Az ördög ügyvédje címet viselő blog az októberi önkormányzati választás előtt indult.

Kívánok mindenkinek a megérdemeltek szerinti karácsonyt! Izgalmas év elé nézünk!

– tette közzé Facebook-oldalán Az ördög ügyvédje.

Az ördög ügyvédje címet viselő blog az októberi önkormányzati választás előtt indult. Az ismeretlen szerző Borkai Zsoltról, Győr fideszes polgármesteréről tett közzé olyan fénykép- és videófelvételeket, amelyek egy adriai szexpartin készültek.

A fiktív szerző azt állította magáról, hogy korábban tagja volt a Borkai és az őt körülvevő üzletemberek szűk körének, és ügyvédként belelátott a győri gazdasági életet átszövő hálózat tevékenységébe. A Facebookra költöző blogon azt is állította, hogy nemcsak az orgiáról, hanem az általa megismert gazdasági bűncselekményről is hiteles adatokat tesz majd közzé, de ezeket az ígéreteket nem teljesítette. 

A blogon kiszivárgott információk miatt Borkai Zsolt az önkormányzati választás után bejelentette lemondását. 

Címlapkép: Facebook/Az ördög ügyvédje

(24.hu)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Borkai, valamint üzlettársai ellen tett feljelentéseket a hatóságok sorban dobják vissza, arról már nem is beszélve, hogy a videón is szereplő Rákosfalvy Zoltán ügyvéd irodájában olyan csőtörés volt a minap, amelynek következtében iratok semmisültek meg. Nem meglepő persze, noha annál nevetségesebb. Az embereket pofán köpik és teljesen hülyének nézik a hatóságok, amikor megpróbálják elhitetni, hogy Borkai és köre nem követett el bűncselekményeket. Az embereknek egyre inkább kezd elegük lenni a hatalomból, valamint a hatalmat kiszolgáló, magukat független hatóságoknak hazudó szervezetekből. Ahelyett ugyanis, hogy a hatóságok, illetve a magukat függetlennek mondó lapok – vannak ilyenek is szerencsére – utána mennének a kiszivárogtatott információknak, inkább azon dolgoznak minden erejükkel, hogy kiderítsék, ki is az ördög ügyvédje. Valóban olyan fontos lenne ez? Hetek, sőt hónapok óta találgatnak a hazai lapok és jelentetnek meg szenzációhajhász, leleplező cikkeket, amelyekből lényegében semmi nem derül ki. Lehet, hogy nem ügyvéd a szerző, sőt még az is lehet, hogy egy ellenzéki politikus. És akkor mi van? Miért nem azzal foglalkozunk, hogy bizonyítást nyerjenek a megszellőztetett ügyek? Miért nincsenek tele a győri utcák tüntető tömegekkel? Miért nem látogatja meg senki Borkai házát, hogy megkérdezze, mégis hogyan történt az a bizonyos telekvásárlás az Audi ügyében? Mint volt polgármesternek felelnie kell a város egykori ügyeiért, amiért felelősségre lehet és kell is vonni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Úgy teszel, mintha nem magatokat szopattátok volna ki a mocskos tolvajkodással, lopással, hazudozással. Ezért ne arra legyél mérges, aki a fél bandát börtönbe fogja juttatja majd. Ez csak egy ajándék 2020-ra különben is, aztán jönnek az EU-s pénzcsapok elzárása Viki elől, EPP-ből kibaszás, Trump menesztés és még lehet Putyinnak nagyobb baja lesz, mint a Pávatánc. Ez meg itt fog maradni egyedül egy csomó mérges magyarral gyógyszer nélkül szárazon.

Nem bepisilni a petárdák hangjától! :)
SystemError
@Pegero: Nézetkülönbségeink ellenére bírlak, mert egy fasz vagy jó értelemben! :)
Ha van humor, akkor ez az egész szar, amin itt acsarkodunk nem számít! (még két napig..:) )

BUÉK! :) és jól viselkedni szilveszterkor!
media.giphy.com/media/HiAF3QK1ssEO4/giphy.gif
Eladott Ország
@Pegero: ma, 13:11; Gondoltam válaszolok, de megsemmisültem az érveid miatt. Mocsok kemény vagy, nem engeded megülni az ész diadalát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.