A 444 vette észre, hogy Bíró Márk fideszes képviselő 2010 óta egyetlen egyszer sem szólalt fel a magyar Országgyűlésben, bár a havi 1,1 milliós fizetését természetesen felveszi. Sőt! Egyike volt azoknak, akik október elején, a parlamenti szezonnyitón elvették Hadházy Ákos tábláit. Bíró ötvenezer forintos büntetést kapott társaival együtt, mert „bár az ülésterem rendje csak a képviselők fellépésének köszönhetően állhatott helyre, magatartásuk – mint képviselőtársuk provokatív magatartásával szembeni véleményük kifejezése – sem felelt meg a házszabályi rendelkezések előírásainak.”Bíró Márk az Indexnek egyszer, 2016-ban - mikor véletlenül megszólalt - azt mondta, hogy szerinte a munkát nem a felszólalásokban mérik a parlamentben.„Sok ellenzéki van, akik folyamatosan beszélnek, de még egy törvényjavaslatukat sem fogadták el. Nekem már elfogadtak egyet, pedig meg sem szólaltam. Úgy is mondhatnám, hogy sok beszédnek sok az alja”.

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Őszintén szólva nehezemre esne néha csendben maradni, de ennyi pénzért megpróbálnám!
Sőt, még az idő nagy részében a helyemen is ülnék! Pasziánszozni ott is lehet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A feléért bevállalom... plusz persze az évvégi fidesz-szintű prémcsi.
tudode
Ami késik, az nem múlik!
.
Még a kezébe nyomhatnak bármit, felolvassa, mint a többi, aztán agyesz bugyesz, jöhet a lóvé!
division
Én biztosan nem, ennyivel nem elégednék meg havi szinten. Munkával többet lehet keresni, meg aztán nem mindenki szereti a semmittevést.
Macskaszem
@division: Aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni. A semmittevés egyeseknek sokkal jövedelmezőbb.
csak úgy....
@division: a propelleren töltött idödet hova sorolod? munka vagy semmittevés ?
csak úgy....
egy képviselönek kötelessége kinyitni a száját,ha csak a birkák nem a leg butábbat küldték a nyájból...
division
@csak úgy...: Semmittevés természetesen. Az utolsó két hét már erről szól. A család elment karácsonyi díszeket csinálni, én ilyenkor már csak tespedek. Na és te jól megvagy egész évben a propin?
division
@Macskaszem: Ez nem teljesen igaz azért, attól függ mit csinál az ember, és nem kizárólag közmunkán kell érteni azt, ha valaki dolgozik.
Eladott Ország
@division: ma, 14:09; A fidesz seggnyalásáért mennyit fizetnek neked?!
division
@Eladott Ország: Most hogy kérded, lehet utánanézek, és közlöm majd veled, hátha ki tudod vele egészíteni a nyugdíjadat:-)))
csak úgy....
@division: Üdvözlöm a Kedves családod, biztosan meg van az oka,hogy nem vittek magukkal,de az a Te dógod! Alacsony vérnyomásra kiváló ez a propi , na meg imádom olvasgatni,hogy a politikai ellenfelek,hogy nyomkodják egymást a sárba a nép nevében...
division
@csak úgy...: Meg, persze, a magam részéről nem szeretem az ilyen össznépi banzájokat, ott az egész osztály meg minden, nem nekem való. Lesz még idén olyan is ami csak és kizárólag a családról fog szólni, egy kis wellness, mi egyéb. Ez most úgyis a gyerekseregről szól.
csak úgy....
@division: wellness...,az kéne minden munkában megfáradt embernek,gondolom osztrákok,német nyugdijasok lesznek böven meg magyar vállalkozók! jó pihenést ...
Nessy
Őszintén szólva nehezemre esne néha csendben maradni, de ennyi pénzért megpróbálnám!
Sőt, még az idő nagy részében a helyemen is ülnék! Pasziánszozni ott is lehet!
csak úgy....
@Nessy: @Dr plágium: szóval a kentek száját,havi 1,1millióval lehetne béfogni! :)
ne is adjátok lejjebb! :)
tudode
De hát őféleségének ez a parlamenti kuka minden pénzt megér, hiszen hozzájárult ahhoz, hogy üfélesége rázhassa a ringyi, rongyiját:
.
------ A megafonból bömböltette Gyurcsányt
.
www.origo.hu/itthon/20130703-portre-biro-mark-fideszes-kepviselorol-az-oszodi-beszed-egyik-allitolagos-kiszivarogtatojarol.html
.
Az ellenzékieknek is ezt kellene tenniük, csak volt nekik gyermekszobájuk, éjjjel, nappal üvöltetni azt minden utcasarkon, aki képeSS 24 órán belül még saját magát is kétsegbe vonni!
Nessy
@csak úgy...: Irtam, hogy nem vagyok benne teljesen biztos, a gyermekem szerint három napot talán.
Eladott Ország
@divivsion: ma, 14:43; Ti bazdmeg még azt is elloptátok, ami volt. Tudod a 3000 ezer milliárd forint magánnyugdíjpénztári megtakarításokat. Ti megüzentétek a magyar nyugdíjasoknak, hogy dögöljetek meg. Magatoknak megszavaztátok a több milliós havi fizetést, a minimálnyugdíjat pedig több mint tíz év után is hagytátok, hogy 28.500 forint maradjon. Csak úgy tájékoztatásul közlöm neked a kurva nagy jobban teljesítésben, hogy a GARANTÁLT MINIMÁLNYUGDÍJ ÖSSZEGE JÚLIUS 1-TŐL 640 LEJ (44 800 FORINT) Romániában! De a jóságotokat majd meg fogjuk hálálni, csak még sok az üres nemzeti lámpavas. ezatuti.blogstar.hu/pages/ezatuti/contents/blog/48124/pics/lead_800x600.jpg
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fm.cdn.blog.hu%2Fva%2Fvaranus%2Fimage%2FFabius%2Fk%25C3%25A9p%2Fg.fodor-g%25C3%25A1bor.gif&key=J1cE43AY-Cj6azz-9L8jXQ&w=600&h=344
Clavigo
Ott ülnék a parlamenti büfében,,,mint ahogy ezek a szutykok csinálták ellenzékiként..,,Sokáig nem bírnám,,,mert behánynék a nemzethyy keresztyén szájszagú Kondától..
csak úgy....
@csak úgy...: OK! a száj az azért van,hogy ki lehessen nyitni,pénzért én sem bírnám befogni,persze ha jönne valaki egy szatyor pénzel,hogy ne jártassam...,vennék magamnak egy szigetet,hol se pósta se internet, kölönben 3 napig én sem bírnám ki!
csak úgy....
@Clavigo: semmi kitartás sincs benned,különben a B6 kiválló rókázás ellen! :)
RonaGyuri
nem tudom, ki tudja, de egy biztos, hogy röhögés nélkül na az kizárt! =))
division
@Eladott Ország: Ti...megint Ti...Állj már le te megkeseredett szerencsétlenség, én vállaltam azt hogy nem adtam oda pont a magánnyugdíjamat, pedig akkor még nem lehetett biztosra tudni mi lesz belőle, szóval már megint akkora öngólt lőttél hogy az nem emberi. A keresetemet meg a termelés után veszem fel, azaz annyit amennyit dolgozok érte. Mondom, sötét vagy mint az éjszaka. A lámpavasra meg jobban tennéd ha végre te akasztanád már fel magadat, kb. oda vagy való.
division
@csak úgy...: Biztosan lesznek, mint már írtam neked jól ismert "bodzaszedők" Dubai - ból jöttek meg nem is oly régen. Ne gondold, hogy csak azok mennek pihengetni akiknek bevallott jövedelmük van.
csak úgy....
@division: csak szólok,hogy karácsony elött nagyon szar infarktust kapni...a dokik is wellneselni mennek! te mindenbe ennyire bele tudod élni magad? ez beteges...
division
@csak úgy...: Az mindig szar, mindegy mikor jön. Prosztatád még rendben van?:-)) Olykor meg kell azt is nézetni bizonyos kor felett.
Doki mindig van akinek azonnal tudok szólni bármi bajom is lenne, emiatt ne aggódj. Egyébként meg nem vagyok ideges, miközben írok mosolygok.-) Januártól megint eltűnök szinte úgyis az oldalról, nem lesz időm itt sötét parasztokkal bájcsevegni.
csak úgy....
@division: a kultúrált fideszes vállalkozóból így lesz bunkó ? gratulálok ! a prosztatám is mosolyogva üdvözöl ! rólad látszik,hogy úgy jártál mint a huszár segge a 24 órás hadgyakorlaton..., aki szintén föltört.
division
@csak úgy...: Egy ideje a szívemmel szórakozol, és most csodálkozol hogy én is bedobtam egy egészségügyi kérdést? Amit ráadásul nem is gondoltam komolyan, nem véletlen ott a kis jelecske. Könnyen sértődsz úgy látom:-))
csak úgy....
@division: eszembe sem jutott ,hogy a szíveddel szórakozzak,... hetero vagyok!
te sajnáltattad itt magad valakinek,hogy szarakodik a ketyegöd...
division
@csak úgy...: Nem sajnáltattam magam, csak a mostani időjárást kevés ember nem érzi meg valamennyire.
division
@csak úgy...: Csak most nézem megint a beszólásodat, hetero vagyok...Más is vagy te azon kívül. Eljátszod itt a jó beszélgetőpartnert, azt hiszed nem észrevenni? Felesleges, nem gondolod?
csak úgy....
@division: az a genya klímaváltozás,ugye!? tudod,hogy mi benne a frankó!? nem nézi az áldozatain ,hogy honnan és melyik népcsoportból jöttek,mikor viszi öket...
division
@csak úgy...: Nem bizony, elvihet bárkit, országoktól függetlenül is...
csapnivalo
Parlamentben igen, "egyéb" helyen inkább nem. Pedig parlament után akár esélyes is lehet máshol is ülni kicsinykét, nem? :D
csak úgy....
@division: azért kapcsoltál!-most mit mondtam vóna,hogy lerázzalak? se humorod se nézeteid, csak a vállalkozásod...
te próbálod másokba bele gyötörni a szerinted jót,-sok sikert de ez nálam nem müködik!
sosem ragaszkodtam az igazamhoz amire ti képtelenek vagytok! mert körmötök szakadtáig képesek vagytok védeni a szart...
division
@csak úgy...: Igazad van, ezentúl már nem védelek...
csak úgy....
@division:"Nem bizony, elvihet bárkit, országoktól függetlenül is... " azt hittem,hogy szerintetek,ez csak egy libsi agymenés,hogy létezik !? az unokákáitok nem lesznek büszkék rátok,ha csak egy rakás használhatatlan stadion marad utánnatok...
csak úgy....
@division: levetted rólam a kezed? :) mikor és kitöl köllöt,hogy védj?
egyszer egy genya párttitkár ugyan ezt mondta nekem otthon,hogy nem véd meg mert túl nagy a pofám,te is így gondótad !?
Dr plágium
@csak úgy...: Nem vagyok politikus, és hát tudjuk azok is kussolnak mert ugye a megélhetés...
1,1 millióért én is képes lennék befogni a számat és minden gondom megszűnne :))))
Eladott Ország
@division: Tegnap, 16:27; Szerencsétlen vagy te, fidesz faszszopó birka. Még sokáig fogjátok húzni, akkor nem börtönben, ha nem valóban nemzeti lámpavason fogjátok végezni! Ugyan mi a faszomra vagytok ti büszkék?! Arra, hogy Európa koldusháza, legkorruptabb nemzete lettünk, hogy szétbasztátok a demokráciát, a jogállamot,kiépítettétek a diktatúrát, szarházi geci! Nézzél már körbe, meg tükörbe, te ökör! Mert aki nem fideszes, az nemzetellenes, hazaáruló. A nagybüdös lófaszt nektek, ingyenélő parazita, bűnöző mocskok vagytok!
görbetükör
Én nem ülnék ott semmi pénzért.
Azonban dupla,sőt tripla annyit fizetnék minden fideszes képviselőnek, ha némán ülne ott.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 08:31; Az ország kifosztása az Uniós állampolgárok meglopása vajon büntetlenül végezhető?! Írod: "Ha csengetnek , legyél felöltözve mert nem otthon kérdeznek ki!" Ez valahogy a Rákosi érákat idézi elő, csak a Pobjeda autó helyett, Audival visznek el?! Te hülye fidesz birka, takarodj!
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/11/inbound2318761742919649777.jpg
A fidesznek a hatalom az az eszköz,...
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/12/80390244_2979853632066181_5009056070530760704_n.jpg
Clavigo
@Shikari: Vasárnap is bunkó vagy,,Bugsy.
SystemError
@Eladott Ország: Szereti ezt a szerepet, kicsit hormonzavaris szociopata, mint a szerelme. Mármint a képzelgést, hogy valaki ês nem az utolsó csicskája valami másik utolsó propira dedikált fidess média csicskának. Nyugi az ilyenek előben beszart csicska buzik. Eleve egy sunyi köcsög csinál csak ilyen munkát. Egyenes férfit ne várj...:) Ha egy csepp férfiasság lenne benne, de hát nincs, csak mini kuki van meg bizonygatás, hogy nem mini...A kedvencem, hogy úgy tesz mintha valaki lenne. Még arra is van ráhatása hogyan jönnek ki maj rendőrök, miközben egy senki. Keveri a fidess-es csicskát Rogánnal meg ezekkel...:) Ha konrétan kezd fenyegetni lépj hivatalos irányba!
SystemError
Szerintem az a fideszes, aki bent ül akár némán az sokkal jobb, mint aki éppen lop hangosan hazudozva.

2022-ig lehet üldögélni így a parlamentben, mert útána máshol fognak üldögélni. Nem tudom mekkora a fidesz holdudvar, de sok üldögélő patkánynak utána elöszőr dolgoznia. Kérdés, hogy a sitten vagy CBA árufeltöltőként...
csak úgy....
@Shikari: a munkakerülö ,aki ismeri a BTK-t ! :)
modi
@Eladott Ország: Még egy figyelmeztetés, több nincs. Amennyiben nem fejezed be ezt a stílust repülsz innen! Még egy dobásod van, figyellek.
szegfue
@modi: Igazán örülök, hogy kiderült: mégis van itt "modi"!!! Nem szeretnék beleszólni a munkádba, de azért jó lenne, ha másokra is "figyelnél". Tudom, hogy ez nem "kivánságmüsor"... de hátha...
ila51
@szegfue: 12:46 ...szerintem csak divatból vette fel ezt a nevet ...nincs is modi , mert ha mást nem már durbincsot kipecázta volna
simmering73
@division: Te dolgozol? Ne röhögtess már. Állandóan itt vered a klaviatúrát.
szegfue
@ila51: Lehet... Én csak azt tudom: az a biztos, amit megettem!:) Nekem durbincs "gyanus"... ő lehet az "igazi" modi!:)))
division
@simmering73: Gondolod, hogy majd pont neked tartozom bármiféle elszámolással? Az utóbbi napokban valóban sokat vagyok itt, év vége van, ilyenkor már csak az dolgozik akinek muszáj. A srácokat hagyom, hogy online játszanak a gépeiken, a szünetben jobban megengedem nekik. Kihasználom az időt arra, hogy kicsit a politikával is foglalkozzak. Januártól majd vége lesz ismét, de legalábbis nagyon korlátozódni fognak a hozzászólásaim, azok is leginkább késő este lesznek. Ja igen, a munka többféle lehet, van akinek szalag mellett kell állni, van aki irodában ül, van aki tulajdonos, és még lehetne sorolni. Mindez meghatározza mire van időd.
simmering73
Utóbbi napokban? Egy két lábon járó poénözön vagy.
division
@simmering73: Akkor jó, örülök ha meg tudok nevettetni olykor embereket:-) Mindezektől függetlenül vagyok aki vagyok, te maximum csak találgathatsz.
SystemError
@Shikari: Szóltam hozzád baszadék? Ott kezdődik, hogy bármilyen ügy lenne téged többet nem látnánk, ahogy múltkor is a sok pofázás útán elfutottál mert különben kiderülne, hogy nem egyén vagy, hanem szervezet. Több user belépés egy ip alól. Persze a bíróságon nem számítana, de igazából meg ettől rettegtek a legjobban :)

@Eladott Ország: Az hogy ő mit hogyan hazudozik a pillanatnak az téged ne motiváljon(ezért van itt, hogy ezt tegye) Ha úgy érzed, hogy a tevékenysége megállja a közösség vagy egyén elleni izgatást vagy csak símán személyedben konkrétan fenyeget, akkor inkább olvass utána a megfelelő paragrafusnak, mert ez amióta felsírt szerintem csípőből hazudik.. Ezért sem beszélek vele, mert nem baszom el az időt arra, hogy ezt a szélhámos, még a kérdése is hazug fost kelljen hallgatni.
ila51
@szegfue: 18:12 ...lehet benne valami , mert akkora névanyaga van , felrakja sorban ha szólt hozzá valaki , ha nem ... na , ha legközelebb megtalál , BUÉK-ot kívánok neki
szegfue
@ila51: Hát reméltem is, hogy "kedves" leszel hozzá!:))
division
@SystemError: Szerinted eladott ország a saját gondolatait írja le nagy általánosságban? Nem, kiollóz különböző cikkekből, van hogy a Kolozsvári Szalonnából, van hogy a 168 órából, ha találok legalább tízet leírom. Amikor magát adja az olyankor van, amikor lámpavassal fenyegetőzik, lehord mindennek, trágárkodik, szidalmaz, sérteget. Te egy értelmes ember vagy, eléggé elcsodálkoznék azon ha neked ez lenne a mérv adó. Sajnos belementem vele én is keményen, nem bírtam már elviselni a mocskos beszólásait, az innen-onnan kiollózott cikkeit, mintha valami okos művelt ember lenne.
SystemError
@Shikari: Nagyszerű, hogy ennyire ellenpéldaképe lettél önmagadnak. Bár nekem azért megvannak még a screenshot-ok azokról az időkről, amikor minden harmadik hozzászólásod mások táboroztatásáról és ismeretlenek esti megkereséséről szólnak. Ha ez megnyugtat senki ne csinálja ezt, ez a véleményem, de az hogy te rázod magad, mint a törvény őre.

@division: Nézem egy ideje csöndben, ahogy passzolgatjátok a labdát Shikarival, hogy eleget lássak és már láttam eleget...:) Remélem legmélyebb erkölcsi aggályaid közepette tisztában Shikari elmúlt egy éves írói munkásságával. Ezealatt nem csak a fenyegetőzéseket értem, hanem a szándékos polgárpukkasztásból fakadó szociopata hozzászólásait, mint pl a 13 éves kislány, aki hamisan vádolta az üszókat. Nyilván nem szép dolgot, de haverod szerint "össze kellett volna a pics..." ezek után. Egy ilyen ember oldalán, ismerve a "munkásságát" és politikától független beteges és aberrált megnyilvánulásait kérlek te ne mutogass másokra ilyen egyoldaluan, miközben ezzel röhécseltek. Hogy mondjam nem ül annyira a rohadt nagy objektív igazságérzetetek számomra valahogy...:)

Amúgy régen te nem ilyen voltál...éles a váltás és az orientációs váltás is az...ráadásul azonnal Shikari puszi pajtása. Egyes nick-ek itt a valós élethez képest milyen gyorsan tudnak változni még mások évtizedek alatt egy egyszerű rossz szokásról sem tudnak... Érdekes...:)

Jó labda dobálgatást egymásnak. Vagy jó labda dobálgatást magadnak vagy neki magának na...:)
Eladott Ország
@modi: tegnap, 12:29; Először is szeretném közölni veled, hogy leszarom a fideszes pofádat és tehetsz egy szívességet... Takarodj a beteg birkáid közé, vagy a KESMA országbutító, hazug, a kormány seggét permanensen nyaló lapjain előadni a páratlan képességeidet. És végezetül: Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
SystemError
@Shikari: Szerintem a "Modi" fideszes, szélhámos műsorod után most maradj csöndbe egy kicsit. Te anyádat eladó, hazudozó másokat kamu moderátorral félrevezető senkiházi tetű senki. Csak közlöm, hogy ez sem volt éppen törvényes, hogy valaki más mondjuk egy másik jogi személy képviseleteként lép fel. Ezt úgy hívják, hogy csalás-megtévesztés.

Bizonyára két külön IP-t látna a bíróság, ha megnézni a belépési logokat mi?:)

Tényleg egy legalja fidess-es vagy, de ismerjük már szar módszereiteket!
SystemError
@szegfue: 12:46 Ha még mindig nem hinnéd el, amit írtam, akkor olvass vissza kicsit itt...:) Csak láttam, hogy nagyon megörültél "Modi"-nak..:) Pedig csak egy szélhámos őrjöngése volt ez is...
szegfue
@SystemError: Hát hogy a fenében ne örültem volna a "modi"-nak?! Legalább "megmutatta" magát, hogy létezik valahol...vagyis csupán ennek a ténynek örültem. U.is az eddigi "jelentgetéseimre" választ nem kaptam. Persze az más kérdés, hogy hiszek neki, vagy sem... vagy hogy egyáltalán mit gondolok!
SystemError
@szegfue: De nem létezik...:) Bocsánat, rosszul írtam ne itt olvass vissza, hanem itt. Írtam neki én is...:)

propeller.hu/itthon/3486692-orban-viktor-lebetegedett-otthonrol-posztolt-facebookra?all#c2565735
szegfue
@SystemError: 10:59 Hujnye a mindenit!! Én olyan naiv vagyok, pedig a korom már nem indokolná:) Egyébként én teljesen "tompa" vagyok a számitógéppel kapcsolatos dolgokhoz, csak használom. Egy éve letiltott az internet szolgáltatóm, valami "fertőzés gyanus levelek" küldése miatt és a legnagyobb baj az volt, hogy a levelükből az "A" betün kivül semmit sem értettem:) Egyáltalán mi a gondjuk, meg én hogyan igazoljam, hogy rendben van nálam minden... 2 hónapba telt, mire egy szakember segitségével visszakaptam a szolgáltatást.
SystemError
" Nem akarod tanulmányozni a jogot, hogy ne firkálj hülyeségeket?
Modi felhasználó névvel bejelentkezett felhasználó sehol nem állította, hogy ő szerkesztő, moderátor, vagy a felülethez bármilyen felhatalmazással rendelkező személy lenne. "

Nem igazán értem a logikát, hogy miért védesz egy felhasználót, aki a moderátor látszatát akarta kelteni, hogy ő mindek szánta...:) Jó beismerő vallomás lett , mert már agyad nincsen...

A többit hagyjuk is, mert nem kértem jogi segítséget! :)
csak úgy....
@Shikari: tibi,te egyszerüen fájdalmasan hülye,ezt nem is köll ragozni !
lassan ott tartok,hogy megvernélek de...,persze ezért van a jó isten,hogy ne nekem kölljön fölbaßnom az állad ! az akasztós bandába vegyél bele engem is,ha arra kerül a sor! én bíz kirúgnám alólad a hokedlit,hogy 1 hülyével kevesebb legyen a földön..
SystemError
@Shikari: Te szerencsétlen barom, nem csodálom, hogy ezt a tehetséget hol alkalmazták...:) Dehát a szavazóbázisotok is pont ez a halmaz maradt mára...Régen nem voltál ennyire hülye, következetesen hazudtál csipőből viszonylag 1-2 szintig. Sajnos én jóval tovább látok ilyet pechedre, pedig milyen kis iderakott fidess király lehettél volna mi a kis alterego nickjeiddel..:) Hidd el a fidessesség ilyen rendszeren kívüli hatalmi bizalmaskodással indul, azt hiszed kurvára menő vagy, ezt is mondják, hoyg rajnak érezd magad. Hegyesorrú, rágozó beképzelt kis majom lehetsz, akivel elhitetik, hoyg van hatalma.. de aztán jön a kokó, kurvák meg az ilyen gerinctelen munkák. Telnek az évek, a lé jó, a gerincedet már a fidesz előtt eladtad, de az elhülyüléssel és a kiégéssel nem számoltál látom! :) Borkai is csak tükörképe önmagának. Persze jó öltöny, belőtt haj, de zöldség már régen, ez a tekintetén látszik.

Itt az ideje, hogy legyere a cuccról, az a tourette szindrómádat is kezelné tünetileg. Nem lennél ilyen lálá lila liba...:)
SystemError
@Shikari:Parádézhat kis majom, de fizetett és buta majom maradsz. Látom azt hiszed, mert felhatalmazással teszed most valami nagy dolognak vagy a része, amitől elszállt az agyad. Ne izgul a fidess beszervezés ilyen, számol és épit arra, hogy a senkiknek idenitást adva jó és agyatlan katonákat képezzenek ki. Nagyon hamar vége lesz ennek a takony urizálásnak, amivel itt erőlködsz ezzel a felvett stílussal. Szerintem inkább közönséges és szánalmas, de hát az igazi barmot arról lehet megismerni, hogy még az utolsó pillanatban is hajtogatja magának, amit már régen mindenki lát itt...:)

Nézd az is egy újévi fogadalom, ha ember szeretnél lenni! :) De nem szeretnél...
csak úgy....
@Shikari: aztaa...,félelmetes tudsz lenni tibim! :) nem lennék szívesen @SystemError: helyében! mesélj még te rambo ...
SystemError
@csak úgy...: Tudjuk jól, hogy az ugatós kutya, a legnagyobb kussoló kocka majom a kis gépe előtt a sötétben. Egy szótól befosna élőben... ezt hagyjuk is, mert ezerszer vettem már le, hogy egy picsa és nem férfi. Egy szélhámos kis majom és azt hiszi isten, mert kapott egy titkos feladatot. Hűhaaaa:) Hány ilyen majom őrjöng szabadon, mert azt mondták neki a központban jó vagy...:)
SystemError
@csak úgy...: Akkor lehet a legfélelmetesebb, amikor a kis bari csengőjével rákezd a kaputelefonnál... ::) Ilyeneket írt baszki, hogy szemléltesse "csrrrr csrrrr". Hülye azt hittem lefordulok a székről...:)
SystemError
@Shikari: Nézd ez a szám tükrözi az éves munkádat úgy stílusban, ahogy felépítésben:
www.youtube.com/watch?v=Ns4DRDHVZx4
verőce21
Én "ülnék" ennyiért a Parlamentben. Annyi jó hely van ott, fűtenek, hűtenek, nyugodtan végezhetők a saját ügyek...Meg aztán meg kell becsülni minden aprópénzt is...:)
csak úgy....
@verőce21: ott már ücsörög egy csomó fölösleges hazudós...,pont te köllené oda,tutajos.
csak úgy....
@verőce21: @Shikari: -kollégák ,hogy ez engem miért nem lep meg? :)
verőce21
@csak úgy...: Boldog Karácsonyt neked is, kolléga!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.