Brad és Jennifer különválásuk óta mindketten maguk mögött hagytak egy tönkrement házasságot.

Az elmúlt hetekben az egész világ azt találgatja, vajon újra összejött-e Hollywood egykori álompárja, Brad Pitt és Jennifer Aniston. Aniston a múlt hét végén karácsonyváró partit tartott a barátainak, ahová a korábbi párját is elhívta – írja a Bors.

2005-ben mindenkit megdöbbentett a hír, hogy Aniston és Pitt öt év házasság után külön utakon folytatják. A válás hátterében az állt, hogy Pitt állítólag a Mr. és Mrs. Smith forgatásán belehabarodott kolléganőjébe, Angelina Jolie-ba, aki nem sokkal később el is vett feleségül. Hat gyereket nevetek fel közösen, de valami mégsem működött a házasságukban, így ez év tavaszán véglegesítették válásukat.

 Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt?

A Blikk szemléje szerint

mindeközben Aniston az amerikai színész Justin Theroux oldalán próbálta megtalálni a boldogságot, de ő sem járt sikerrel, két év házasság után 2017-ben elváltak egymástól útjaik.

Brad és Jennifer különválásuk óta mindketten maguk mögött hagytak egy tönkrement házasságot, és jelenleg mindketten szinglik, így semmi nem állhat a boldogságuk útjába. A rajongók nagy reménykedésére ad okot, hogy Aniston múlt szombaton karácsonyváró partit tartott barátainak, ahová természetesen sármos exférjét is meghívta. A bulvárlapok értesülései szerint

az színész elsőként érkezett Jennfier házához, és az utolsók között hagyta el azt.

Cikk- és címlapkép: AFP

(blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fox W Mulder
Klassz ,de ez miért jó nekünk ,miért jó hogy tudnunk kell róla . Nemértem :-(
volvós
@roimode: árulod a jó kurva anyádat, a bokorban cumizgató vénasszonyt 10 HUF ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.