Kormányhatározatból derült ki, hogy új alapokra helyeznék a rendszert. Az a cél, hogy valós költségekre épüljön a finanszírozás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ez már a sokadik belevágás lesz. Újratervezés.
Béla333
Az első lépés lesz hogy 290,-Ft-os vizitdíjat vezetnek be.
Azért csak 290,-Ft-ost, mert a 300,-Ft az olyan sok volt, hogy a népszavazáson meg is bukott annak idején!
Ja? Hogy az adóforintjainból kell sok milliárdot erre költeni? Azt nem érezzük, az nem a 300,-Ft-os kategória...
Clavigo
Na vazzzze,,akkor térdre, imához..! Úgy látszik,,még találtak valamit a rommá baszott " rendszerben ",,amit tovább lehet nyomorîtani. Legelőször ,gondolom megkapja ez is a" nemzethhyy " jelzőt... Oszt itt mingyaaa be is fejezik a zátalakîtàst..
Nessy
jaj, csak nehogy megkérdezzenek olyanokat, akik láttak már belülről egészségügy intézményt, olyanokat meg pláne ne, akik értenek is hozzá!
Még a végén értelmes dolgot csinálnának! Márpedig a szaktudás bolsevik huncutság!
Sajnos, az egészségügy az a terület, ahol a befektetett pénz, csak sok év után térül meg!
A krónikus ellátás tisztességes működtetése részben költséges, részben tovább él a kedves beteg, ami plusz kiadást generál!
Nyírfa
Most, hogy Rogán megkapta a filmipart, nem is tudom, ki lehetne még alkalmas a lebonyolításra, már, ha a karácsonyi ebédek mellett kiötletelték magukat. Talán Mészáros, hiszen a Mátrából már levonult, s tudjuk, mily sokoldalú ő
Aggódásra semmi ok. Javaslom, mindenki végezzen el egy egészségügyi kurzust - amíg van kitől tanulni.
Chao ragazza
Talán ott kell kezdeni, aki nem fizet, nem kap ellátást ! Sem a 14 éves terhes ,ha szülei vagy a lány nem fizet tb-t vagy az élettársa .A másik a nyugdíjasoknak is kellene fizetni ,mint ahogy van ez nyugat Európában is ! Valamint a szándékosan egészségrontók fizessék ki a tb-n, felül a kezelésük 100% t !Tehát azok akiknek májgondjuk van az alkohol vagy a 130 kg-s testsúlyuk miatt miatt és a tüdejüket szét szívták ! Na meg amikor két család szamurájkardal szabdalja egymást ott is ki kell számlázni.Ha nem tudja megnevezné ki vagdalta össze, akkor vele fizettetni . Na akkor rögtőn kiderülne a tettes.
fahrenheit451
A kormány belevág az egészségügy átalakításába

Már belevágott. eddig évente tízezrek haltak bele (népírtás?), akiknek meg van pénzük és tényleg meg akarnak gyógyulni, fizessenek a magánrendelőkben (nem 300, hanem 300 ezer Ft vizitdíjat)
Nessy
@Chao ragazza: Továbbá a "kettős állampolgárainknak", akik itt nem fizetnek, nem adóznak!
A nyugdíjasok is fizettek életük folyamán tb járulékot több évtizeden keresztűl. Amikor nem igazán vették igénybe a szolgáltatásokat. Az életük utolsó 5-10 évében veszik leginkább igénybe az emberek a az egészségügyi ellátást, ha sikerül élve kivárni egyik másik diagnosztikát, vagy műtétet!
Aki légzőszervi beteg lesz, bár soha nem dohányzott, csak éppen a szálló por őt sem kímélte azt el lehet majd látni?
kereső
@Chao ragazza: Te meg akarod buktatni orbánt? Mert amit emlegetsz- volt ilyen Magyarországon, nagyon rövid ideig. Aztán jött a fidesses nagy só!'(sic) leánykori nevén a szociális népszavazás, és eltörölte az egészet, orbán meg ezzel megnyerte a 2010-es választást. Sót mást is mondok- voltak annak az eü átalakitásnak olyan részei is, amely a szenvedélybetegeket büntette (volna), ha nem vesznek igénybe segitséget a gyógyulásukhoz. Sok minden kimaradt az életedből- igaz?
Chao ragazza
@Eladott Ország: A lakbér sem 70 000 ft .Az a leg több sokfelé a fizetés fele kétharnada .A beteg biztosítás Hollandiában kötelező és a havidíjat nem fizetőt, adócsalásért be is csukhatják ! 55 éves kor után meg sok kopásos ,protézist műtétet nem fizet a biztosító a dij fizetés esetén sem !
Chao ragazza
@kereső: Mivel már akkor rég nem itthon éltem.Kádár idejében mentem 1988-n .Szóval Orbán egy jó cselekedete, hogy nem engedi be a hulladékot. Pont ezzel győzött mivel Gyurcsányék DK,LMP, ,Momentum beengedné őket !
Chao ragazza
@Nessy: Miért írsz olyat ami könnyen kideríthető. A dohányzás vagy por miatti tüdőbetegség könnyen bizonyítható !Lehet nem tudod de Hollandiában egy éve egy 44 éves alkoholistának , új májat kellett volna kapnia, a biztosítója nem fizette.Ment minden elérhető kórházba de INGYEN egy kórház nem vállalta !Aztán eutanáziát kért ,mert a bankok sem adtak kölcsönt rá !A biztosítója ezt kifizette.
Eladott Ország
@Chao ragazza: ma, 17:03; Érdekes azok a fiatalok akik elhagyták az országot mégsem jönnek vissza ebbe a tündérországba! uploads.disquscdn.com/images/b69bb6fb75e3f12cc78cb79616cf92eb120164f7d974c686a6a0468128de53eb.jpg?w=600&h=448
Egy év alatt 105 fiatalt sikerült hazacsábítania a kormánynak 100 millió forintért. A bajom nekem az ezzel, hogy ugyanezen idő alatt sikerült elüldözni nem 105, hanem több tízezer fiatalt. 100 millió forint, 105 ember. Kb. 1 millió per fő. Kivándorolt kb 1 millió ember, az annyi mint... Valaki komolyan gondolja ezek után, hogy ezen az úton kell továbbmenni?
Nyírfa
@Chao ragazza: 17.05

Hulladéknak nevezed a számodra ismeretlen embertömeget? Egyáltalán, akár egyetlen embert is? Amikor hasonló megnyilvánulásokat olvasok, tapasztalok, mindig arra gondolok, vajon az élet megrendezi-e, hogy egyszer szükségetek legyen az emberségükre.
Abszolút példa vagy arra, hogyan működik az az ember, aki nem emlékezik a valóságára.
Eladott Ország
@Chao ragazza: ma, 17:03; A magyar átlagfizetést a lakás bérleti díja + rezsi el is viszi a városokban, a fővárosról nem is beszélve. A rendőrök azért laknak közösségi szállón stb. Ahol meg kifutná a munkabér a lakást +rezsit vidéken, ott meg munka nincs. A szüljünk programmal meg csak felverték az árakat. 2020. január 1-jétől a lakóingatlanok vásárlását újra 27%-os áfa terheli, úgyhogy harangoztak...Nem szükséges ide holland eutanázia, jön az magától. Valahogy ez a rothadó/halódó nyugat újra emlegetése, mintha már lett volna egyszer. Valahogy nem kívánkozok újra fidesz szemináriumot hallgatni!
fahrenheit451
160 ezer nettó a Mekiben. 100 ezer az albérlet (az önálló független élet megkezdéséhez), marad hatvan ezer a megélhetésre. Az mire elég? AZ MIRE ELÉG, TE GECI FIDESZNYIKES LOPÓ, CSALÓ, SIKKASZTÓ, RABLÓ, HAZUG FIDESZES POLITIKUS?

A hanyatló nyugat...
Meg a kurva anyád, aki a világra szart, te geci náci fideszes!
fahrenheit451
Nem tetszik?
Simán szétbaszom a pofád, ha túl közel kerülsz hozzám, te geci.
Ha belehajolsz az személyes életterembe, megöllek.
És erre mérget vehetsz.

Elég volt belőletek fideszes kutyák...

Az egész világon mindenki forrong a geci elnyomó politikusok ellen, Magyarország meg hallgat...
A kurva anyátok GYÁVÁK !!!
fahrenheit451
MAGYARORSZÁG GYÁVA !!!

Ez a múltja és ez a jövője!
Geci magyarok, geci Magyarország!
fahrenheit451
A magyar egy áruló gyáva népség - mindenestül, mindenkistül.
Undorodom tőletek, sajnálom, hogy közétek születtem.
fahrenheit451
Nem én választottam, a zsolnait!
Meg a kurva anyád!

Nem szeretlek, csak azért mert magyar vagy!
Leszarom, hogy hová dobot le a gólya, te buta magyarkodó büdös paraszt.
Gyűlölöm a matyó hímzást, meg a... minden nagyon magyar sötét középkorban fogantatott szemetet.
Viszont simán agyonverklek, vadpajtás, ha sokáig izgatsz.
Tanulság: Ne izgassál sokáig.
simmering73
@Chao ragazza: Ciao, come stai? Segítek, ha már ennyire nem megy az olasz. Ciao ragazzi-t(sziasztok gyerekek) szerettél volna írni nicknévnek. A chao semmit, a ragazza pedig lányt jelent. Amúgy jó nyelvtanulást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.