190 köbméter hulladékot takarítottak össze az Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. munkatársai a fővárosban a szilveszteri ünneplés után.

190 köbméter hulladékot takarítottak össze a fővárosban

A szilveszteri ünneplés után maradt hulladékot takarítják a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. dolgozói a belvárosi Vörösmarty téren 2020. január 1-jén hajnalban. Fotó: MTI/Mónus Márton

Az FKF az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a társaság dolgozói az óévet búcsúztató közterületi rendezvények helyszínein, továbbá a Kis- és Nagykörúton, valamint az aluljárókban és azok környékén január elsején reggel 6 órakor kezdték meg kézi és gépi erővel a takarítást, amelyet a kora délutáni órákra fejeztek be.

A társaság 27 takarító- és szállító célgéppel, valamint 253 emberrel végezte feladatait a szabadtéri rendezvények helyszínein és az odavezető útvonalakon.

A fővárosban az év első napján a szerdai program szerint kivonultak a kommunális, illetve a szelektíven gyűjtött hulladék elszállítására is.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
190 köbméter hulladék.
má megina fidesz
görbetükör
Mennyi kulturálatlan, semmi ember van.
Manapság nem ismerik, mit jelent csöndben, meghitten, másokat nem zavarva ünnepelni. Ráadásul józanul és mégis derűsen, vidáman.
Szánalmas életet élnek nagyon, nagyon sokan.
fahrenheit451
"190 köbméter hulladékot takarítottak össze a fővárosban"

Hány fideszes volt közte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.