Vajon kik kaptak többet? Itt az év vége, mindenkinek jól jön a közösből egy kis karácsonyi plusz pénz. De lássuk, mennyit kaptak az ügyészségi dolgozók, a belügyesek, a külügyesek, mennyit a Magyar Nemzeti Bank alkalmazottai, és vajon mennyit vihetnek haza a mentősök? Íme Értelmetlen Infografikák rovatunk karácsonyi kiadása:

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"A Polt Péter vezette Legfőbb Ügyészség dolgozói átlagosan bruttó csaknem 650 ezer forint jutalmat kaptak, a csaknem négyezer ügyészségi alkalmazott így összesen több mint 2,5 milliárd forintot kapott az év végén.

Pintér Sándornak is hálás lehet az a 963 belügyi dolgozó, akik fejenként átlagosan bruttó 607 ezer forintot kaptak, azaz összesen bruttó több mint 585 millió forintot.

Gondoskodott beosztottairól Matolcsy György is a Magyar Nemzeti Bankban, ahol átlagosan fejenként 537 ezer forintot kaptak a dolgozók, így összesen csaknem félmilliárd forintot osztottak szét.

Kevesebbet járt ki a külügyi dolgozóknak Szijjártó Péter, 263 millió forintot osztottak szét jutalomként, vagyis átlagosan 384 ezer forintot vihetett haza a munkavállalók."

Na de lássuk, mi újság az Országos Mentőszolgálatnál?

"Az OMSZ dolgozóinak fejenként 37 500 Forint járt, sajnos azonban nem mindenki a várt összeget kapta, néhány embernek csak 2-3 ezret utaltak, valakinek csak a juttatás felét vagy a háromnegyedét. "

Vajon eszébe jut ez egy mentősnek, amikor esetleg egy nagykutyáért mennek ki, az életét megmenteni?
fahrenheit451
Szégyen gyalázat !!!

A hanyatló sarokba bújva folyamatosan rettegő nyugaton, is ennyit adnak... Igaz, ott euróban.
Yoda69
Es meg nincsenek az utcan a mentosok. Csodalom a kitartasukat es a turelmuket. En mar tuti felmondtam volna.
Mint ahogy tettem anno, amikor az egyetemistanak akinek a konzulense voltam, es felvettek a cegunkhoz dupla annyi fizut adtak, mint nekem volt 7 ev munka iszony utan. Ja es raadasul ez en diplomamunkamat masolta le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.