Egy új technika, aminek segítségével soha többé nincsen szükségünk implantátumra, ugyanis 63 nap alatt képes újra kinöveszteni a fogakat, ismerd meg te is! Egy új technika, aminek segítségével soha többé nincsen szükségünk implantátumra, ugyanis 63 nap alatt képes újra kinöveszteni a fogakat, ismerd meg te is! Az implantátum ideje lassan lejár, a legújabb fogászati technikák sokkal hatékonyabbak lesznek! Dr. Jeremy Mao valódi fogászati csodát fedezett fel! A fogak képesek maguktól visszanőni, az őssejtek alkalmazásával. Az őssejteket a pácienstől nyerik, majd beültetik és a hatására újra kinőnek a fogak

Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Sokat kell még arra várni, hogy napi rutin legyen belőle. A fogorvosok nem fogják hagyni, hogy elvegyék a kenyerüket. Állítólag a rákot is lehetne teljes mértékben gyógyítani, de mi lenne azzal a rengeteg emberrel, akiket a rákkutatás, rákgyógyítás, gyógyszergyártás tart el. Van ebben valami hátborzongató igazság.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
A fogorvosok is fejlődhetnének már, felnőhetnének az új eljárásokhoz!
Nessy
@1magyar: Ehhez még kutatásra, és a technológia kifejlesztésére lenne szükség, gondolom. Különösen ha tömeges alkalmazását akarják biztosítani. Az áráról nem is beszélve. De ez lehet a jövő!
Persze, ez idő és pénz igényes, ergo nálunk esélytelen, mert "nincs azonnali gazdasági haszna", ami miatt népnemzetiek lettek a kutató intézetek!
Nessy
@durbincs: ha lennél olyan kedves, és megjelölnéd a cikknek azokat a részeit, ahol a bányáról és a bánya szellemeiről ír a cikkíró, mert nem találtam!
Nessy
@durbincs: Elnézést, azt hittem te is a cikkhez szólsz hozzá, de úgy látom csak rossz helyre írtad valamelyik kedves barátodnak címzett értelmes válaszodat!
1magyar
@Nessy: Hidd el vannak akik szívesen fizetnének is érte, mert az előnye anyagilag és fájdalommentesség szempontjából is hatalmas.
Az államnak mindenképpen megérné, kevesebbet kellene fizetni az egészségi problémákra.Mert a rossz fog csak a fogorvosoknak kifizetődő, (de nagyon).
A táplálkozásban az első a jó rágás és utána emésztés stb. ami jó vagy rossz lehet.
Nyírfa
@1magyar: köszi az infót, akkor ezt megvárom. :)
Nyírfa
@Nessy: tegnap, 22.04

Látod, ezt soha nem értettem. Ha a haj, a köröm folyamatosan növekszik, a bőrünk új hámréteget tud létre hozni, a májunk képes regenerálni magát, az idegsejtek át tudják venni egymás funkcióit, akkor miért pont a fogsor az, amelyik nem tudja újjá varázsolni magát? :)
Macskaszem
Sokat kell még arra várni, hogy napi rutin legyen belőle. A fogorvosok nem fogják hagyni, hogy elvegyék a kenyerüket. Állítólag a rákot is lehetne teljes mértékben gyógyítani, de mi lenne azzal a rengeteg emberrel, akiket a rákkutatás, rákgyógyítás, gyógyszergyártás tart el. Van ebben valami hátborzongató igazság.
nezelodo
Nézzük azért a fejlődést az egészségügyben! Itt van mindjárt a meddőség elleni harc! Államosítják a kizárólag ellenzéki településeken lévő hat db meddőség kezelésére szakosodott intézményt!
Első lépésként el fogják törölni a náluk is előírt "teljesítmény volumen korlátot" Miért kipcsák NER társak, hogyan lehetett ilyen korlát ott, ahol "a gyermek az első"! Egyszóval csak annyi meddő családon segíthettek, amennyit a dakota terv előirányzott.
Még jó hogy nem írták elő ott is ahogy az idősek kezelésénél, hogy hetven év felett nincs petesejt beültetés! A szakmaiságukba pl. a Kásler műveknél, ez is beleférhet, és lehet hogy még ez sem csapná ki a biztosítékot! Szóval fel a fejjel mert a remény hal (meg a Durbincs hal) meg utoljára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.