11 órakor kezdik szokásos karácsonyi ételosztásukat a Krisna-tudatú hívők a Népligetben, a kezdés előtt másfél órával már jó 200-an álltak sorba.

A 168ora.hu cikke szerint legalább 200 fő állt sorba délelőtt fél tízkor már a Népligetben a Planetárium mellett arra várva, hogy 11 órától elkezdje osztani az Ételt Az Életért Alapítvány az ételt. Az alapítvány munkatársai reggel 8 órától osztották ki a karszalagokat, amelyekkel a 11 órától induló ebéd- és adományosztáson részt lehet venni.

Ételt osztanak a Népligetben, a kezdés előtt másfél órával már jó kétszázan várakoztak a hidegben

Reggel 8 előtt is már nagy sor volt kinn a Népligetben

Fotó: Facebook/Ételt Az Életért Alapítvány

A Krisna-hívők hagyományos karácsonyi ételosztásukon 24-én 1000 adag ebéddel és 900 csomag ételadománnyal készülnek az alapítvány Facebook-oldala szerint. Az is olvasható, hogy 25-én és 26-án is kint lesznek.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Minden évben a krisnások.
Hol van ilyenkor a nagy r.katolikus történelmi egyház képviselője?
Ja, ők nem jótékonysági intézmény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Minden évben a krisnások.
Hol van ilyenkor a nagy r.katolikus történelmi egyház képviselője?
Ja, ők nem jótékonysági intézmény.
Gauntlet
Csökkent a mélyszegénység igaz Fideszes tolvajok?
kolnidre
A keresztényektől minden rászoruló megdögölhet.Ugy Rétvári te jól borotvált buzeráns,
Nessy
@Gauntlet: Majd elmondják, hogy ezek az emberek nem is rászorultak, hiszen rendes ruha volt rajtuk! (Adományokból.)
Meg csak azért álltak sorba, mert lusták főzni.
Már hallottunk az elmúlt években hasonló megnyilvánulásokat!
Persze, a probléma jó részét megoldották, hogy nem engedélyezik sok helyen az ételosztást! Isten áldásával!
namihami
Egy réteg ingyenkajára, másik réteg csak ide a Bahamákra és társaira sorol be. Na, találós kérdés: ki és melyik csoportba tartozó? A karácsonyi prémiumos réteg melyik sort fogja gazdagítani?
Mert persze jobban élünk--a bizonyos beosztással bírók. Pusztán ""szakmai tudás"" követelménye. És az, hogy mit takarjon az a bizonyos tudás, azt a Vezér dönti el. A simanyelv előny. Nem töri a vezéri ánuszt.
Clavigo
" Jobb helyeken " ,,nemzethyy keresztyén - szájszagú hagyományként,, ilyenkor az ételosztók nyakába varrnak valami helyi adót,területhasználati díjat,,stb. csak hogy érezzék a törődést ...mert jobban élünk... Oszt jó napot.
csipetke
Tisztán látszik, pártunk és kormányunk milyen buzgón igyekszik felszámolni a mélyszegénységet.Ehhez képest egyre több a rászoruló. Érdekes, orbán, és a pereputtya, haveri körének gazdagodása egyenes arányban áll a szegénység növekedésével
namihami
@csipetke: Hiszen, ha csak egyenes lenne az a bizonyos arány. De ez néha már ilmatematikai fordított aránypárokkal se könnyen leírható mértékű. Ezek már orbáni értékek...
rokker33
Én csak annak adnék karszalagot,aki segít Budapesten havat lapátolni!Érdekes mikor embert kerestek akkor senki nem ment most meg ingyen kapnak ebédet ,ezért meg több ezren tolonganak!!Én betiltanám ezt az egész ételosztást vagy csak az kaphatna karszalagot aki tesz valamit a fővárosért!
Rockxy
nincsis hideg.
egyebkénmeg aki sajnálgassa a szögényeket, haggya abba és inkább segítse őket, az emberibb, mint lamentálni.
Gajdoczky István
Ezek biztos valami osztrák,vagy német hontalanok lehettek, románok nem mert azokat Lévai Anikó ellátja. Magyarországon megszünt a szegénység, állítja valamelyik fideszes balf@sz. Tehát biztos nem magyarok voltak. Az arctalan hozzászólók megjegyzéseitől, meg kifordul a gyomrom. Dohányboltba sem lehet bemenni "arcot eltakaró öltözékben" akkor ide miért lehet!
evacica
@csipetke: Orbán neje viszont elvonult Erdélybe jótékonykodni, na persze nem a saját pénzéből, a miénkből!Ez az igazi nagylelkűség!
evacica
Ez is bizonyítja, hogy milyen jól teljesít a kormány! Mert ugyebár nálunk nincsenek mélyszegénységben élők Orbánék szerint!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.