen támadási felületet hagy maga után, így jár! Megvannak a megfelelő embereik, akik a föld alól is előszedik az ilyen és ehhez hasonló "babikat" és időben revansot vesznek saját veszteségeikért. Lám, máris nem Borkai van a fókuszban, elérték, hogy helyette mindenki Gréczyről beszél. Ez nem jelenti azt, hogy a fideszben hasonló, történeteket nem lehetne találni - elég csak a Lázár titokzatos brit kiküldetését megemlíteni - de ők összezárnak, tagadnak és mellettük áll polt, orbán, az ügyészség, belügy, a tek, média, mindenki, aki számít manapság. Gréczy baromi nagy ökörséget csinált, a bírósági döntés a végtelenségig elhúzódik, a karrierjének, a jövőjének annyi!
division
@Shikari: Ilyenkor bezzeg hogy hallgatnak a fő liberális megmondóemberek:-))
bencemacska
@division: Nyilván nem voltak ott, nem tartottak gyertyát, mint a yachton az ügyvédek és barátaik.
Nessy
@nezelodo: A mai világban, egy számítógép és egy okos hozzáértő, még a vestaszűzekről is bebizonyítja, fotókkal, hogy kurtizánok!
Minden esetre, akit e-mailben lehet "zaklatni", és hosszú időn át még meg is őrzi a leveleket, képeket, az vagy egy számító kurtizán, vagy egy lökött némber, vagy nem mond igazat. Már kezd unalmassá válni ez a műsor!
Tessen mondani, egy mezei pl. közmunkás, vagy unatkozó celeb csemete nem zaklat senkit? Vagy van valahol egy névsor, most ki a soros zaklató? Ott van a Baukó Éva, a szűzike, aki idegösszeroppanást kapott Havas Henriktől, most meg tele van a net a félmeztelen képeivel! Igaz, a félmeztelen, meztelen nők nem zavarják a hímnemű erénycsőszeinket, hanem a nyálukat csurgatják a képek láttán. Bolond egy világ!
division
@bencemacska: Borkai sem egy szent, az tuti:-)
division
@Nessy: A szépség, tökéletesség megtestesítője maga a női nem, ez így van amióta világ a világ, és így is fog maradni.
provediz
http://MooXi.net... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
verőce21
@bakcsubakka: (21:21) Pl. a Borkai, te ostoba!
Shikari
@division: Naná! Meg se nyikkannak amikor a liblingjeik mocska kerül felszínre. Mi meg tudjuk hogy a libsik ilyenek!
csak úgy....
@Shikari: foglalkozz a magad mocskával,te krónikus munkakerülö!
nezelodo
Remélem nem küldi el a párt Brüsszelbe, mint ahogy a fidesz elhíresült bikájával tették, akinek az érkezése hírére a kollégák felvásároltak minden fellelhető erényövet a diplomáciai negyedben.
Eriksson
Mondtam én, hogy ramatyul néz ki Grécsi, ez a szentember. Na de majd a bíróságtól elégtételt kap.
nezelodo
@Eriksson: Nem kap elégtételt a bíróságtól, mert végre egy országos érdeklődésre számot tartó ügy okán eléri a bíróságokat sztálini mintára a kollektív büntetés. Az elégtételt, ami igen keserű lesz, a HanciTünci sikertelensége váltotta ki valójában, de van ürügy a vezér tobzódására.
Eriksson
@nezelodo: Mintha azt hallottam volna, hogy gáz van a független bíróságok körül. Mintha túl függetlenek lennének. Magyarul: A törvényeket a saját kényükre-kedvükre alkalmazzák.
csak úgy....
lassan lehetne forgatni,egy zaklatós polit pornót.
SystemError
Volt kokó, közpénzen meg kurvák? Na és az egyik résztvevő szívárogtstott vagy a telefonjáról politikai megrendelésre betörtek...?

Politikai megrendelés esetén nem lennék az anonymus hackercsoport válaszában és célkereszjében.. :)
Aki Én
A DáKó embere balfasz volt, de megtette ami ilyenkor megkell tenni. Ki az a balfasz, különösen közember, aki ilyeneket csinál? Aztán valakivel meg is osztja. A képek sajnos örökre a retinánkba égtek.
A fidesz felháborodott a Borkai képeken, holott a mérhetetlen korrupció volt az igazi hír, de most überelték magukat.
nezelodo
@Eriksson: Tökéletesen igazad van, ahogy nagy gáz van az ügyészségekkel is, mert van akit azonnal nehéz vasban visznek, mások meg jogerős bírói ítélettel is szabadon ünnepel a fidesz vezetőivel.
Nagyon jó példa volt erre, a környékünkön is, egy vállalkozó védőszentje a fideszes képviselő volt, választás előtt fizetős napszámosok dolgoztak anno a kopogtató cédulák és egyebek begyűjtésén, persze a neylonszatyros átutalások segítettek hogy ez közteherviselés legyen, és amikor elvitte szegényt a whisky, egyből (három négy év múlva), rájött a NÉBIH, hogy bizony valami nagyon bűzlik, és megtalálták azt a több mint 1000 hl hamis bort a hírhedt vállalkozónál. Hiába na, ha a borhamisító rokon lelkek egymásra találnak... Mert szegényt az arany-háromszögből importálta ide a fidesz a város polgijával együtt.
Szegény balassagyarmati jó Lajosunk ott a hivatal élén biztos nem tudta eldönteni szabad, vagy nem szabad... Hátha még meg akarták volna találni azt a hatalmas mennyiségű kálium-ferrocianid tartalmú veszélyes hulladék mellékterméket, (amivel el kellett volna számolni, de nem akarták, vagy annyira hozzáértők voltak), amit elnyelettek a karsztban, hogy jobb legyen az ivóvíz minősége, egy szivárogtató derítőbe engedve. Na ennyit a csikorgó igazságszolgáltatásról és az ügyészségről. A Hevesben a közétkeztetésbe kiengedett lépfenefertőzött marhahúsról ott a haveroknál meg már kár is a mai magyar valóság ismeretében értekezni.
nezelodo
@Eriksson: Nézz utána megtalálod a sajtóban, persze szó sem esik, hogy politikai menlevele volt az illetőnek. Az üzleti, tisztességesen dolgozó vetélytársakat pedig versenyben bírságolta a hivatalok sora, de még annyi eszük sem volt, ha nagyot akartak ütni rajtuk, hogy annál a gittegyletnél jelentsék fel először, amelyik a legmagasabb bírságot szabja ki. A nagy kapkodásban az ejnye-bejnyét osztogató hivatal volt a legfürgébb, és bírságolt, a törvény szerint ugyanazért a többi hivatal már nem szabhat ki büntetést.
Vigyorogva nézik a tejtermelő családi gazdaságok is azt a sok "tapasztalt kormányhivatali szakembert" is, akik délelőtt 11-kor érkeznek márkás cipőben és öltönyben ellenőrizi a tejelő tehenészetet, és konstatálják, hogy milyen kevés tejet ad az a szegény pára, miközben csodálkozik, hogy kerül oda tehénszar. Közben a reggel fél hétre a szabad forgalomban nyom nélkül eladott tejet az iskolában rég kipisilték a gyerekek. Ezek meg jegyzőkönyvezik, hogy olyan alacsony az aranykoronája a földeknek, amiből olyan rossz takarmány lesz, hogy kevés tejet ad a Riska a Juci meg a Foltos. De hétszentség biztos, hogy hithű szakemberek, vagy fociztak az akadémián, és azért diploma is járt, mint az egykori tsz főmérnök, mert akkor is volt ilyen, de nem tudta megkülönböztetni a búzát a rozstól.
Eriksson
@nezelodo: Szakemberek minden szinten.
Mint amikor a bizottság érdeklődik, hogy jó-e a kézifék a munkagépen. Hát persze, hogy jó, mert behúzva nem indul a járgány. Na de, hogy menet közben megáll-e? Azt nem kérdezték.
nezelodo
@Pegero: "Akinek kicsi a pöcse, az ne mutogassa!"
Látod ez aranyigazság, jobban teszi, ha egész nap a zsebreb..tt kezeivel morzsolgatja, hátha megnő. Biztos csodálod az ezt gyakorló politikust! Pedig a tiéddel (is) veri a csalánt a regnálása alatt, naphosszat.
nezelodo
@Eriksson: Na szóval vannak még (óriási) hibák. Ezért mondtam az egyik néhai közszereplő családtagjának, hogy ki szabad menni az utcára, ki kellene szállni a hivatali autóból, nem kell élni a most tovább növelt előjogokkal és elszigetelődéssel, menjen piacra gyógyszertárba kisboltba, és ha figyeljen, utána más szemmel nézi majd a világot. Egy év múlva csak annyit mondott, sok dologban igazad van.
ómió
Egy "piti magánügy" miatt? Vagy efftársilag se sikerült azzá hazudni?
roimode
http://MooXi.net... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
nezelodo
@Eriksson: Előbb, vagy utóbb mindegyik politikai elitnek szembesülnie kell a valósággal. Amelyik előbb felismeri, talán még jól is jöhet ki belőle. Ez történt az MSZMP-pártelit azon tagjaival, akik ma a közjogot képviselik. Kétszer egymás után ez már csak a nagy számok törvénye szerint sem szokott előfordulni...
Eriksson
@nezelodo: Vannak akik egész életükben jól megélnek a politikából. Mindegy merről fúj a szél.
advocat
Mi a francért kell ilyen fotókat feltenni? Ja! Hátja valkinek megtetszik? Ez bizony egy kissé problémás! Előbb gondolkodni, utána cselekedni, vagy nem.
Béla333
DK közelében fog dolgozni a továbbiakban is!
Nyilván visszamegy a Nyugatifény blog vezetőjének, önteni a szart mindenkire, aki nem DK-s!
A párt ökle lesz.
nezelodo
@Eriksson: 11:33. Erről van szó, meg arról elég jó volt-e a takarítóbrigád az előző politikai hitvallásuk lecserélése után. Pl ha valaki elő tudná kaparni az 1957-től a villanyoltásig a hiteles megyei PB-ok névsorait, sokan eltátanák a szájukat. Na. erről ennyit, kellemes ünnepeket mindenkinek.
nezelodo
@Béla333: ma 12:07. Lássuk be, sikeresen másolták a fidesz módszereit, azért tudtak megerősödni. Aztán ha még tökélyre is fejlesztik a pártpropagandát, ahogy a fiúk az egykori MSZMP módszereit, túlnőhetnek a példaadóikon. Csak a saját módszereikkel lehet legyűrni a fideszt, lesz itt még adok-kapok, és eddig még nem látott mélységbe süllyeszthetik a politikai vitákat.
Eriksson
@nezelodo: Minden időszakban a politikai lojalitás volt a meghatározó szempont a különböző posztok betöltéséhez. Úgy volt az egypárt rendszer idején, és úgy van most is.
udinre
http://MooXi.net... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem mindenki "farokszakértő", hogy hozzászóljon egy íráshoz, itt már elég sok hsz. gyűlt össze.
Eladott Ország
@Béla333: ma, 12:07; Béla javaslom, hogy olvasd az ipari méretekben hazudozó és valóságot hajlító KESMA-t. Új vezetője Szántó Miklós, szügyig fidesz seggbe mártva, az alapjogokért központ igazgatója. No komment. Dögöljek meg, ha nem ilyen van a fején. https://uploads.disquscdn.com/images/09f2c4b1...
https://uploads.disquscdn.com/images/49804d3e...
Fogda a pénzt és kuss! https://uploads.disquscdn.com/images/80a12712...
Tiszta '50-es évek. Bástya elvtársak, Virág elvtársak, és valahol a háttérben ott van Gogolák elvtársnő is a kurta szoknyában, a hallgatag ÁVO-sok, az író, aki a vádbeszédtől a tanúvallomásig kompletten összehozta a koncepciós pert, a kutatók a magyar narancs intézetből. Ja, és még jó néhányan és szinte hallani, ahogy Rákosi felröhög a sírjában.
Béla333
@Eladott Ország: 16.42
Soha nem olvastam a KESMA-t, nem is vagyok rá kíváncsi...
bakcsubakka
@justhpeter: Borkainak megmondták,hogy nagyon le akar mondani,te ostoba !
JAJMÁR
Mivé tettük a világot, nem hiszem el... (Ákos... olyan, amilyen, de van egy -két jó száma ) hát én se! Miféle figurák vannak? Hihetetlen! A képét nézve egész hihetetlen, hogy csak úgy privátba a farkát fényképezi... no, nem! politikus az legyen feddhetetlen! Le kellett mondania! !!
ittott
oktalan hülye. normális ember nem csinál képet a csupaszságáról. főleg nem a faszáról.
Pegero
@ittott: Hogy merészeled a kis pöcsét fasznak nevezni?!
Lana23
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - http://getmeets.com...
csak úgy....
@Pegero: Lana23
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - http://getmeets.com......
SystemError
Már értem miért kellett a áruló hazánkos ribanc, mert ebben semmi, de semmi illegális vagy politikai vonatkozás nincs. Próbáltak valami körítést adni. Persze magától lemond ezek után. Nem úgy mint az anyjukat eladó tetvek a fideszben.

Mindenesetre ez lepkefingot szólt, mert úgy viselkedett utána, ami elvárható. Szóval nem tudom megérte a fidesz IT csicskáinak vállalni, hogy betörnek egy gépre és ellopják más személyes fotóit. Gondolom ezzel kapcsolatban megszületett a faljelentés és azt is, hogy kemény attack várható Anonymus .hackerek oldaláról. Ők igazi hackerek, nem olyanok, mint a tehetségtelen, de bármi illegálisat végrehajtó kis fidesz patkányok. Kár volt ebbe a játékba belemennie a fidesznek, mert gyanítom simán az anyagi helyzet miatt is, de 100 politikusból eleve sokkal több fideszes kezdhet most el reszketni. Remélem Windows-t használtok köcsögök!
nezelodo
@Pegero: Kösz, elfogadom, mert igazi keresztény és úr vagy! Vagy mégsem? Csak lecsúsztál a kanmacska szintjére. Remélem azért a zaklatásra nem szoktál még rá?
Pegero
@nezelodo: Ne vedd zaklatásnak, de most már felhúzom a kapucnimat.
https://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F...
Eriksson
Páratlanul érdekes beszélgetés Grécsível és Glázer Timeával az Egyenes beszédben. Különösen a mostani események tükrében:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1...
Shikari
@CsipkeRózsa: Nem is állítottam hogy az vagy! :-)
nezelodo
@Pegero: Tegnap 21:07. Megértem, hogy csak azt tudod a vitában adni, amid van, önmagadat. Neked ennyi jutott...
Shikari
@Eriksson: Szerinted életszerű az, amivel ez a komcsi söpredék jön, hogy feltörték a gépét és úgy szerzték meg? Ez megint a nyomik tehetetlensége, hogy már mindenki náci és ellenség. Ezek a szaralakok magukból indulnak ki. Ők ilyen sunyiságra bármikor képesek.
nezelodo
@Shikari: Látom elfelejtetted, hogy amikor a fideszes fiúk feltörték a szocik honlapját, és lebuktak, a Rogán azzal védekezett, hogy gyerekcsíny volt. Ugyanezt mondta egy cigány kisebbségi vezető amikor a dakota gyerek késsel fenyegetőzve kirabolt valakit az utcán. Ezek szerint ugyanaz a cég, ugyanaz a szóhasználat, és ugyanaz a vajda? Na akkor lehet tovább söpredékezni, amivel nem másokat, hanem magadat minősíted, de mindenki maga tudja mivel reklámozza a saját életteljesítményét.
Eriksson
@Shikari: Legutóbb azt hallottam magától Grécsitől, hogy nem emlékszik kinek küldte el a képeket és nem is akar rá emlékezni. Ő nem mondja, hogy feltörték a gépét, csak sunnyogott egy sort. Azt csak a szerecsenmosdatók állították. A szerencsétlenek.
Mit szólsz ahhoz a videóhoz, amit tegnap 21:34-kor tettem fel? Mekkora mellénye volt Grécsinek, amikor Borkai ügyet kellett kommentálni,erkölcstelenség miatt lemondatni, Győrt fegyverbe szólítani.
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 10:52; A NER lovagkeresztesek, Borkai emlékérmet kapnak karácsonyra.
https://uploads.disquscdn.com/images/2d90544c...
Üzenjük Brüsszelnek: A magyer reformok működnek.
https://static.wixstatic.com/media/a27d24_760...
Eriksson
@Eladott Ország: Én is tehetnék ide egy Grécsy emlékérem tervezetet, de túl ízléstelen az emberek nagyobb részének.
Eriksson
@Eladott Ország: Hogy te mi vagy, arra ez a kép a jellemző.
Ha jellemezni kellene téged, ez a kép a legmegfelelőbb:
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/12/22/...
Rockxy
ezt má rég megénekelte valaki.
"hagymát ettem túróval, nem bírok a fúróval."
Shikari
@Eriksson: Valóban beszédes és szórakoztató, amikor megy ez a zavart magyarázkodás. Igazán azért sunyi mert sem pro sem kontra nem lehet bizonyítani. Így aztán életszerűen mesedélután van a jobbos hackerekről aki épp azt a gépet támadják be.
Emlékszel, hogy az USA is a választásokba való beavatkozással vádolta a ruszkikat csak épp semmit nem tudtak előhúzni.
Az ilyen magyarázkodás mindig beszédes.
Shikari
@nezelodo: Amit leírtál egy szemernyit nem változtat a liberálisokról alkotott lesújtó véleményemen.
nezelodo
@Shikari: Jaj, pedig akkor még liberálisként harcoltak az Orbánék a komcsik ellen... Még ma is röhögök, ahogy a munkahelyi csúcs-párttitkár, KISZ titkár fia kiűzi az oroszokat, a Sz.fehérváron szolgáló KGB-s Putinkával együtt, aki a hóna alatt szorongatott néhány káderdossziét, a hatalmukat megroppantó fiatal mozgalmárokról.
Horizont
Nagyon érdekes a sok komment. Kár, hogy ez is úgy működik ahogy minden ebben az országban. Szarul. Egyik oldal lihegve örült Borkai tettének pedig nem a dugás volt a lényeg. A másik oldal lihegve örült a kokainozó önkormányzati képviselőnek, Vittinghoffnak, Gréczinek.
Nálunk ez eddig nem volt "divatban". Hát lett. Nálam ilyen esetben nem működik a mi kutyánk effektus. Sajnálatos, hogy a hatóság nem nyomoz Borkai után, a kokain ügyében meg a korrupció miatt, és nem nyomoznak a Lackner után sem. A másik kettő simán barom volt. Vittinghoffnak is le kellett volna mondania. Én abba a hibába estem hogy mindig megnéztem mindegyik "anyagot" Azóta egyikre sem tudok úgy nézni ahogy kéne. Mindig az ugrik be amit láttam. Mindegyiknél.
Szerintem a fidesznél "be van gyűjtve " egy csomó anyag csak arra várnak mikor dobják be. Aki ismert ember közszereplő nem igaz, hogy nem jut eszébe, hogy ne kompromittálja magát. Így jártak. Emlékszem Csisztu szexvideójára is milyen kínos volt neki.Ja és senkiben nem lehet megbízni. Amúgy elképzelem mennyire vágyna a fidesz egy bármilyen videóra Gyurcsányról. A másik oldal meg orbánról :)
Szóval csúszunk le a béka segge alá...
durbincs
@Aki Én: = virítson már ? még ha nehéz is a repedt agyával ? jó udvari-budin született,oxigénhiányosan ?
@kula -ba meg mártva ? @csak húgyós...: által levizelve ?
@SystemError: maga Ballonkabátos Pedofil ? kigyúrt kopaszok szoptatója ? szülei szomorítója ? gyermekek megrontoja ?
@SystemError: ezekkel a tagokkal szívatták a sitten ?@csak húgyós...: @Nessy: @Pálinkás Pál: @human: ,?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül - az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: a 2in klónók ?
mint @Aki Én: maga ma, rettenet cudarul buta ? na meg a társai Klónbányáról ?...
@Pálinkás Pál: Palika virítson már ? még ha nehéz is a repedt agyával ? jó udvari-budin született,oxigényhiányosan ?
@kula -ba meg mártva ?
@solidedge: amaga szerencséje meg ? az igen repedt agya ? látványosan ? mint csak a lent soroltak ?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: @nezelodo: 3in klónók ?
@nezelodo: ha maga a bányába A "Sarki - Fény" ? akkor milyenek lehetnek a többiek ?

@Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy: ... ?
@Horizont: @Dr plágium: @csak húgy.: @silber13: @solidedge: @SystemError: Pedofil@görbetükör: @Aki Én: ... ?
@nevemnick: ? @Yoda69: @tudode: @jesz: @simmering73: @Aki Én: @Lepényleső: @lusta: @namihami: @nusika: ?
@Pálinkafőző Rézüst: @Dr.Doktorovics trinitron.: @Macskaszem: @advocat: @colibri: @Jozefina: ...
durbincs
@Horizont: maguk ott 1000km-re , lent a bányába már a bányász-béka seggénél járnak ?
Horizont
@durbincs: Mi a fracnak gyűjtöd össze a neveket te szerencsétlen balfasz. Névsor olvasást tartasz te szellemi nyomorék. A képességeiddel többre nem is vagy alkalmas. Barom húgyagyú seggfej. Büszke vagy magadra?
Horizont
@durbincs: Szerintem te születtél falusi budin oxigénhiányos aggyal. Hányinger egy rohadék vagy. Ki leszel csinálva a Propival együtt.
durbincs
@Horizont: Szegény Ótvar ,? már kiskorába felpőckőlték mindkét Pofáját ? azt házi-moslékot öntöttek belé ?
durbincs
@Horizont: Ha ennyire rühelli maga a Propit , akkor mér jár ide ? Ez nem udvari guggolós - ahová mindenképp mennie kell ?
Horizont
@durbincs: Téged rühellek és a Propit azért mert enged itt tombolni egy ilyen rohadék szemétládát mint te. Hacsak nem Propis vagy, vagy fizetett fideszes seggnyaló .Az én szememben te nem vagy ember.
A többiek viszont azok és nehezen viselem amikor mindenkit kiosztasz aljas módon. Ne lepődj meg ha lesz következménye a beirkáltjaidnak. Szemét.
durbincs
@Horizont: Szerencsétlen S ZAVART Ótvare ?már kiskorába felpöckölték mindkét Pofáját?azt házi-moslékot öntöttek belé ?
durbincs
@Eladott Ország: azt megent látni ám? hogy magának az EcHO-Tv-t-má koaxon építették bele ,abba a láda-kocka fejibe ?
Shikari
@1magyar: @Pegero: @Eriksson: @Rockxy: @CsipkeRózsa: Boldog Karácsonyt kollégák! :-)
Eriksson
@Shikari: .
@durbincs: .
Boldog karácsonyt kollégák.!
durbincs
@Eriksson: Köszönöm -és a távollévő @Shikari: -is hasonlóképen ? S Boldog karácsonyt !!!
Shikari
@Eriksson: Boldog Karácsonyt kollégák!@durbincs:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.