Nincs szó utólagos törvénymódosításról, hogy helyettes államtitkár lehessen Rácz Zsófia, hiszen még a kinevezése előtt írták át a törvényt – magyarázta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Tehénkatika !!! Majd tanítsd meg térdenállva túlórázni
az or(v)ális szobádban...Tudod, gyakorlat teszi az ember(?)t...
RonaGyuri
Ugyan csak egy kicsit fityeszesen fogalmazott,

de igazából kimutatta a foga fehérjét

Még a félnótás Tompika is nehezményezte, hogy nem volt szerencsés Novák kommunikációja. Most kikérte magának, kifejtve: Szó sincs utólagos törvénykezésről, hisz bár a bejelentés után, de még a kinevezés előtt törvénykeztek. Amit sikerült tetéznie azzal, hogy a mocsok ellenzőknek az a baja, hogy fiatal és, hogy nő.
Azonban mindeközben egy nagyon releváns dolgoz is megfogalmazott. az új helyettes államtitkár feladata, hogy a kormány azt szeretné, a fiatalok értsék őket!
Igen, hogy értsenek a szóból: tudás, felkészültség, gyakorlat és a vonatkozó törvények semmi sem akadály, ha ők valamit akarnak akkor keresztülverik! =))
lampa laz
Kató néni, csak nem azokra a fiatalokra gondolsz akikre még csak most vették fel a csok-ot, mert mire azokból megszólítható fiatalok lesznek, remélem addigra ti már csak rossz emlék lesztek nekünk. A mostani fiatalok meg folyamatosan csomagolják a bőröndjeiket és húznak el ebből lápos, bűzlő mocsárból.. Ez a dáridós családból származó luvnya is csak a semmi munkáért járó qva sok pénz miatt maradt itthon.
A süket hazug dumáddal öreganyád hátsóját szédítsd.
Eladott Ország
Csak azt tudnám, hogy akkor mikor tanul, jogászként mikor lesz ideje utánajárni annak, hogy hová tüntetett el négymilliárd forintot az elődjéhez tartozó Új Nemzedék Központ. Mert az is a mi pénzünk volt, de szőrén szálán nyoma veszett. Annak a négymilliárd forintnak is. Már most annyi dolga van Rácznak, mint Orbán Viktornak. Talán olyan keveset is alszik. Nem baj, fiatal meg pártkatona is. Azért térjünk még egy kicsit vissza arra a bizonyos Alapjogokért Központra. Ha nem tudják, elárulom, ez olyasmi, mint az állami 100 milliókból működő Civil Összefogás Fórum, szép nevén: CÖF. Az Alapjogokért Központ szoros és a fidesz számára kiszámítható kapcsolatban vannak egymással. Induláskor a Fidesz pártalapítványától 30 millió forintot kaptak, és a Magyar Nemzeti Bank alapítványi hálózata is megtömte őket közpénzzel. Szóval, itt edződött Rácz kisasszony. Így vezethet egyenes útja a fidesz-klánba. Most már csak annyit kérdeznék: ez az ember minden fiatal helyettes államtitkára lesz vagy csak a narancsos, bólogató fajankóké és fajankónéké. Piszkos álszent banda ez, de jól muzsikál. Maguknak húzzák a nótát, mindenki más ki van rekesztve az élvezetekből. Így működik a családok, fiatalok kormánya. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/12/nov%C3%A1kj%C3%B31.jpg
Eladott Ország
Kedves Novák Katalin néni! Múltkor láttam a tévében, milyen nagyon vidámnak tetszik lenni, úgy tetszett ottan ülni a kamera előtt, mint a jóllakott tyúk. Ezt az apu szokta mondani. Mekkora szerencse, hogy elégedettnek tetszik lenni, hiszen a Novák Katalin néni nagyasszony, az Orbán nagyúr kiválasztott munkatársa. A magyar családok istennője. Olvastam, hogy a Novák Katalin néninek van három gyermeke, biztos így is van, hiszen az ilyen fontos asszonyok nem szoktak hazudni. Bizonyára papírja is van róla, nem csak úgy találta őket. Katalin néni, azért írok, mert mi már megszülettünk a testvéremmel, nagyon szeretjük egymást, de nagyon szeretnénk kicsit jobban élni, csak rólunk el tetszett feledkezni. Az anyukám már nem akar még egy vagy kettő, három gyereket szülni, azt mondja, nekünk legyen boldogságunk, legyen meg mindenünk a szép élethez, nem kell még egy szájat etetni. Kedves Novák Katalin néni! Mi kapunk családi pótlékot. Kettőnkre huszonhatezer-kilencszáz forintot. Ezer éve ennyit. A néni mit szokott csinálni ennyi sok pénzzel? Mi ebből eszünk egészen tíz napig. Ha eljönnek hozzánk, elmondom, miért utálom a legjobban az Orbán Viktort. Ide a faluba nehogy merjen stadiont építeni. Megmondom miért. Mert annak az árából mi a tesómmal kaphatnánk bicót, lenne szép ruhánk, sok könyvünk, kifesthetnénk a szobát, a konyhát. Elutazhatnánk a tengerhez, nem mennénk egészen Afrikáig. Sőt, a tesóm járhatna zongorázni és nyelvet tanulni, mert az apuék ki tudnák fizetni. Én megelégednék egy újszülöttel. Dehogy baba! Egy picike oroszlánnal, mert, ha Katalin néniék jobban támogatnának bennünket, akkor lehetnék dzsungel vadász.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/csal%C3%A1dj%C3%B31.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.