Az önkormányzati választásokon a választók megvonták bizalmukat a Fidesztől, látványos a különbség a 2018-as kétharmados felhatalmazáshoz képest – nyilatkozta Lázár János.

Lázár: az emberek megvonták a bizalmat a Fidesztől

„A választókerületemben is csökkent a Fideszre szavazók száma, míg a nem ránk szavazóké stagnál, tehát nem egyre többen szavaznak ellenünk, hanem elveszítettük bizonyos választói csoportok bizalmát”

– mondta a Promenad.hu-nak.

A volt miniszter, jelenlegi országgyűlési képviselő szerint „az elmúlt harminc évben azért volt sikeres a nemzeti oldal Magyarországon, mert mindig, amikor kormányzati lehetőséget kapott, a valós problémákkal foglalkozott, az emberek hétköznapi kihívásaira adott választ”. Majd lényegében kijelentette, hogy a Fidesz az elmúlt időszakban elvesztette kapcsolatát a valósággal:

Ha a Fidesz visszatér arra az útra, hogy a valósággal foglalkozik, akkor képes lesz visszanyerni a szavazói támogatását, sőt, mások bizalmát is hozzáteheti ehhez.

Lázár szerint az ellenzéki vezetőktől nem látnak mást a választók, mint a Fidesz „gyalázását”, nem tudnak egyszerű és világos válaszokat adni, „nincs víziójuk” az országról. A politikus úgy látja, hogy a Fidesznek minden társadalmi csoport problémáira választ kell tudnia adni a fiatalokétól a nyugdíjasokéig, továbbá

Magyarország versenyképességéhez elengedhetetlenül szükséges a világszínvonalú egészségügyi ellátás megteremtése, fel kell építeni a világ egyik legjobb oktatási rendszerét, és az ember, valamint a természet harmóniáját helyreállítva egy új nemzeti vidékpolitikára van szükség, ami nemcsak zöld fordulatot jelent, hanem jelentősen növeli a falvakban és kisvárosokban élők életminőségét.

Orbán volt jobbkeze arról is beszélt, hogy Orbánnak nincs szüksége az ő tanácsaira, mert neki a legerősebb a valóságérzékelése a Fideszben, „ezzel együtt százszázalékos biztonsággal állíthatom, azt a Fidesz-szavazó nyugdíjas polgártársamat (...) nem érdeklik a magyar gazdaság kedvező makroadatai”. És mivel az ő problémáikra nem ad konkrét választ a kormányzat, ez lehetőséget teremt az ellenfélnek, gyűlöletkampányt pedig könnyebb csinálni, mint rezsicsökkenteni – fogalmazott Lázár az ellenzék lehetőségeire utalva.

Kép: MTI/Illyés Tibor

Forrás: Index

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lázár ugyanúgy nyomta a szavazógépet a kétharmadban, mint minden fideszes elnyomó, két lábon járó szerkezet ebben a gépezetben; ugyanúgy benne van a jogállam, a média, az igazságszolgáltatás taccsra állításában. Ugyanolyan papagája volt a Nagy Vezérnek, mint az összes többi bandatag. Három kötet is megtelne gazemberségeivel. És akkor mostanában kigyulladt a negyvenes égő az agyában, főleg október 13-ika óta pislákol. Vagy valamelyik vadászkastélyban kapott lövést. A fidesz-körnek a szélén persze a keze még belelóg a maffiakormány zsebébe. Úgy gondolja, minden el van felejtve neki. Dehogy, erről a hódmezővásárhelyiek tudnának sokat mesélni. Emlékeznek, amikor kiplakátolta azoknak a szegény embereknek a nevét, akiknek köztartozásuk volt? Le is tojták nagy ívben, nem lett polgármester a Jánoskájuk. A negyvenes égővel megvilágosodott agyát osztja az embereknek. A negyvenes égő bizony nem világítja meg a sötét középkort sem, a rákosi kort sem, és nem megy a fény az alijevi, erdogani diktátorokhoz sem. Maradsz vaksötétben, Jani, Viktoroddal összekapaszkodva.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/12/l%C3%A1z%C3%A1rj%C3%B3.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
Viccet félretéve...
Neked van puskád, nekem nincs rozsdás vascsövem, ergo, puszta kézzel verlek halálra.
Mert megérdemled, geci !!!
Dr plágium
"gyűlöletkampányt pedig könnyebb csinálni, mint rezsicsökkenteni – fogalmazott Lázár az ellenzék lehetőségeire utalva."
Hülye vagy Jani. Kik azok akik hazaárulónak kiáltanak ki mindenkit akinek más véleménye van? Kik plakátoznak mindenféle hazugságot, uszítanak állami pénzből?
Valóban elveszítette a fidesz a realitás érzékét Orbánnak pedig sosem volt. . Ez az üres stadionok országa lett. Szórjátok a pénzt mindenhová, csak éppen az itthon dolgozó, adózó emberekre nem gondoltok, és azokra sem akik már ledolgoztak egy emberöltőt. Kik azok akik folyamatosan köcsögöznek, fenyegetnek élő adásban?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Kár, hogy egy kis egészséges, sőt üdítő Sorosozás és migráncsozás hiányzik belőle,

egyébként igazi jellegzetes történet lenne a mai matyar rögvalóságból

Kerékpárút építésére írt ki nyílt pályázatot Csomád községe. A másfél kilométeres út a település két részét köti össze 95,6 millió forintos költségkeretből, a beruházáshoz Csomád a direkt Pest megyei kerékpárutak építésére elkülönített, 4 milliárdos állami keretből igényelt és kapott pénzt.
Az aszfaltozott bicikliút építéséhez 402 darab fát, egy kisebb erdő faállományát, kell kivágni! =))
Poén is van; bár a beszámolók nem említik, de abból, hogy a 4,2 milliárdos keret megnyitását Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára jelentette be a nyáron sejthető: EU-s pénzekből műveljük ezt is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.