Záhonyban tovább emelkedett a várakozási idő, és Csengersimán is többet kell várni.

Egyre durvább a helyzet Záhonynál: nyolc óra a várakozási idő

A megnövekedett utasforgalom és az ukrán fél fogadóképtelensége miatt 2019. december 22-én 11 órára elérte a nyolc órát a várakozási idő a záhonyi közúti határátkelőhelyen a kilépő irányú személyforgalomban. Beregsurányban továbbra is három óra, Tiszabecsen azonban immár 4 óra a várakozási idő. Barabásban és Lónyán azonban legfeljebb egy órát kell várakozniuk a kilépni szándékozó utasoknak. Román viszonylatban a megnövekedett utasforgalom miatt a csengersimai közúti határátkelőhelyen alakult ki hosszabb várakozási idő, ami elérte a két órát. A rendőrség teljes kapacitással működteti a közúti határátkelőhelyeket, a magyar oldalon folyamatos az ellenőrzés és a kiléptetés.

A gyorsabb határátlépés érdekében javasoljuk, hogy a személygépjárművek vezetői válasszák ukrán viszonylatban a 7-18 óra között üzemelő lónyai, vagy a 7-19 óráig üzemelő barabási közúti határátkelőhelyet, míg román viszonylatban a vállaji átkelőt, ahol jelenleg csupán fél óra várakozásra lehet számítani.

Ajánljuk, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Miért nem mennek Ungvárnak ha ott olyan sokat várnak? Talán nem kedvelik őket a tót-atyafiak?
Rockxy
nyócóra munka, nyócóra pihenés, satöbbi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.