Közfeladatot ellátó személy elleni emberölés kísérletével gyanúsíthatja meg a rendőrség az osztályfőnökét megkéselő 17 éves győri diákot az eddig lezajlott tanúkihallgatások alapján.

Súlyos ítélet vár a tanárát megkéselő győri diákra
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A Magyar Nemzet úgy tudja, a bíróságon a büntető törvénykönyv szerinti

5-15 éves szabadságvesztés felső határához közelebbi ítéletet kaphat majd.

A fiú december 5-én, fizikaórán támadt rá az osztályfőnökére a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában: osztálytársai szeme láttára többször megszúrta a nőt. Állítólag azért, mert a pedagógus korábban hármast adott egy dolgozatára.

A lap úgy tudja, a diákot eddig kétszer hallgatták ki, először a támadás napján. Akkor azonnal beismerte és megbánta a tettét, de azt állította, hogy nem emlékszik a késelésre. A második kihallgatásán, a karácsony előtti hétfőn is ugyanezt mondta, és jelezte:

nem tudja, miért szurkálta meg a tanárát.

Ügyvédje szerint az emlékezetkiesés okának megállapítása mellett azért is lenne sürgős védence igazságügyi elmeorvosi szakértői vizsgálata, hogy kiderüljön, alkalmas-e a fiú a börtönre, vagy a letartóztatás körülményei miatt további pszichés sérülés éri. A vizsgálat még nem kezdődött el.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
-Semmi gond!! Bevarrni a srácot olyan 12 évre, ott gondolkozhat! Szerintem előre megfontolt szándékkal,több tanú előtt hangoztatott gyilkossági kísérlet elkövetése, ami a véletlenen múlott, hogy nem sikerült
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Megérdemli a kis kócsóg amit kap!!!Biztos valami fityma potentát a családja!!!
jesz
"...kiderüljön, alkalmas-e a fiú a börtönre, vagy a letartóztatás körülményei miatt további pszichés sérülés éri. A vizsgálat még nem kezdődött el."...mondja az ügyvéd. Mást nem is tehet, ha jól akarja végezni a munkáját. Ha felmenteti, akkor híres, keresett ügyvéd lesz...szükség is van rá, mert most is egy betépett majom ölt meg egy nőt bozótvágóval..na,az sem emlékszik újabban semmire...ezeknek áll a világ.

A pofám leszakad...méghogy piszchés sérülés éri? naná, hogy nem emléxik semmire...ezzel a bíró nem tud mit kezdeni, büntethetetlen...
A hülyegyerek újabban levélben akart bocsánatot kérni a tanárnőtől...na persze...sokkal kényelmesebb, mint szemébe nézni az áldozatnak...
division
@Kookas: Eladott Ország megint csak idézett, ez a gondolat sem a sajátja, csakúgy mint az összes többi, egyedül az utolsó mondat az övé, ahol nem bírta ki hogy ne terelje át a szót a jelenlegi hatalomra. Az összes míves hozzászólása mind más blogokból vannak kiollózva, főleg a Kolozsvári Szalonnából. Az ö saját gondolatai kimerülnek abban amikor trágárkodik, sérteget, lámpavassal fenyegetőzik. Hihetetlen, hogy nem veszi észre senki pár emberen kívül.
blogondolat9.webnode.hu/pszichopata/
division
@Eladott Ország: blogondolat9.webnode.hu/pszichopata/
Köszönjük ismételten a saját gondolataidat:-)) ...Amiből csak az utolsó mondat volt a tiéd, ill. amit majd most fogsz nekem írni:-))))))
division
@dr. prédikátor: Mi az a fityma potentát? Mert hogy megérdemli majd a büntetését az tény, és kapja is meg keményen, ebben egyetértünk. Emberölés kísérlete, nálam ez minimum életfogytiglan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.