Állítólag igaz a hír, de a többség majd akkor fogja elhinni, ha a számlájukon lesz a pénz.

Fejenként félmillió forintos jutalmat kapnak a rendőrök – sokan hitetlenkedve fogadták a hírt
Fotó: MTI/Kovács Tamás

December 31-ig fejenként 500 ezer forintot kapnak, hivatalos elnevezéssel „rendvédelmi különleges közszolgálati juttatásban” részesülnek a belügyminiszter irányítása alatt lévő szervezetek hivatásos jogviszonyban álló dolgozói – írja az ATV a Zsaruellátó Facebook-posztjára hivatkozva. 

A Zsaruellátó szerint a hírt több forrásból megerősítették, de sok hozzászóló hitetlenkedve fogadta, többek között azt írják,

majd akkor hiszik el, ha a számlájukon lesz a pénz. Van, aki szerint csak azért "etetik" a rendőröket, hogy ne szereljenek le január 1-jével.

A 24.hu szerint a rendőri vezetőket országszerte értesítették arról, intézkedjenek a kifizetések előkészületeiről, az utasítás elkészült.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ez a váratlanul meghozott hangulatjavító pénzosztás, nagyon komoly gondot jelezhet, a rendőrségen belül . Az állomány megtartását ezzel nem oldják meg.
Ha komolyabb mértékben emelnék végrehajtó állomány illetményét, vissza adnák a korkedvezményes nyugdíjba vonulás lehetőségét, akkor nagyobb eséllyel tarthatnák vissza a távozástól a rendőröket .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Ez a váratlanul meghozott hangulatjavító pénzosztás, nagyon komoly gondot jelezhet, a rendőrségen belül . Az állomány megtartását ezzel nem oldják meg.
Ha komolyabb mértékben emelnék végrehajtó állomány illetményét, vissza adnák a korkedvezményes nyugdíjba vonulás lehetőségét, akkor nagyobb eséllyel tarthatnák vissza a távozástól a rendőröket .
volvós
Ezek szerint ennyi " milliárd " maradt az olajszőkítésből, ugye sanyibácsi ???
justhpeter
Sem Orbán, sem Pintér nem ért semmiből. Remény sincs rá, hogy bármiből tanuljanak.
Rockxy
nemjóezígy.
a röndérek fizessenek inkább a fidesznek!
Sámannus
Én inkább azt javaslom nékik, hogy menjenek el a levesosztásra, mert az biztosabban meg van tartva
SystemError
Nagyon félnek egyesek a 2020-as évtől, mert túl sokat loptak! :) Megérdemlik a rendőrök a pénzt és tegyék is el, de ne gondoljátok, hogy amikor jön a népharag a lebukások után, akkor nem a törvények és a jogállam mellett fognak kiállni a rendőrök is!

Amúgy a rendőrök tudják a legjobban mi folyik itt. Ők kapják az intést, hogy mivel foglalkozzon és mivel ne, miközben ő van terepen és ő tudja, hogy mivel kéne foglalkozni és mivel nem
Elég csak megnézni Pintér kimenekítését a rendvédelmi dolgozókhoz intézett beszéde után, hogy mit gondolnak erről szélhámos bandáról:

www.youtube.com/watch?v=kCxra3vzjl4
fahrenheit451
A mentősöket (mentőket) sikerült megalázni újra - egymás után kétszer. Nagyon!
Tisztán látszik - a tisztánlátóknak sokadszorra -, hogy ezeket az értéktorzultakat semennyire nem érdekli az ember.
Nekik ez játék. Ahogy te játszol egy társassal (vagy stratégiai játékkal), úgy játszanak veled (kísérleteznek rajtad, mint egy állattal, te meg állsz bambán és dermedten az út közepén, mint egy reflektortól elvakíott őz).

Mikor ütnek el?
Már elütöttek, átgázoltak rajtad qrva sokszor, és még csak észre sem vetted...
Szánalmas.
Szomorú.
Dühítő.
kereső
@emerencia: Ezeket azért vezényelte oda rendőrök főnöke,hogy orbán kivánságára "védjék" a karácsonyi vásárt.
kereső
Na, majd, ha a "Zsaruellátón" egymás után megirják a rend őrei, hogy megkapták- akkor elhiszem.
A mentősöknek jár 19000 Ft éves költségtérités- a ruhamosáért. Mivel ezt ettől az évtől kezdve adózott/és járulékköteles jövedelemként kell kezelni- volt, aki 4500,-Ft-ot kapott kézhez. Hogy nem sül le a pofázmányukról a bőr.
ómió
A Böszmének jutalom nélkül is "sortüzeltek"! Most, hogy nem kell, már leszerel?
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Minden bizonnyal megérdemlik. Ahogy megérdmelnék rajtuk kívül még több millióan. Velük mi lesz?
Nyírfa
@emerencia: Egy rövidlátó, aljas kormány ostobasága.
Nyírfa
@kereső: Azért próbálják megvesztegetni a rendőröket, hogy azok kivonuljanak a mentősök ellen...is.
Nyírfa
@SystemError: Ez volt az egyik legjobb megmozdulás, óriási erő mutatta meg magát. A fidesz félelme megalapozott, hiszen, ha ez az erő ellenük fordul, a rendszerüknek vége. Azonnal és radikálisan.
apgisbe
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
SystemError
@Nyírfa: Amúgy nem tudom, hogy ennek van-e köze ahhoz, hogy néhány helyen mintha lázadoznának a rendőrök és több fideszesnek volt ügye. Nem tudom eldönteni, hogy ez csak a jó öreg "bedobjuk a barmokat" vagy már olyan vállalhatatlan kérések mennek feléjük, hogy nem teljesítik. Lehet ezért is kapott mindegyik...:mert bárhol bármi előfodulhat. Nem sajnálom tőlük, de nem gondolom, a rendőri szervezet lenne a legrosszabb és legkizsákmányoltabb hatósági szerv...Főleg úgy, hogy nem kicsi saját bevételük van.
Nyírfa
@SystemError: Szerintem a józanabbak előre néznek, tudják, hogy Orbán után is van élet. A fidesz pánikjára ez a megvesztegetési kísérlet abszolút bizonyíték. Nem látunk ugyan a kulisszák mögé, de könnyen lehet, hogy megindultak a társadalmi szervezetek , az államigazgatás és a rendvédelmi szervek között olyan háttér-tárgyalások, amelyek már a következő kormányra készülnek fel, akár előbb is, mint 2022.
Orbán túl sok vasat tart a tűzbe , s bár már égeti a kezét, egyre szorosabban markolja őket. Valaki kivehetné a kezéből, mert nagyon fog neki fájni.
SystemError
@Nyírfa: Bár így lenne, de szerintem max ezek helyi lázadozások. Pl látja a helyi nyomozó, hogy mi van. Szólnak neki, hogy hogy felejtse az ügyet, de ő nem ezt teszi.

Amúgy van benne valami, amit mondasz. Sokan tudnak dolgokról. Egy fideszes politikus ma simán a gerince hiányával nagy jövőre számíthat. A szakemberek, hétköznapi szakpolitikusok viszont szerintem nehezen adják a szakmaiságukat el..és kezd elegük lenni. Az biztos, hogy jön valami nagy gyomros a fidesznek, mert csupa olyan dolog körül mozognak, ami erre enged következtetni. Szerintem a vége a klasszikus nyugat-kelet műsor lesz, de ebbe viszont buknak.Szerintem még a saját szavazóbázisuk belső arányait nézve is...
Nyírfa
@SystemError: Visszahozzák Habonyt. Azt az embert, akinél durvábbat, rosszindulatúbbat elképzelni sem tudok. Maguktól ugranak a szakadékba. Csak arra kell ügyelni, hogy aki nem akar öngyilkos lenni, azt ne tudják magukkal rántani.
Mostanában többször eszembe jutott Kónya Péter, a Szolidaritás volt elnöke. Még 2014.ben , egy Bajnai Gordon által tartott gyűlésen kérdeztem meg tőle, mi lesz, ha veszít a fidesz, és ránk szabadítja a szélsőjobbos légióit. Azt válaszolta, hogy felkészültek, mind politikailag, mind a rendvédelemben.
Azok az emberek ma is ott lehetnek. De, ha nem, tudják, kit, hogyan mozgósítsanak. Bajnai is előkerült, megmutatta magát, még ha nem is vesz részt közvetlenül a napi politikában, az ő megjelenése egyfajta irányt, változást jelezhet.
És még valami. A fiatalok többsége elérhetetlen a fidesz számára.
SystemError
@Nyírfa: Fiatalok...és értelmiség, nyugdíjasok egyre nagyobb része, stb. Amúgy nem is biztos, hogy a klasszikus társadalmi bontások mentén létezik és kell értelmezni a fideszt. Ennek a rendszernek vannak haszonélvezői, akiket nem érdekel milyen áron kerültek előnyhöz, csak élvezik...:) Ez lehet a holdudvar, de lehet a választói csoport tudatos része is... Nézzük halmazokban és mozgosithatóság viszonyában a dolgot. Szerintem egy radikalizálódott párt mozgosíthatósága majdnam 80-90%. Tehát mondhatjuk, hogy a fidesz lufiban nincs több már és így is a tákolt választási rendszer valamint a buszoztatott kettősállampolgárok(500e-1m) szavazata adja azt a 2,5 milliót. Kitalálták ezt az önmeghatározást, hogy illiberális... Ezt semmilyennek tartom... Mármint milyen vagy? "Nem olyan" ez számomra semmi..:)

Na úgy írnám le a fidesz ellenzékét és a jelenleg pártpreferenciával nem rendelkezők halmazát, hogy "nem fideszes" ...:) Szóval amennyire elő lehet adni a 2/3-os örjöngést papíron, igazából ez egy kártyavár. Ezért kezdett Viktor utópiát építeni most, de ebVálaszthatná, hogy ember marad és nem rángatja keletre a népét, de ez nem vall a szociopata elméjére, hogy önfeláldozó legyen és visszalépjen,...

Szóval valami nagyon van a háttérben, mert papíron minden jó, de rettegnek valamitől ezeket az intézkedéseket látva. Kíváncsian várom! :)
Nyírfa
@SystemError: Az EU-pénzek nélkül Orbánnak sem veje, sem oligarchái, sem támogatói nem lesznek. Ő csak megvásárolt emberekkel tudja körül venni magát, s minden, amit erre a stratégiára épít, ahogy mondod, kártyavár. Csak egy lapot kell kihúzni, és omlik az egész. Még a fanatikus Bayer is hátat fordít neki, ha megszorongatják. Valójában nem Orbán mellett állnak a NER résztvevői, hanem maguk mellett. Csakis maguk mellett. Ez a gyenge pontja Orbán rendszerének, egyben ez a mi lehetőségünk az újra kezdésre.
Azt nem értem, hogy tanult (?) emberek hogyan képzelik, hogy a fejlődés útjába állhatnak.
SystemError
@Nyírfa: Ezért sem értem most az Oroszországhoz tartozzunk bulit most, ami szerintem soha nem jönne össze nekik, mert a végén a fideszesek is a pénzt választják...tehát az EU-t...:) Tegyük fel sikerül, akkor utána mi lesz?:) Miből tartja el Viktor ezt a maffiahálózatot, amit idáig 80-90% tisztán EU-s pénzből loptak, hogy ne fájjon annyira. Ezt számításaim szerint 10e milliárd nagyságrendű összeget nem fogja a kezébe adni Putyin, amikor az oroszok százszor szarabbul élnek nálunk...
Nyírfa
@SystemError: Ez szerintem is így van. Putyin, egyrészt rövidebb pórázon tartaná Orbánt, és nem etetné a népes holdudvarát, másrészt, már nem értékes zsákmány Magyarország, ha nem tagja az EU-nak, a NATO-nak.
Ezt Orbán is tudja, no és azt is, hogy a magyarok megeszik őt reggelire, ha nyíltan visszacsatolja az országot az
oroszokhoz, mert nem kell a putyini net, az orosz életszínvonal, a lezárt határok és az államcsőd.
Ha Orbán nem lenne zsarolható, nem bájologna Putyinnal. Én nem a kereskedelmi kapcsolatok ellen vagyok, a legnagyobb ostobaság volt felszámolni mindent, ami a szovjetekhez fűzött minket., de Orbán olyan sakkjátszmába bonyolódott, amelyben királyok vesznek részt, ő pedig csak egy paraszt, még ha a Vár tetejére is költözött. Akármit csinál, már vesztésre van ítélve.
SystemError
@Nyírfa: Ebben mélyen egyetértek, amiket írtál! Azt gondolom, hogy nagyon hiányzik ez a kiegyensúlyozott objektív hang a mai propagandaszerű médiakommunikációban, ami sajnos mindkét oldalon jelen van már a nagypolitikában:(
Nyírfa
@SystemError: Szerintem a kereskedelmi, kulturális kapcsolatok a világ minden országával kívánatosak. Fontos a turizmus, hogy megismerjük egymást, ízelítőt kapjunk más népek szokásaiból, életmódjából. Nyitottan élni, látni, tapasztalni, adott esetben okulni mások kárán, mindig egy kicsit többet tudni a világról...furcsa, hogy erre nem a többségnek van igénye.
SystemError
@Nyírfa: Ha már itt tartunk csodálatos az orosz kultúra. és aki volt ott többször és nem egy gyámoltalan annak az orosz nép is nagyon szimpatikus..Sajnos a politika a keresztjük és az ebből fakadó élletszinvonal és a létminimummal járó alkoholizmus és egyéb szociális problémák.

De tényleg ne már csak a politika. Egyik kedvenc zongoristám és zeneszerzőm Rachmaninov:

Boldog Karácsonyt!:)
www.youtube.com/watch?v=LjouHAiSoqAyt!
Nyírfa
@SystemError: Osszián néven írt a Népszabadságban egy régi blogtársunk, vele kéne összejönnöd. :) Oda volt az orosz irodalomért , a kultúrájukért. Maga is irodalmár lévén ontotta az ismereteket, olyan élvezet volt olvasni az elemzéseit, mint amikor körbe ülünk egy mesemondót, és életre kel az általa tolmácsolt világ, amelyben a jó legyőzi a gonosz erőket, a vándorlegény elnyeri a királylány kezét és az óperenciás tengeren is túl él egy öreg halász, aki ismeri az aranyhal legendáját. :)
Akárki akármit mond, az élet szép! Boldog karácsonyt!
CsipkeRózsa
@SystemError: Itt is van egy csodálatos koncert, több idő kell hozzá:

www.youtube.com/watch?v=D5mxU_7BTRA
CsipkeRózsa
@Nyírfa: "Akárki akármit mond, az élet szép!"

Ennyire?
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Akkor is szép, ha éppen nem annak látjuk. Az élet nem függ a mi kényünk-kedvünktől. Attól csak mi magunk. :)
fahrenheit451
@Nyírfa: Én Moszkvában rúgtam be először életemben, az számít valamit?
Nem közvetlenül utána, de hitleri stílusban németül beszéletm (tartottam lőadást) a tömött orosz metróban. A sok hülye orosz meg csak nézett ki a fejéből. Még beszólni sem mertek.Pedig csak 14 voltam...
fahrenheit451
Hogy honnan hová mentünk a metróval?
Arra nem emlékszem - ahogy azóta sem semmi másra sem emlékszem. 40 éve...
Ezért szeret Isten engem (téged is szeret, de engem máshogy). Miért? mert Isten útjai kifürkészhetetlenek.
Tudod, a jó nem mindig az, olyan, ahogy az eddigi tapasztalataid szernt elképzelted, tapasztaltad.(Most fényeztem magam? Egyáltalán nem !!! Igazából újra szemen köptem azokat, akik elvágnak téged a JÓTÓL, önös, és/vagy magátalkodott érdekből. Mégis kikről szól a jelenések könyve 16. rész? Az emberiségről. És erre nem figyelmeztet, nem készít fel a katolikus egyház - SEM.

De majd én felkészítelek, baszd meg!
Lesz itt minden - a harmadik típusú találkozástól a 33-ig típusúig minden.
(miért írok csűnyán? mert a világ csúnya, és ezt muszáj leszel meglátni, megérteni végül végre !!!)
kereső
@Nyírfa: Én csak olvastam a nol blogon Ossziant- az számit valamit ? Nem csak az irodalom , hanem a történelmi ismeretei is lenyűgöztek.
fahrenheit451
Aztat mondja a paraszt katolikus ingyenélő hulladék pap, hogy Isten uralkodik a világon - MEG ANYÁD, TE KÖCSÖG !!!

Sátán uralkodik a világon, azért ilyen szar - vágod!?
isten uralkodik a világon... Ezzel - te húgyagyú látens buzi katolikus pap, csak a szarnak adtál egy pofont.

Mindent tudok a bűneidről.
A bűneid szerint leszel megítélve.
fahrenheit451
Jelenések könyve 17, 1-5

És még finom voltam, még nőies.

Oké, pár dolgot leírok a megértés miatt, de semmi komoly!
(ettől nem leszünk barátok!)
Nyírfa
@fahrenheit451: 16.43

Kalandos életed lehetett. :)
Sokat tapasztaltál.
Nyírfa
@kereső: Hogy számít-e? Melegszik a szívem körül, olyan kedves az emlék. :)
Igen, a történelem is az asztala volt, meg a politika, meg a képzőművészet, bár, abban ZorróAszter is érdekelt volt.
Szerettem a posztjait, sokat beszélgettem nála.
fahrenheit451
Túltolni cinikusan egy cinikus világban, az válasz - bármire is?
Igen?
Döntsd el te, hisz szabad akaratot kaptál ajándékba Istentől - ajándékba.
Élj vele - a szabad akaratod elsőéjszakás jogával, ha akarod...
(ha nem akarod, nem kell)
Nyírfa
@fahrenheit451: 17.00

A világ nem tud csúnya lenni. De ,mi el tudunk csúfítani bármit.
Mint ahogy széppé is tehetjük az életünket. Ki mit választ?
fahrenheit451
Megfigyel a titkosrendőrség.
Ez befolyásol?
ha igen, miben?
Eddig még sosem figyelt meg a titkosrendőrség (akikről mindenki tud mindent), nem tudom, hogy álljak ehhez a helyzethez.
Mit szeretnétek, titkos rendőrök (akikről mindenki tud mindent), mit csináljak, hogy legyen értelme az életeteteteknek?
fahrenheit451
@Nyírfa: Tudom mit várnak tőlem itten. Lebegtettem már régóta, tehát jogos az elvárás.
Én folyamatosan harcolok ellene, mert nem akarom, de úgy tűnik muszáj leszek.
Az "oocsmány beszédet" elítéli isten. (isten szeret engem ocsmánybeszédeszstül, de az nem biztos, hogy a világ felé is egy kell közvetítenem a jó hírt - sőt, biztos, hogy nem!

Talán neked címzem, mert ez egy levél lesz, és azt címezni kell valakinek.
Téged talán érdekel...
fahrenheit451
nem, akkor lett volna kalandos az életem, ha tényleg jelentkezem az idegen kégióba - annyira akartam, de nem bírtam elképzelni, hogy bármilyen igazság nevében megüölök egy másik embert.
Kemény vagyok, mint a vídía, és kurvára megvédem az elesetteket (ez a kurvára csűnyán az a kurvára csűnya - konkrétan darabokra téplek szét csúnyán, ha úgy alakul), de parancsra, agresszorként nem bírok ölni!

dead or alive
fahrenheit451
aszondták megállítanak
szerintem nem gondolták át
kit, mikor, miért?

gears of war
Nyírfa
@fahrenheit451: 17.38

Nem tudom feltételezni rólad, hogy bárkit is bánts, parancsra - írtad is, hogy nem - vagy kéjből, haragból. Te nem az az ember vagy. Abban meg igazad van, hogy az az erő, amit Istennek hívsz, hívnak, úgy szeret téged, ahogy vagy. Mert ő nem tud nem szeretni, hiszen ő maga a Szeretet.
Bele gondoltál már, hogy ez az egész világ szeretetből készült, szeretetből épül fel, szeretet a szerkezete, a törvényei, és akkor jövünk mi, értelmesnek mondott lények, és megmutatjuk, mire vagyunk képesek - félelemből? Fél elem. Pedig egészek vagyunk. Egészek, csodálatosak, de az istennek sem akarunk erre emlékezni. Azt hiszem, erről szól az életünk: hogy megtanuljunk emlékezni.
fahrenheit451
Ennek az embernek mindene meg volt, mindent kimondhatott,, amit akart és mégis a halálba menekült.
Gyenge volt, nem bírta a gyűrődést.
Én megértem !!! Mximálisan !!!
Békére lelt!

Ez a világ úgy undorító, ahogy van!
A gonoszság (Sátán vilűgban természetesen), csak nő és nő...
Armageddonig.
(de erre beóne mkészítenek fel a geci keresztények, akik csodálkoznak, hogy fogynak - csak a partalan bullsjit hiábavaló szeretetről bírnak hadoválni - újra és újra. DÖGUNALMAS A BÉNA SZERETETETEK - SOK PÉNZÉRT SZERETETETETEK !!!)
Meg anyád, geci sátánista katolikusok!
"Jövok értetek, Armageddonkor." /isten - akit ti és miattatok senki más nem ismer/
fahrenheit451
Erdő Péter sátánista- az egyik legnagyobb.
Jézus öli meg.
Jézus - fehér lovon karddal a szájában - öli meg írtja ki, pusztítja el Erdő Pétert, meg a Pápát, meg az össszes többit főt, meg alt.

ismered Jézust?
Szerintem sem!

Utálsz már eléggé?
Jó!
Leszarom a fals érzéseidet (amik csak úgy támadnak)- kit csapnak be az érzéseid, téged, vagy engem?
fahrenheit451
Érzések...
Tudom mit éreztél tavaly nyáron.
Nyírfa
@fahrenheit451: 18.02

És, Te ismered Jézust? Ha ilyeneket írsz, nem hiszem.
advocat
Szétdobják a megmaradt pénzt, mert új rendőrt nem nagyon találnak. Ennyi maradt a "kasszában"! És szigorú tervgazdálkodás van! Van?
SystemError
@CsipkeRózsa: Ezt nagyon szeretem és a "Shine" című filmet is, aminek ez alap vonala... Ha nem láttad még kötelező! :)

www.youtube.com/watch?v=KQltiVEWI4E

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.