Rácz Zsófia Washingtonban beszélt az oroszok dezinformációs stratégiájáról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Na, b@szhatja a jó állami pozicióját...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Na, b@szhatja a jó állami pozicióját...
karma1
Hahaha, novakkatika ezt megszivta! Kezd szimpi lenni a gyerek!
namihami
Nem olyan egyszerű ez, mint aminek látszik. Ebben az ügyben még biztos van egy-két csavar, ami még nem lett leosztva.
Majd a végén meglátjuk.
Kookas
@Eladott Ország: nagyon jó az a periszkóp!
Eladott Ország
Én biztos vagyok benne, hogy nem csak seggnyalásra használta száját, hanem ennél széleskörűbbek az oral skilljei.
csak úgy....
ezt a Zsófi mondta!? "Szerencsére a terrorizmus nem olyan nagy probléma Európában. Természetesen voltak ezek a nagyon szomorú és borzalmas esetek, de szerencsére ez nem egy trend. Azt gondolom, ha külső biztonsági kockázatokról beszélünk, akkor Oroszországot kell, hogy mondjam. Mert láttuk, ahogy Oroszország a dezinformációt, mint stratégia használja, hogy káoszt okozzon Amerikában és Európában. Ez olyan fajta fenyegetés, amitől leginkább nem félnünk kell, hanem felkészülni rá." eszem megáll...
Nessy
@csak úgy...: na kislány, lehet magyarázni, hogy ez egy ifjúkori tévedésed volt! De hála O.V. nagyszerű útmutatásának, mára megtaláltad a helyes utat! Nyelvcsapások száma: 100/perc!
csak úgy....
@Nessy: csak nem azt szeretnéd ezzel mondani,hogy´a GPSesze nélkül erisztették útnak azt a szegény tévejgö lyányt?
Nessy
@csak úgy...: pedig nagyon úgy néz ki, vagy ott programozták át az agyát a liberálisok! De szerencsére Novák Katika süketelése semlegesítette.
csak úgy....
@Nessy: az jár a fejembe,hogy mi lett vóna abból ha a tapasztalt @Eriksson:-t vagy a született diplomatát @Shikari:-t küldi a kormány Washingtonba,tárgyalni...,mert ök sem rosszabbak a szíjgyártó péterné,csak picit alacsonyabbak..
karma1
Igaz, hogy ez egy nyari nyilatkozata volt a kislanynak, - akkor viszont marhara nem ertem, hogy EZEK UTAN hogy valaszthatta meg a fidesz - meg lex racz torvenyt is alkotva - allamtitkaranak? (A kerdes koltoi volt, miutan az elmebeteg orban agyaban olyan gondolatok rohangalnak, amik nem feltetlenul logikusak)
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Normális államban egyetlen ilyen mondat után azonnal menesztették volna. Na, persze, Magyarország nem, sem a vezetése nem normális.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 05:43 ; Amióta megbuktál a fidelitas állósági vizeletpróbáján, egyre hülyébb vagy. Szomorú, hogy már oda se férsz be! Mi lesz veled Tibike?!
Megállási vizeletpróba fidelitasos tagoknak:
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/12/78273694_2759154754146427_5520126431083888640_n.jpg
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/11/76760116_3133441863339120_1115322093882310656_o.jpg
silber13
@Shikari: Kiről tecc vakogni? Miféle " migráncsokat" emlegetsz,:-)))) A nagy barát oroszok már megkezdték Magyarország újboli csendes megszállását! Bank, Hévíz, Paks2 stb
silber13
@Shikari: Aha...! Szívesen...!:-))))))))))
Sámannus
Jó lenne, ha holnap is ezt mondaná.
Elég volt a kereszténységet legjobban fenyegető Oroszországból.
Míg egy arab magával is végez, a mi "barátunk" az emberiséget fenyegeti.
Sámannus
@Shikari: Mikor 45-ben jöttek az oroszok, mondta az egyik komcsi, hogy fosni fogtok, annyi zsírt fognak osztogatni. Meg is jöttek grísáék, és elhajtottam minden állatot a faluból, és a padlást is lesöpörték.
Ilyen befektetésre számíthatunk mi is. A hatalmas Szibéria olyan kánaán lehetne, ha megfelelően gazdálkodnának, de még utakat sem tudnak építeni, hogy fejlődjön az infrastruktúra. Aki pedig megemlíti ezeket a lehetőségeket kirúgják.
A muszka soha nem dolgozott, csak pofázott, és rabolt ez évszázados tapasztalat, és nincs olyan jel, hogy ez valamitől megváltozna. Különösen könnyen használja fel ellnünk a szláv nacionalizmust, hogy egy balkáni bázis épüljön ki a hadicélok megvalósításához.
Külön érdekes ajándékot kaptunk áldásként karácsonyra, mint a hiperszónikus atomrakéta. Azt hiszem egy baleset ezzel nagyobb kárt okozhat az emberiségnek, mint az eddigi összes reaktor baleset. Nem csak veszélyes, hanem felelőtlen is az aki ezt az őrültséget ránk kényszeríti.
Sámannus
@Shikari: Látod milye lökött vagy? Észak Amerika legalább olyan hideg mint Szibéria, és mégis valóságos pradicsommá tették az ott élők. Bunkó orosz faszfej politikusok úgy beszélnek pontosan mint te. Te a nyomort és a bűnözést élteted amikor így fenyegetésnek ér börtönnek nevezed a kontinens méretű elhanyagolt területet. Nem látsz ki a fejedből és még olyan helyeken is rombolsz ami eddig a fejlődéssel kecsegtetett. Az orosz bratyizás mindig is veszteséget szült. Volt nekünk olyan bankárunk, aki öngyilkos lett, mert az orosz politikusok, akik csőbe húzták szétlopták az a jelentős vagyont amit a szentpétervári fejlesztésekre ruháztak be. Ilyen befektetésekre számíthatunk majd mi is ha az orosz tőke bedarálja a magyar gazdaságot. Kíváncsi vagyok, ha bekövetkezik ez a pusztítás képes lesz e a pohos, vagy a kuszaszemű ilyen cselekedetre.
Sámannus
@Shikari: Mi másért mennek oda mint a pénzért de ÖNKÉNT Erre varrjál gombot nagyokos, mert ez a lényeg, nem a börtön!
A muszka vezetők Oroszországot is kifosztják, és viszik a lóvácskát nyugatra. Nagyjából ez a helyzet Kínával is, de ott felakasszák nyilvánosan aki lebukik, ezért ott van valamennyi fejlődés is, mert mindent lemásolnak amit a világon megtermelnek. Muszka csak rombolni tud mindenfelé, fegyverkezéshez értenek, ezenkívül számukra csak kenyér fejadag, és a Pravda jó mahorkával
Sámannus
@Shikari: Amennyiben értetlenül állok Oroszország kifosztása ellőt el kell ismerni, butának érzem magam. Nem értem, miért jó az oroszoknak elnyomni saját népüket, visszafogni az országot, hogy a tőke támogatásának elutasításával, holott Kína pontosan ezzel tört fel. Látszik hogy ott sem változott meg a rendszer, vagyis hazugság, hogy a tőke rabszolgává tesz. Sokkal inkább rabszolgaság van ma Oroszországban, és egyedül a mi pohosunk kívánkozik oda, mert a kupit nem tudja megtartani, ha az unióban akar maradni. Inkább az egész országot feláldozza, és nyomorba dönti. Már nagyon régi igazság volt, hogy több lábon kell állni, hogy fejlődés legyen, és az jólétet hozzon. Az oroszok az energiaszektorban utaznak, és egy tőzsdeindextől függ a gazdaságuk, amit még leterhelnek a hatalmas fegyverkezéssel. Reménytelennek látszik így a kilábalás és másokat is magukkal rántanak ezzel a mentalitással.
Sámannus
@Shikari: Ne erőlködj ahol egy ember népszerűségét nézik nehéz másra figyelni. Épp az a baj, hogy egy ember nem csinál nyarat ahogyan a közmondás mondja. Nehéz ott demokráciára hivatkozni, ahol az ellenzéket kirabolják, lecsukják. egyébként tanulságos az is, hogy Putyin lánya miért Brüsszelben él és miért nem Vlagyivosztokban, vagy Szahalinon. esetleg Kamcsatkán. Én má teljesen össze vagyok zavarodva, mitől olyan népszerű Putyin. Ha az a mérce, hogy milyen pusztításra képes, azt el kell ismerni igen nagy, de nehogy má ez legyen olyan nagy dicsőség. Én inkább az emberiség szégyenének tartom, mint elismerésnek.
qxy
Na. Két szopás közt nem figyelt oda hogy mit kell hazudnia . Most majd szophat ezért.
Sámannus
@Shikari: pontosan úgy van véleményem, mint az új államtitkárnak. A szavazók nagy része nem programra szavazott, ahogyan a fidesznek sem volt programja őket minduntalan csőbehúzzák. Egyébként pontosan ezért van személycsere olyan országokban, ahol a fejlődés előbbre van, és kisebb a korrupció is. Vagyis az is szégyen, hogy a mi vezetőink nem tudnak elszakadni a hatalomtól.
Nincs nagyobb szégyen, mint ezt a pangást megélni, tehetetlenül nézni a tévelygést. Van ahol új vezetők vannak és felemelhetik az országukat, mert a változással gyakrabban jön el jobb világ mint a tespedéssel.
Sámannus
@Shikari: Az a populizmus, hogy a fidesz a tudósok ellen fordul, hogy a szinészek ellen fordul, hogy a művészek ellen fordul. Az a pénz amit osztogat nem az övé hanem a társadalomé. annak elköltése konszenzushoz kötött. Az ország kisajátítására nem kapott felhatalmazást a fidesz, csak visszaél a kapott hatalommal. Az a rombolás nem lehet kormányzás amiben a lakosság a tartalékait éli fel. Nem kaphat arra sem felhatalmazást, hogy egyes régiókat teljesen magára hagyjon, még akkor sem teheti, ha ott is sokan rájuk szavaztak. Pontosan ez a szemétség, hogy visszaél a bizalommal, és a hatalommal, amikor így tesz.
Sámannus
Továbbra is abban a tévedésben vagy, hogy a szavazással mindenre fel vagytok hatalmazva. ez óriási tévedés. Lássuk be a kicsike Párbeszéd politikus épp tegnapelőtt bizonyította be, hogy ez nincs így, ha az igazságot és nem a gazságot szolgáljuk.
Vannak kulturáltabb országok ahol az igazságosság is kormányzási szempont. Ezt bármilyen felfuvalkodottak is a diktátorok belé lehet verni az orrukat abba a ganéjba amit piszkolnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.