A magyar állam ismét támogatásban részesít több határon túli futballklubot, köztük a KFC-t és a DAC Academy-t.

Jelentős támogatást kapnak az egyházak és a határon túli futballklubok is -írta meg a 24.hu.

14 milliárd forintot terített szét a kormány közöttük egy a Magyar Közlönyben pénteken megjelent határozattal az alábbi módon:

Római Katolikus Plébánia – Tusnádfürdő: 108,4 millió forint

Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért Alapítvány: 60 millió forint

Első Magyar Református Egyház: 170 millió forint

Házsongárd Alapítvány: 45 millió forint

SEPSI OSK S.A. (sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapat): 2,1 milliárd forint

Osijek FC Labdarúgó Akadémia: 1 milliárd forint

Futball Club Lendva 1903: 1,3 milliárd forint

KFC Komarno (komáromi futballcsapat): 2,26 milliárd forint

DAC Academy a.s. (dunaszerdahelyi fociakadémia): 600 millió forint

„TSC” Labdarúgó Klub (Topolya): 2,51 milliárd 000 forint

Futball Club Csíkszereda Egyesület: 2,785 milliárd forint

Várda Sport Egyesület Kisvárda: 1,185 milliárd forint.

Egy másik kormányhatározat szerint pedig a kormány

egymilliárd forintot juttat a Budapest-Rákoscsabai Református Egyházközségnek kiegészítő anyagi forrásként a rákoskerti „Mennybemenetel” Makovecz-templom megvalósítására,

majd 48 millió forintot Hosszú Katinka, 36 millió forintot Milák Kristóf , 26 millió forintot Rasovszky Kristóf, 20 millió forintot Kapás Boglárka úszó tokiói olimpiára való felkészülésére,

valamint 600 millió forint jut Csengeren egy nagyméretű műfüves futballpálya létesítésére.

Forrás: 24.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
A nemzet buzi ,,keresztény-focipápája" nem tud a 3.14csáján megmaradni?
Mi a f@szt képzel, mikor itthon mindennek az ára emelkedik, a gazdaság a már Lucifer segge, a bérek, nyugdíjak jóval az európai átlag alatt vannak?
Ideje lenne, ha a rats társaságából valaki már a tökére lépne...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@bencemacska: tegnap 21:19
Hidd el,a közelébe sem mehetnél a cinege utcai háznak. Már 5 sarokra a háztól mindenkit igazoltatnak,megmotoznak. Orbán úgy fosik,hogy a TEK nélkül egy lépést sem mer megtenni. Jobban van őrizve,mint maga a Pápa. Ő nem fog derékig kilógni egy autóból,hogy integessen a tömegnek. Még a takarító nőjüket is védik a gorilla fiúk. Hidd el,hogy semmit nem tudunk ellene tenni. Vekük van a hadsereg, a rendőrség, az ügyészség,Putyin is bár mikor ad neki egy ezredet( legalább is amíg ki nem basszák az EU-ból az országot.A népnek viszont nincs se fegyvere,se joga,se védelme arra,hogy támadjon. Mi értelme lenne annak,ha 200 embert agyon lőnek,ha megközelítené a tömeg a diktátort? Ugye láttad mi lett Törökországban a Puccs után? na az lenne itt is.Rengeteg vér,rengeteg áldozat,de eredménye semmi.
cikicakk55
@Jozefina: ma 12:19
Egyértelmű,hogy a Magyar embereket lopják meg. Nem véletlen,hogy felére csökkentették a közmunkások számát.Nem véletlen,hogy az egészségügyben egyre nagyobb a létszám,az orvos és a műszer hiány. Semmi olyanra nem futja ami az ország javát jelentené. Az EWU-s pénzekből és az adófizetők által befizetett pénzből jobban élnek az Ukránok,a Szerbek, a Románok,mint mi akik megdolgozunk az ő jobb életükért. Mindegyik ország akiket milliókkal,milliárdokkal támogat a magyar állam,magasabb életszínvonalon él,mint mi,akik adjuk a pénzt. Nem tudom meddig tudja ezt még csinálni,de én nem a népet hibáztatom azért,mert 9 éve ez a maffia kormány van hatalmon. Egyértelműen az ellenzék balfaszsága, az a pénzéhség ami az ellenzéket is vezérli az az ok. Amennyiben nem torzsalkodnának,hanem saját pártjaik embereit is az összefogásra bíztatnák,már érg egységben lenne az ország.Így most ahány párt,annyi darabban az ország.A Fidesz belülről nem marakodik,az ellenzék azonban igen. Csak is összefogással lehetne ezt a kormányt elzavarni,ha az emberek az egymással való acsarkodás helyett arra öszpontosítanának,ami az egész ország érdeke lenne. Egy élhetőbb országért.
vacsi
Ez egy örvendetes hír, mert ezek szerint Magyarországon minden rendben van: nyilván a felesleget osztják szét.
colibri
@vacsi: Hasonló örvendetes hírről csak az számolhat be, akinek hályog van a szemén és nem látja, csak úgy gondolja, hogy Magyarországon minden rendben van! Te komolyan gondoltad, amit ide beírtál?
vacsi
@colibri: Miért, Te úgy látod, hogy komolyan gondoltam?!
colibri
@vacsi: Megszivattál, mert kérdésre kérdéssel próbáltál válaszolni. Tudod mit? már eldöntöttem a lehetséges választ a kérdésemre, ezek után nem is érdekel, hogy komoly vagy, vagy komolytalan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.