Az ötös számú fideszes tagkönyv tulajdonosa a Bayer show-legutóbbi adásában vezette elő azt az emelkedett gondolatot, hogy Olaszország és a visegrádi négyek államai élükön Magyarországgal szintén kilépnek az Európai Unióból, és akkor lesz egy 200 milliós piac, aminek már van súlya, azzal már lehet valamit kezdeni. Bayer szerint, ha sikerülne megszabadulnunk ettől az ótvar rohadványtól, akkor kiegyezhetnénk az oroszokkal, és nagyon jó üzleteket köthetnénk velük. Az ellen persze nem volna kifogásunk, hogy Bayer lépjen ki az EU-ból. Vigye magával a cimboráit, Kövér házmestert, a mostanság köddé vált Rogánt és mindenekelőtt örök és megbonthatatlan barátját, Orbán Viktort. Drukkolunk nekik, hogy boldogan éljenek valamelyik baráti diktatúrában.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: nemzol
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bár az ötlet persze kolosszális baromság, de van vele nagyobb gond is: Ha és amennyiben létre jöhetne egy ilyen konglomeráció:
annak is lennének játékszabályai, amit be kell tartani
és biztosra vehetjük, hogy nem a retardált dagadt törpe lenne a hangadó! =))
nevemnick
Vesszőparipától ne várjunk lódobogást.
tudode
Ilyen kis országban SOKK ennyi trágyadombról kiszabadult mérgezett egér!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.