Novák Katalin úgy érezte, hogy meg kell nyilatkoznia Rácz Zsófia kinevezése ügyében. Feltehetően nem gondolta végig, mert elég falsra sikerült a magyarázkodás. Novák szerint mindezzel nincs baj Rácz Zsófi még nem kapta meg a kinevezését, tehát szó nincs utólagos törvénymódosításról, ahogy sokan terjesztik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@namihami: Nekem úgy tűnik, hogy te ezt rosszul látod. A szakmai tudás és felkészültség és a tapasztalt csak zavarná a szabad ötletelésben. Képzeld el, hogy eszébe jutnak a jobbnál-jobb ötletek, de pillanatok alatt be kellene látnia, hogy nem járható.
Biztos ismered a rabbit, aki tanácsokat ad Kohn-ak a döglő libái miatt. Csak sorjáznak az ötletek, de a libák csak döglenek. majd mikor kiderül, hogy minden liba megdöglött, rabbi: moiyen kár, pedig még mennyi zseniális ötletem lett volna! =))
Eladott Ország
@Béla333: Ne félj ezek a Zsófikák fognak is szülni négy gyereket. Az adófizetők pénzéből milliós havi fizetésük mellé még adómentességet és jó nyugdíjat is fognak kapni, csak az ország döglik bele! Biztos, hogy valamelyik fideszes oligarcha f@szát tisztelhetjük benne. Nem véletlen!
Pálinkafőző Rézüst
@Eladott Ország: ha a novák babája,nem fog szülni... :)))))))
cikicakk55
@RonaGyuri: december 28 16:33

Azért ez érdekes.Egyre több híredétseben olvasom,hogy érettségizett takarítónőket keresnek kórházakba,iskolákba. zek szerint egy érettségivel lehet akár kiből takarítónő,vagy államtitkár is. Mondjuk azt nem értem,hogy a takarítónőknél miért fontos az érettségi.Ha nincs meg,csak a 8 osztály,akkor felfelé sepri a lépcsőt?
RonaGyuri
@cikicakk55: azt remélik, hogy ez a műveltség egy szintje! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.