Leslie Mandoki korábban közel százmillióért lépett fel együttesével a Várkert Bazárban. Jövőre ismét ellátogat a formáció az egykori Budai Ifjúsági Parkba. Azonban az nem derült ki, hogy ismét a magyar állam finanszírozza-e a bulit. 

Október végén jelent meg duplalemeze Leslie Mandokinak. Az új albummal eddig összesen négyszer léptek fel: Hamburgban, Münchenben, Dortmundban és Berlinben játszottak.

A legutóbbi koncert volt a berlini fal leomlásának 30. évfordulójára szervezett állami ünnepség hivatalos záróakkordja. Leslie Mandoki saját bevallása szerint is élete egyik legigényesebb alkotásának érzi az új duplaalbumot.

Ismét a Várkert Bazárban bulizna Leslie Mandoki

Az Origónak adott interjúban elmondta, hogy várhatóan

augusztus 20-22 körül a Várkert Bazárban lépnek fel legközelebb az új duplaalbummal.

Korábban többször játszott már Magyarországon Mandoki, a Várkert Bazárban 2015-ben adott utoljára koncertet.

A 444.hu akkor megkérdezte a Miniszterelnökséget, hogy az ingyenes koncert mennyibe került. Kiderült, hogy

a koncertet a Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft. szervezte. A fellépés összesen nettó 94 millió forintba került, amit a magyar állam finanszírozott. 

Cikk- és címlapkép: AFP

(origo.hu, 444.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Két évvel ezelőtt a sokszor átadott Várkert Bazárban lépett fel a Man Doki Soulmates, ez 94 millió forintjába került a magyar adófizetőknek. Egy rajongó egészen biztosan remekül érezte magát, mégpedig Orbán Viktor. Olyannyira, hogy tavaly az interjút készítő Figyelő című lap gazdája, Schmidt Mária beletolt a művészbe még 1400 millió forintot, hogy zökkenőmentesen lépkedjen ő fel Európa szerte. Ezt is mi fizettük. Ezzel is indul az interjú, az önmagát művészként definiáló Mándoki elmeséli, hogy nem őt támogatja Orbán Viktor a mi pénzünkből, hanem projekteket és amúgy is, minden országban szokás, hogy állami támogatást kapnak az ilyen produkciók. Arra nem túl sok példa akadhat, hogy egy kormány nem a saját művészeit támogatja, hanem egy másik országban élőt, mégpedig úgy, hogy a magyar adófizetők nem is láthatják ezeket a produkciókat akkor sem, ha véletlenül igényük lenne rá. Az pedig semennyire sem hihető, hogy a jó ég tudja melyik országban, nem túlságosan nagy közönség előtt fellépő Mándoki akkora reklámot jelentene Magyarország számára. Vagy bármekkorát. Arról is értesülhetünk, hogy a magyarok szedték ki az első téglát a berlini falból, ezért rettentően hálás nekünk egész Európa, de főleg a németek. Orbán Viktort mindenki szereti erősen, Magyarország gazdasága hasít, mint az istennyila, a sajtószabadság pedig virágzik, szemben a némettel, mert ott ilyen nincsen. Hát nagyjából ez van másfél milliárd forintért. Én pedig tök ingyen nem értem, hogy ha ennyire szuper minden, miért nem költözik ide a művész úr? a szabadság földjére. Mindegyiküknek megérte nagyon demokratikusnak, száguldva fejlődőnek és szabadnak látnia Magyarországot. Orbán Viktor pedig nagyon hálás ember. Kár, hogy nekünk kell kiizzadnunk az ő hálájának gyümölcsét kaszinókoncessziók, szabadon folyó milliárdok, jól fizető pozíciók és a húsosfazékhoz való hozzáférés formájában. De úgy tűnik, már haza sem kell cuccolni a háláért, az elnyomott Nyugatról is lehet tolni a másfél milliárdos cikkeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 12:41; A Várkert Bazár többszörös átadásáról L Simon László, a fidesz aranykoszorús költője és egyben a megújuló energiaforrások, azon belül a fotovoltaikus napelemes rendszerek és barackmagok élettani hatásának szakértője tudna a legtöbbet mesélni. De a legnagyobb baj az, hogy a feje nem szorult az anyjába amikor megszületett.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1497/1659/original.jpg?w=600&h
m.blog.hu/te/tenytar/image/tumblr_ncjxmbe8bj1tqypyno1_500.gif
Jozefina
Nekem inkább leszbi-nek néz ki!!!?? Bocs a leszbiktől, de ez nagyon gusztustalan kívül is belül is!!! Azt nem értem miért nem kis hazánkban él és miért becsüli többre Németországot??? Mégiscsak jobb ott???
Clavigo
@Jozefina: Ide csak az apanázsért jár..Szerintem mindenhol leszarják..
moareka
A dzsingiszkánok ideje lejárt Mándoki Lacus, sőt az azt hallgatók is kiöregedtek, úgyhogy maradj szépen otthon, ahol eddig laktál,persze nem lesz ott sem aki szívesen hallgatna, mert azt sem tudják ki az a Leslie Mándoki!
Lepényleső
Akkor sem a magyar állam finanszírozta,ahogy most a háromszorosát sem ő fogja,hanem az adófizetők kushadt hada?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.