Mint megtudtuk, mindössze 150 ezer forintos bírsággal megúszta az a sofőr, aki július elején életveszélybe sodorta az ATV műsorvezetőjét és kisfiát, Milánt. Sváby András mélyen csalódott.

Szívesen feledné 2019-et Sváby András

Fotó: Sváby Anrdás / Facebook

Sváby éppen a bölcsőde előtt parkolva vette ki a gyermekét az autóból, amikor egy másik autós beléjük hajtott. Pár centin múlt, hogy nem történt tragédia, a sofőr viszont elhajtott a helyszínről, úgy tudjuk, egy forgalomból kivont autóval furikázott.

Ez a büntetés nevetséges! A gyorshajtók fizetnek 150 ezer forintot, nem a papírok nélkül cserbenhagyásos balesetet okozók – háborgott Sváby András, akitől még csak bocsánatot sem kért a férfi. – Azok után, amit művelt, nem voltak illúzióim, hogy megteszi...

A Heti Napló műsorvezetője reméli, következő éve szerencsésebb lesz, hiszen nem ez volt az egyetlen rendőrségi ügye: ősszel kiderült, egy francia csaló Sváby arcképével szédít magányos asszonyokat és csal ki tőlük kisebb-nagyobb összegeket, az ügyben külföldön nyomozás indult, az év vége felé pedig azzal került a hírekbe a riporter, hogy szélhámosok az ő nevével visszaélve próbálnak gyógyulásra vágyó cukorbetegeket átverni, kamugyógyszereket értékesíteni.

Megtettük a feljelentést az ügyvédemmel, Horváth Lóránttal, mert ezt nem fogom annyiban hagyni. A riport megjelenése óta több százan kerestek meg azzal, hogy ők is vettek a szerből. Az lesz a jövő évi projektem, hogy ennek véget vetek – jelentette ki Sváby András. – Magánéletileg nagyon rossz éven volt, nem szerettem 2019-et. Nemrég elveszítettem édesanyámat, apu is sokat betegeskedett idén, remélem, jövőre több örömben lesz részem!

Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.