Megemlékeztek az áldozatokról.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Na most akkor jól megbosszulták szeretteiket.
wpym
Ettol biztos eletre kelnek a halottaik.
vacsi
Nem valószínű, hogy megbosszulni akarták a halottaikat, de a sofőr éli világát, az ügyvédei meg (akiket valószínűleg a cég fizet) kimossák. Ezért egy kis lelkiismeretfurdalást nem ártana, ha érezne!
Én inkább azt nem értem, hogy a kormány minden módon támogatja a gyerekes családokat (CSOK, Babaváró hitel, autó, stb), de arra nem képes, hogy a már meglevő gyerekeket ne lehessen büntetlenül bántani, megölni, stb. Mint jelen esetben is történt, hisz az autóbusz illegális átalakítása, a beteg sofőr alkalmazása, a sofőröktől a szálláshely megvonása, stb. mind-mind az utasokat, jelen esetben a gyerekeket veszélyeztette, illetve az életüket követelte!
balage
Maximálisan értem, hogy nem tudnak belenyugodni - én sem tudnék. De ez biztosan nem visz sehová. Ha van a sofőrnek lelkiismeret furdalása, akkor így is, meg úgy is szenved - mondjuk úgy tűnik, elég jól titkolja. Ha meg nincs neki, akkor ez sem fog rá hatni :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.