Derék és Sir Alfréd jól dolgozott. Egy izgalmas nyúl vadászaton vettünk részt, ahol Boldi és én kutyás vadszedőként segítettünk.

Most megnézheti magának a csizmás, nyúlra vadászó Lázár Jánost

– ezt írta ki kommentben friss Facebook-bejegyzésében Lázár János, korábbi miniszter.

Lázár – aki Hódmezővásárhelyen testközelből nézhette végig Márki-Zay Péter második győzelmét zsinórban – mostanában egyre inkább meglepő médiaszerepléseivel tűnik fel, igaz, nemrég azt is mondta, hogy a Fidesz kezd eltávolodni a fiataloktól.

(24.hu)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A következő választásig felnő a szavazópolgárságig egy nemzedék, akik most is naponta érzik a bőrükön diákként, hogyan barmolták szét az oktatást, vették el a tudáson alapuló, normális szakmai karrier lehetőségét, hogyan akarják őket elzárni – Lázár szíves bólogatásával – Európától. Mert ugyan arrafelé rothadó az élet, mégis sokan inkább ott rohadnak meg, nem itthon. Vajon miért, Lázár? Csaknem azért, mert tőlük idegen az uram-bátyám mutyi, ebből nem bírnak jövőt építeni. Sem nemzetit, sem semmilyent. Erre nem hajlik a gerincük. Szabadon és nem bűnszervezet vezette országban akarnak élni.
Kérdezném akkor: mi a francot gondol Lázár? Elég lesz a következő választáson a sok zsák krumpli, hát még az osztogatott hűtőmágnes; elég lesz a fűkaszálásba kényszerített közmunkások voksa; elég lesz a nacionalista Orbán kezét csókolgatni? A rossebet lesz elég, mert addigra alóluk is kilopnak mindent, és az sem biztos, hogy a Kásleri egészségügyet túléli mindenki. Ja, változások kellenek a Fideszben. Így van, Lázár. Pontosan az első sorban állóknak kell eltűnniük, a többi pedig úgy beszarik, hogy hanyatt-homlok fut utánuk. A javíthatatlan sosem javítható. Az orbáni rendszer, benne Lázár is javíthatatlan, ki/le kell cserélni. Csak ez a megoldás meg a legnagyobb változás is, Jani úr!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
Lézer jani,páváskodhatsz te a vadászatokon,nemesi sarjakkal,akkor is tudja akit érdekel,
a rapcsák nagy seggéből kibujt kis,táskahordozó,nyalonc,urizáló cigány suttyó vagy.
nezelodo
Na jó kis gyülekezet, csizmás (nyúlra) vadászó Lázár, meg a védelmezői, a bohóchaltól a csizmás macsekig, pedig erősen kozmás már a történet, annyiszor odaégett felmelegítéskor...
fahrenheit451
Mi? Megnézhetem a csizmás nyúlra vadászó Lázárt, akit Jézus feltámasztott?
És egy botra támaszkodik? Azzal verte agyon a csizmás nyulat? Vagy nem tud állni a saját lábán?
Vadászmezőn, vadászkutyával, vadászgumicsizmában, vadászfülvédőben?
Ez nagyon vadon!
Sámannus
Ejnye Janó a te kezedben a puska is visszafelé sül el, hogy tökön ne lődd magad, ezért csak pásztor botot kaptál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.