Aláírta a Mátrai Erőmű 72,66 százalékos tulajdonrészének adásvételi megállapodását az Opus Global Befektetési Alapkezelő Zrt. az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-vel; a tranzakciót várhatóan 2020. első negyedévében zárják, ahhoz hazai és Európai Uniós hatósági engedélyek szükségesek - közölte az Opus Global hétfőn az MTI-vel.

Forrás: bankarmagazin.hu
Feltöltő: bankarmagazin.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Szóval megvettük,,miután kipucolták.. A " romokat " visszavásároljuk... De nem baj,,mert konszolidációban qurva jól teljesítünk,,,önként és dalolva,tapsolva ...:):):) Bazdmeg,,vicc ez az ország.
lusta
Így kell ezt csinálni. Megvesszük, a korszerűsítésre félretett pénzt kivesszük, majd az állambácsinak a romhalmazt eladjuk jó áron. Az adófizetők meg majd úgy is kifizetikaz egész cehhet.
kereső
Óriáááááási üzlet! Mármint mészáros/orbánnak. Ez még jobban sikerült ,mint a Budapest Bank, és az MKB. 11,2 milliárd osztalék- amiből 7 milliárd a kapott állami támogatásból lett. Bravó- igy kell meglopni, nyiltan, törvényesen Magyarországot.Ali baba és 40 rablója elbujdokolhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.