De ezek legalább kormányoznak - mondják sokan. Nem. Nem kormányoznak. A kormányzás a közjó szolgálata. Ezek, ha már így hivatkoznak rájuk, semmit nem tesznek. Romokban az egészségügy, az oktatás, a szociális ellátás, a nyugdíjak messze lemaradnak a bérek mögött.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"A kormányzás a közjó szolgálata."

Na mondjuk KORMÁNYZÁST (abban az értelemben, ahogy azt Gyurcsány fogalmazta meg!) az elmúlt 30 évben ebben az országban nem láttunk...
fahrenheit451
@Béla333: Az LMP elbujott. Teljes terjedelmében. Véglegesen.
Most akkor elkezded ütni ezerrel az itt maradtakat, akik megpróbálják eltüntetni az országromboló, nemzetölő, magyarságot zsigerből utáló (azért utálja a magyarságot, a Magyarországon élő dolgozó, adózó magyarságot, mert fékezve érzi magát miattuk a politikai céljai elérésében, kiteljesedésében), Orbánt a hatalomból?

MINDENT FELÜLÍR, HOGY ORBÁNT KI KELL VONNI A FORGALOMBÓL MINDENÁRON, és elkezdeni építkezni, elérni a célt - hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen itt élni, alkotni!
Béla333
@fahrenheit451: 22.00
Valóban az LMP elbukott, nem kis részben nem is a Fidesznek, hanem inkább a magát ellenzékinek hazudó oldal pártjai, fanatikusai és az akkor még létező médiája miatt. Ezt nem lehet elfelejteni... És nem is kell!
Ha mindent felülír az Orbánék eltávolítása, akkor miért kellett az LMP-t a 7-8%-nyi táborával együtt kicsinálni?!
Nehezen hihető, hogy neked/nektek a demokrácia, a tiszta közélet a fontos, vagy maga a hatalom, bármi áron. Mindenen és mindenkin áttaposva?!
Nincs automatikus szavazat csak azért mert sikerült az egyik ellenzéki alakulatnak a másikat kicsinálni!
Legalábbis részemről.
Mert miben is más most az MSZP vagy éppen a DK annál, amilyen mondjuk 1 éve volt? Szerintem semennyire.
Eriksson
Na hiszen! Gyurcsánytól tanácsot kérni kormányzás ügyben olyan mint a haltól megkérdezni, hogy talpalna bakancsot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.