Az ünnepek alatt is a biztonság az első, folyamatosan monitorozzuk a magyar határ körüli helyzetet – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Bakondi: az ünnepek alatt is a biztonság az első, folyamatosan monitorozzuk a magyar határ körüli helyzetet

Bakondi György kiemelte: a kormány folyamatosan figyelemmel kíséri a balkáni útvonalat és közvetlenül a magyar határokat. Közölte: nem mérséklődik, hanem romlott az európai migrációs helyzet idén az előző évhez viszonyítva.

A magyar határon jelentősen, több mint kétszáz százalékkal növekedett a migrációs nyomás, ezért a katonai és rendőri erők a megfelelő létszámban és technikai támogatással végzik a feladatukat az ünnepek alatt is – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Azokkal a rendőrökkel és katonákkal véditek a határt,akiknek a fizetés emelését nem voltatok hajlandók megszavazni. Miért nem Bakondiék mennek ki a határra,Pintérrel és cimbijeivel fagyoskodni, annyi élelemmel felszerelve,mint amit a jelenleg határon dolgozó rendőrök és katonák kapnak.Ők könnyen ugatnak,mert a jó meleg kastélyukban isszák a skót wiskyt, zabálják két pofára a malac sültet és vigadoznak egészen Január elsejéig. Utána meg kipihenik az év végi fáradalmakat.Szégyentelen banda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Rettegő Gyuribácsit ki kell ültetni a magaslesre. Hagy monitorozza a migráncsokat.
Dr plágium
Mi lenne ha a képviselőket monitoriznátok és kiderülni ki mennyit lopott?
Yoda69
Vakondi elvtárs, az alagút elé ne felejtsetek öröket állítani. Ki tudja, hátha ujra jönnék migransok ott is.
Pálinkás Pál
@cikicakk55: És most sajnálni kéne őket??? aki ezt a rezsimet kiszolgálja,azokat nem igazán tudom!nem kötelező se rendőrnek,se katonának menni...
SystemError
De jó lenne a kórházakban mondjuk a wc papír kifogyásnak is lenne ilyen kis takony fideszes felügyelője. Egy wc papír felelős fidesz csicska!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.