Sok minden történt a kritikussal és sok mindenkinek köszönetet is mondott. 

Az év első napján a kritikus, publicista osztott meg egy hosszabb posztot, amiben az írta, hogy egy rettenetesen nehéz éven van túl:

szembesültem a szülői szerep kiszolgáltatottságával, egy gerincsérv és egy operáció képében szembesültem a testem törékenységével, megérintett a halál üressége, melyre a pszichém pánikrohammal reagált.

Azt is írta, hogy:

Elvesztettem az anyámat, életem hatalmas asszonyát – amint Weöres Sándor fogalmaz. Soha nem tapasztalt gyűlölet örvénylett körülöttem, amikor elindultam a főpolgármester-választáson, mert úgy hittem és hiszem, hogy a Sétáló Budapest programja kínálja a megoldást a főváros, a mérsékelt centrum pedig az ország gondjaira.

Puzsér szerint életében először úgy érezte, hogy ez a teher már sok, hogy megtörik az ereje a csapások súlya alatt.

Sokszor morzsánként söpörtem össze magam, hogy ringbe tudjak szállni, és volt néhány olyan pillanat, amikor be akartam dobni a törülközőt. Az új év küszöbén elsőként azoknak mondok köszönetet, akik mellettem álltak, és tartották bennem a lelket.

– írta.

Végül megköszönte a több száz szakértő és aktivista munkáját, melynek révén választási alternatívát adtak Budapestnek, és megköszönte a harmincezer budapesti állampolgár szavazatát.

Precedenst teremtettünk arra, hogy különböző identitású civilek egy ügy mentén maffiaháttér és pozícióéhség nélkül is képesek lehetnek a közös cselekvésre

– tette hozzá.

Címlapkép: YouTube/Puzsér Róbert

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

flex
Precedenst teremtettünk arra, hogy különböző identitású civilek egy ügy mentén maffiaháttér és pozícióéhség nélkül is képesek lehetnek a közös cselekvésre

Hát, igen, három különböző identitású civil az már tömeg.
Puzsér mögött tömegek álltak. Néhányszor hárman. Úgy tűnik a sok kis tömeg nem megy sokra. Maffiaháttér nélkül.
A pozícióéhség azért az meg volt szerintem, csak jól titkolták.
Béla333
Sorban mennek el az emberek, a választók a lehetőségek mellett, miközben azon panaszkodnak, hogy milyen politikusaink vannak... (LMP, Puzsér, stb)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.