Idén 30 éves az Iványi Gábor lelkész vezette Oltalom Karitatív Egyesület, amely a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) egyház civil szervezete. Orbán kormánya nem enyhíti a szorítást... Az úgynevezett “fülkeforradalom” óta megszokhattuk, hogy a MET egyházat és a hozzá kapcsolódó Oltalom Karitatív Egyesületet a rezsim minden eszközzel megpróbálja kiéheztetni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ez az igazi Vikotr! Előbb Sorost üldözi. Bár az csinált valakit belőle, mert nélküle maradt volna az alcsúti "focista". Kicsinálja Iványit, aki csak két gyerekét keresztelte meg, tehát kapott valamit tőle is. Ilyen ember. EMBER?
Nessy
@advocat: NEM! Egy kicsinyes, bosszú álló, aki ha nem tetszik neki valaki, vagy nem hűséges kegyence, azt minden lehetséges eszközzel tönkreteszi! és ha nem sikerül rögtön, még aljasabb eszközökhöz folyamodik! A szavazógépe meg mindenre rábólint!
Egy csörgő kígyóban több tisztesség és emberség van, mint kormányunkban együttesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.