Drogokkal bírtak rá nőket arra, hogy pornófilmben szerepeljenek, a döbbenetes sztoriról a Blikk számolt be.

A GirlsDoPorn-t a San Diego-i bíróság a nőknek okozott károk enyhítése érdekében 13 millió dollár kártérítés kifizetésére, valamint a videók online felületekről történő törlésére kötelezte – írja a lap.

Az esetben huszonkettő, 18-23 év közti nő volt érintett. Többségük még tanuló, akik a pénz miatt vállalták a szereplést, azonban nekik azt mondták, a filmek csak tengerentúli DVD-ken és magángyűjtők számára lesznek elérhetők, a forgatás napján pedig drogokkal bátorították őket a szereplésre és a szerződés aláírására. A videók mégis felkerültek a weboldalukra, nevesítve a szereplőket. Néhány, a videókban szereplő nők közül öngyilkosságot követettek el, miután megtudták, hogy kikerültek a videók.

Bedrogozták a fiatal nőket, hogy pornózzanak – óriási kártérítést kapnak

Kevin Enright, San Diego-i bíró elrendelte a GirlsDoPorn vezérigazgatója, Michael Pratt, operatőre, Matthew Wolfe, és rendezője, Ruben Garcia számára a videók levételét és a kártérítés megfizetését a lányok számára, ami fejenként 300,000-550,000 dollárt jelent.

Az oldal azzal hirdette magát, hogy náluk első filmes színészek láthatóak – hivatkoznak a Dailystarra.

(Blikk)

(Fotó: pixabay.com)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Tehát akkor nem bedrogozták őket, hanem önként mentek a pornóval sok pénzt keresni... Csak mert így a felvett anyag terjesztésének módjáról beszélünk és nem "erőszakról". Minden pornós be van drogozva kb...ez a része meg...
namihami
Ezen úrilányok, igaz jópénzért, de önként s dalolva, simán házhoz mentek a lóalkatrészért. Azt a dumát pedig, hogy hol terjesztik majd a filmet, egy tízéves kislány se szopta (stílszerű ez a szó ide) volna be.
Én egy kanyit nem adtam volna nekik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.