Egyáltalán nem gondolnak a karácsonyra, és persze ünnepelni és képtelenek Margitkáék, az asszony két unokáját vesztette el, az életben maradt harmadik gyermeknek pedig azonnal segítségre van szüksége.

Győri családirtás: szakember nélkül nem lehet feldolgozni a traumát

A szombathelyi férfi, H. Gábor a felesége ellen elkövetett brutális támadásért öt év börtönt kapott, feltételes szabadulása után pedig egy láthatáson végzett 13 éves nevelt lányával, Liliánával és 10 éves fiával, Márkkal, majd felakasztotta magát.

A kis Liliána és Márk családja teljesen összetört, azóta sem tértek magukhoz a rémálomból. A gyerekek nagymamája a Borsnak elmondta, hogy ez lesz az első olyan ünnep, amit nem unokái körében ünnepel.

Úgy tudni, hogy az édesanyát, T. Annamáriát kötelezték arra, hogy a gyilkosságot végignéző 6 éves Lénát pszichológushoz vigye. A szakemberek szerint erre szükség is van, enélkül ugyanis vélhetően képtelen lesz feldolgozni a traumát.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ha jól tudom, ezt a szörnyűséget éppen a hozzá nem értő "szakemberek" véleményére támaszkodva, egy alkalmatlan bíró okozta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.