A főszerkesztő hosszú bejegyzésben és cikkválogatással köszönt el olvasóiktól. 2014 óta üzemeltek.

Megszűnt az Abcúg, a szocioportál

Ez az utolsó cikk, ami az Abcúgon megjelenik – olvasható egy december 31-én megjelent írásban a szociális ügyekkel foglalkozó portál oldalán, melyet Tóth Sára főszerkesztő közölt.

Az Abcúgot Richard Field üzletember alapította, aki korábban az LMP párttá alakulását is támogatta. Field másik lapja, az angol nyelvű híroldal Budapest Beacon 2018. április 13-án, a parlamenti választások után szűnt meg.

Az Abcúg bezárásáról nyár óta keringtek pletykák. Field a hvg.hu kérdésére akkor azt mondta, két oldallal tárgyalnak az Abcúg lehetséges átvételéről, így van esély arra, hogy január 1-jétől más keretek között menjen tovább az oldal. Az egyeztetések azonban nem jártak sikerrel, legalábbis ennek tudható be, hogy az oldal búcsúposztban közli: vége.

(hvg.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@ómió: ma, 13:18; Mit gondolsz a KESMA , Orbán kerti törpe 888-a, vagy a prostisrácok, vagy a kokós lokál, megélne jelentős állami támogatás, az adónkból történő fenntartása, vagy a migráncs köztévé 90 milliárd nélkül?!
Eladott Ország
@Shikari: ma, 07:07; Érdekes, hogy a közönséges bűnözők és politikai prostituáltak fenyegetőznek! Nem ússzátok meg! Úgy látom téged gyerekkorod óta üldöz a tudás.
pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/6/7/_/a_jovo_elkezdodott-001_1867837_9775.jpg
A nemzeti lakosztály nem a Budai Várban lesz...
viccfaktor.hu/files/2017/07/1501082956-egy-kis-politika-8230.jpg
ómió
@Eladott Ország: A non-bolsevik média "megélhetését" (amikor még anno az Új-Magyarország megszünt) efftársilag úgy aposztrofáltátok, hogy "hja, kérem, a piac"(!)! Ha egy bolsevik hazudozógép szűnik meg, akkor más az "efftársi helyzet"? "Egyenlőbb"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.