Havasi arra az újságírói kérdésre reagált, hogy Gulyás Gergely azt ígérte, hogy Orbán Viktor januárban ismét sajtótájékoztatót tart majd a magyar média számára.

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy úgy telt el az év, hogy január 10. óta a munkatársaik egyszer sem tehettek fel kérdést Orbán Viktornak a nyilvános szereplésein, csak az év eleji rendhagyó kormányinfón kérdezhették.

Havasi Bertalan, Orbán Viktor miniszterelnök sajtófőnöke az RTL Klub Híradójának kérdésére, miszerint lehet-e majd a miniszterelnöktől kérdezni a jövőben azt válaszolta, hogy

a miniszterelnök mindig betartja, amit ígér

Havasi arra reagált, hogy Gulyás Gergely azt ígérte, hogy Orbán januárban, közel egy év kihagyás után ismét sajtótájékoztatót tart majd a magyar média számára – számolt be a Magyar Narancs.

A miniszterelnök ugyanis legutóbb január 10-én állt ki a magyar újságírók kérdéseire felelni egy Kormányinfón, akkor azt mondta, azért nem ad egyébként interjút, mert

olyan szituációkat nem keres és nem is vállal, ahol eleve lehet látni, hogy egy rosszindulatú ember előítéletes kérdéseket fog feltenni

Azt is mondta,

el tud jutni máshogy is a választókhoz, ezért nem kér ebből.

Forrás: Index, Magyar Narancs

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"a miniszterelnök mindig betartja, amit ígér"

Az ember szeme könnybe lábad a gyönyörűségtől. Kár hogy egy szó sem igaz az egészből!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Nana, maga a ME mondta ne azt nezzuk amit mond (iger), hanem amit csinal.
Ugyhogy havasi elvtars varjunk csak az igergetesekkel.
nezelodo
Megint ez az üres firkászi nyafogás. Nem elég nekik, amit a választások előtt ígért? "Folytatjuk." Ha pedig lesz mondanivalója, majd megüzeni óriásplakáton, mindenki olvashatja az utak mentén. Még hogy kérdezni? A Úr Jézust sem, és más vallások prófétáit sem kérdezik a papjai, hanem imádkoznak hozzá...
Qqberci
"Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" – kommentálta a miniszterelnök"

www.youtube.com/watch?v=jM-CDKO4EOM
Béla333
"a miniszterelnök mindig betartja, amit ígér"

Az ember szeme könnybe lábad a gyönyörűségtől. Kár hogy egy szó sem igaz az egészből!
Jozefina
@Béla333: egyszer valaki vehetné a fáradtságot és felsorolhatná mit ígért az úr és mit nem tartott be??!! Gyanítom hosszú lenne a lista!!!
fahrenheit451
OV: "A választás után természetesen elégtételt fogunk venni. Erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is – közölte teljes természetességgel, előrevetítve, mire lehet számítani egy újabb Fidesz-győzelem esetén."
Ha a többit nem is, ezt az egy ígéretét biztos, hogy betarja. Mindig.

O1G
Nessy
Ő is tudja, hogy kínos kérdéseket kapna, ergo csak és kizárólag hithű kormánypárti közönség előtt olvassa fel az aznapra rendelt Orbán evangéliumot. És miután Istennel nem lehet vitatkozni, így vele sem!
Mert a tények számára rosszindulatú dolgok, viszont ha nem szembesítik vele, akkor nincsenek is! Majd "konzultál" a híveivel, aminek az eredményét már a levelek kiküldése előtt ismerik!
Sámannus
Holnapra a betlehemi jászol a kuka, és a szemeteszsák lesz a mi drága miniszterelnökünk a legjobban vezeti a szakadék felé az országot, úgy betartja amit megígér a maffiának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.