A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette miatt indított nyomozást.

Fegyveres támadás a soproni pláza ellen: megtalálták a helyet, ahonnan lőttek

2019. december 21-én a hajnali órákban ismeretlenek több lövést adtak le egy soproni bevásárlóközpont épületének falára. Az eset során nem sérült meg senki. Az ügy kapcsán a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette miatt indított nyomozást. A rendőrök a bejelentés napján megtalálták azt a helyet, ahonnan feltehetően a lövéseket leadták, így a nyomozók 2019. december 22-én a reggeli óráktól folytatják a helyszíni szemlét.

(police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
baromi nehéz lehetett megtalálni...csak egy egyszerű lézer irányzék kell hozzá!!!
Lepényleső
Ki tudja hány lövés volt,s milyen fegyverből ami épp csak a vakolatot verte le? Ez nem egy karácsonyi tek mese?
karma1
Hat valamivel csak ala kellett tamasztania a befosi focihuszarnak azt, hogy miert allnak mindenfele a bohom TEK jarganyok? Eleg ciki volt az nekik tavaly, hogy valamelyik vicceskedvu gyerek raspray-elje a tekes harckocsira, hogy "boldog karacsonyt".
Szerencsere arra meg jozanul hozhatott dontest, hogy akkor csinaljak, amikor ember nincs a kozelben (Sem vasarlo, sem szemtanu).
Egyebkent hasznaljak a CCTV kamerak felveteleit, oszt jonapot. Nincs ott semmifele terrorista, de ugy latszik, erik a szitu, es orbannak nemsokara szint kell vallania, mennyire szerelmes putyinba es mennyire koveti annak diktatorikus intezkedeseit, szoval felkeszul Magyarorszag, nemsokara ott is le lesz kapcsolava a zinternet
advocat
Valaki légpuskával (?) lövöldözött. De a honnan megtalálása már vagy 100 vagy több éve nem gond. Csak egy kis spárga kell hozzá. Általában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.