A Magyar Hírlapnak adott interjújában azt mondta, „a gyűlölet nem pálya”. Hogy mennyire nem pálya, arról néhány sorral lentebb, még ugyanebben az interjúban tanúbizonyságot tett, amikor Hadházy Ákosról és Tordai Bencéről beszélt.„Hadházy Ákos zoológiai besorolása szerint Hadházy Ákos. Nincsen párja széles e világon.” „Ők a demokrácia salakja.”Kövér szerint a Hadházyban és Tordaiban, az ellenzék hangadóiban már nincs meg az, ami a régi szocialista pártban is megvolt még: „Tudom, kiváltom ezzel Horn Gyula fiának ismételt rosszallását, de attól még, hogy életében hazaárulónak neveztük a volt miniszterelnököt, bizonyos szintig akkor is tiszteltük: volt valaki.”Kövér egyébként az egész interjúban arról beszél, hogy az ellenzék sajnos gyűlöli a Fideszt, és ezért még összefogni is hajlandók voltak, pedig ez az összefogás a házelnököt arra emlékezteti, mint amikor '45-ben nyilasok léptek be a Kommunista Pártba, hogy ott gyűlölködhessenek tovább, a pártban lévő zsidó vezetők pedig ezt szó...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Azért nem sokban különböznek az egykor ellenzéki Fidesztől. Akár tőlük is tanulhatták. Csak az a gaz Alzheimer már nálad is! Igaz, hatvanhoz közel már mindennapos is lehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Jó van no! Magad hová sorolod, ha már így benne vagy? Szerintem agy pöcegödör aljára, mert hogy nálad is kicsordul a gennyláda.
advocat
Azért nem sokban különböznek az egykor ellenzéki Fidesztől. Akár tőlük is tanulhatták. Csak az a gaz Alzheimer már nálad is! Igaz, hatvanhoz közel már mindennapos is lehet.
Clavigo
Ennek a subaszájú seggfejnek nincs egy normális megnyilvánulása... Hofinak nagyon igaza volt,. Ennek a Lénynek tényleg csak a sz@r folyik a pofájából.
Peller Anikó
te kövér, te nem vagy a demokrácia salakja, büszke lehetsz rá, hogy már nincs olyan vagy csak egy kicsit.
Béla333
Kövér meg szerintem egy szar ember! Ez van!
Nessy
Tudja drága házelnök elvtárs! Pont a fidesz nem kevés tagja cserélte a piros tagkönyvet narancssárgára! És most ők jobban szidják az előző rendszert, mint akik valójában szenvedő alanyai voltak a pártonkívüliségüknek! Kurtizánból erénycsősz!
csak úgy....
...és ezek vezetik az országot! a köpönyegforgató hazugok és álszentek!
csak úgy....
remélem,hogy az érintettek szintén jellemzik a sajtóban ezt a kövér urat/elvtársat...,mikor,hogy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.