Az összesen 7,5 millió kézbesített rezsiutalvány háromnegyedét már beváltották.

Karácsonyig a postákon a szeptemberben kézbesített rezsiutalványok több mint háromnegyedét beváltották a nyugdíjasok, az így felhasznált rezsiutalványok összértéke meghaladta a 17,2 milliárd forintot – közölte a Magyar Posta szombaton.

Mint írták,

december 20-ig az összesen 7,5 millió kézbesített rezsiutalvány háromnegyedét már beváltották.

A postai statisztikák szerint jellemzően minden hónapban 4-e és 11-e között volt a legnagyobb a beváltási arány, hiszen a csekkek befizetési határideje általában erre az időszakra esik.

A rezsiutalványok több mint háromnegyedét beváltották már a nyugdíjasok

A legtöbb beváltás októberben történt, amikor az összes kézbesített rezsiutalvány harmadát használták fel csekkbefizetésnél a nyugdíjasok.

A napi maximum is ebben a hónapban volt: október 11-én csaknem 189 ezer darab utalványt használtak fel az ügyfelek a csekkek befizetésénél – tették hozzá.

A posta közlése szerint az októberi napi átlagos százezer darabos beváltási arány novemberre 62 ezerre csökkent, decemberben pedig csak az első héten haladta meg a 40 ezer darabot, azt követően karácsonyig alatta maradt. A még fel nem használt rezsiutalványokat március végéig lehet beváltani.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@volvós: Azt hiszem beletrafáltam:-)) Jó egészséget kívánok, én nem akarok neked rosszat, csak kicsit meglepődtem. Jó látni, hogy te elfogadod, mert sokan azt mondták visszaküldik a kormánynak inkább, tőlük nekik nem kell semmi, főleg nem "könyöradomány". Amit adnak, el is kell fogadni, helyesen döntöttél. Az aljasságaidra meg már nem reagálok, ez emberi sajátosság, születéskor már benne van az emberben vagy sem, de vigyázz a szívedre, hidegfront van, nem jó ha felidegesíted magadat nagyon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@ómió: 11:18
Igen ! Az unió felél mindig el kell számolni a kapott támogatásokkal .
Amikor nem megy az elszámolás akkor inkább a magyar költségvetésből, az adófizetők pénzéből fizetik ki a beruházások állítólagos költségeit.
Lásd : Tiborc vejkó és a Elios közvilágítás története, vagy az a 700 milliárd amit nem kap meg az ország sumákolásokkal terhelt beruházásokra.
kereső
@Sziszifusz: amiről bebizonyosodott, hogy hazugság. ( nokia doboz). De ha volt is- mert bizonyára volt a túlárazások formájában, akkor is azok a cégek voltak a "menők" benne- amelyek azért most sem jutottak koldus botra...csak most egy kicsit kevesebb jutott nekik. De meg kell nézni pl. a vasút épitéseket- hogy most is kik a favoritok.
fahrenheit451
Mérges vagyok Istenre.
Feltámasztja ómiót is... ("mert lesz feltámadásuk az igazaknak és a hamisaknak is")
Nagyon mérges vagyok Istenre! (igazából nem is, csak csinálom a drámát)

A drámaszakos Magyarországon élni milyen?
Isten tudja! Talán. De lehet, hogy Ő is csak sejti. Orbán útjai kifürkészhetetlenek.
Sziszifusz
@kereső: 13:48
Igazad van. Egyetértek veled.
Szerintem is, a legtöbb vád amivel a Fideszesek az ellenzékieket illetik , karakter gyilkolásra indított, alaptalan rágalmazás.
A Polt féle ügyészség, ha lett volna alapja, vádindítványok tömegeit terjeszthette volna elő. Nem tette. Abban a pár ügyben ami bíróságok elé került itt-ott akadt tényéleges elmarasztalás.
A Fidesz már régen elvesztette a korrekt becsületes politizálásnak, még a látszatát is. Egy jól szervezett banda vált belőle, amelyik gátlás nélkül lop, csal és hazudik.
Egy biztos, tanácsadóik a nép lélekhez nagyon értenek. Elérték azt is, hogy sokaknak még a sz...r is ízlik, ha azt valamelyik potentátjuk produkálta.
ómió
@Shikari:Ennél pontosabban magam se mondhatnám!
ómió
@Sziszifusz: Ezt terjeszti a bolsi hazugságlexikon? Csak nagyobb baj ne legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.