Iványi Gábor lelkész, volt országgyűlési képviselő. 1989-től az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke: “Egyetlen ember hiúsága, sértettsége, hatalomvágya miatt katasztrófa felé sodródik az ország, amit meg kell akadályoznunk.” /……. / ” Soha ilyen szakadék nem volt fent és lent között, az emberek fele a létminimum alatt vagy akörül él, szóval a semmiért vagy majdnem a semmiért áldoztuk fel a demokráciát, a szabadságot, a bírói függetlenséget, a tanszabadságot, az Akadémiát, a szabad sajtót. ……A látszat országává váltunk.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ehhez nincs mit hozzátenni. Így volt, ez történt. Aki nem látja, sajnálatra méltó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Kivételesen most csak neked...Boldog Karácsonyt !
Jozefina
@RonaGyuri: sokan még ma sem veszik észre, hogy kígyót melengetnek a mellükön
RonaGyuri
@Jozefina: az az igazság, hogy ő nem csak egy kígyó, még gátlástalan is, de mindig ilyen volt, csak most még pofátlanabbul csinálja!
Sámannus
Valójában a magyarrok legnagyobb ellenségei szítják a konfliktusokat, a pohos csak játékszerük. Ami történik az igazából népirtás és etnikai háború a földrész kisajátítására.
Ez legnyilvánvalóbban az akadémiai támadásban csúcsosodik ki, de már a népesedés politikai kisajátításával is fokozzák a rablógazdálkodásukat. A nyomor egyre több magyar csecsemőt fog a kukákba kényszeríteni, mert a szadista hatalom ezt a nyomort kényszeríti az országra.
görbetükör
Iványi Gábort Istenfélő embernek tartottam, de a világi gondok másfelé viszik.
Ebben az országban túl sok a korrupt, gazember, hitetlen, gerinctelen. Túl sok, ami nem maradhat büntetlenül.
Meglehet, igazuk van azoknak, akik kétharmadról beszélnek.
Iványi Gábortól azért elvártam volna, hogy tisztában legyen azzal, Isten törvényeit nem tisztelő, azokat sutba vágó nép bűnhődni fog.
Velünk is ez van most. A hatalmasságok Isten akaratával vannak és nem véletlenül. Emberi erővel ez a silány massza, ami az ország zöme soha nem fog kilábalni a bajokból, csak lejjebb süllyed.
"A társadalom alapja a tiszta erkölcs" - ezt hívőnek és hitetlennek egyaránt tudnia kellene. Ha elfordítják a fejüket, akkor jönnek a csapások. És bizony ilyenkor ártatlan, bűnös egyaránt bűnhődik.
Iványi Gábortól elvártam volna, hogy a tisztességről, az erkölcsről, Isten törvényeiről beszéljen, mint az egyetlen kivezető út.
De már ő sem...
Dr plágium
Igazat mond Iványi Gábor a tényeket hajszálpontosan látja.
Sajnos az emberek egy része vak és süket. Nem látják a fától az erdőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.