További egy hónapig biztosan tart még az M0-s autópálya déli szektorának felújítása, készüljenek a további brutális dugókra!

Január 31-ig kitolták az M0-s autópálya déli szektorának felújítási munkálatait – derül ki az utinform.hu legfrissebb adataiból. A hosszabbítást az Index.hu egyik olvasója szúrta ki: néhány nappal ezelőtt még december 31-re ígérték a munkálatok végét, de most már január 31. az új átadási időpont. Addig tehát maradnak a 2x2 sávra korlátozott szakaszok, és marad a dugó meg az araszolás is.

Újabb egy hónap dugóban araszolás várható az M0-son

A sztrádafejlesztést felügyelő Nemzeti Infrastruktúra fejlesztő Zrt. eddig nem válaszolt a lap kérdéseire, jelesül arra, miért lesz csúszás a beruházásban.

Az M0-s sztráda érintett déli szakaszának áthaladó autóforgalma a néhány évvel ezelőtti alig több, mint napi 65 ezerről mára 120 ezerre nőtt, ezért lett szükség a burkolat cseréjére.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(index.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Este nem rossz,de nappal nem szívesen mennék át rajta. Amúgy már elég régóta csinálják,már nyár elején is levolt szűkítve az a szakasz!!Az M1 tatabányai szakaszát meg befejezték volna vagy van róla valamit infó??
namihami
Ez az állandó havazás és a mínusz 15-20 fok az oka, hogy csúsznak a munkálatok. Ilyen szőrnyű sarkvidéki időjárás láthatóan hátráltatja az időpontot.
Hogy ez volt nyáron is? Akkor a hőség volt a fennakadás oka.
Nessy
Normális országban már világgá zavarták volna ezt a színtársulatot, és a gatyájuk menne rá a késedelmes teljesítésre! Gondolom, a késedelemmel arányosan, ha nem hatványozottan, növekszenek a költségek is, amit a kutya sem fog ellenőrizni!
rokker33
@Nessy: A körülményekhez képest gyorsan talán túl gyorsan :( Valamivel jobb lett azon a kis szakaszon az út minősége,de tudjuk hogy a kamionok és a nagy forgalom, valamint a belerakott silány minőségű bitumen miatt max 1 év és ugyan olyan kátyús lesz!
rokker33
@namihami: Hát igen nyáron is mikor átmentem rajta össze vissza volt szűkítve meg terelve az utak szinte már életveszélyes volt mikor a román rendszámú furgon 4-5 kocsival a platóján előzött 100 al mikor 60-80 as korlátozások vannak és a tükrök majdnem össze érnek! Ausztriában ezt 2 hónap alatt befejezték volna, mert nem is olyan hosszú szakaszról van szó csak gondolom, hogy az időhúzással több pénzt lehet keresni, mintha 2 hónap alatt befejezték volna ! Nekik mindegy nekünk nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.