Káromkodva, agyonütéssel fenyegette a luxusautós a mozgássérült férfit, akit utána bántalmazott is a szántódi Sparnál. A megvert férfi az ATV Híradójának beszélt arról, hogy a fiatalembertől azt kérte, tegye ki a rokkantkártyát, ha már egy mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyen várakozik, de az feldühödött, amiért szerinte lefotózta az autóját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Derék legény, gondolta, ha Takony Árpi megtehetett ilyent büntetlenül, akkor ő is...
simmering73
A rendőrség a kamera felvételét vizslatja. Nem volt egy ember se a segítséget nyújtók között, aki nem olvasta le a rendszámot? Kizártnak tartom.
division
@RonaGyuri: Ilyenkor derül ki, hogy a diploma nem minden ( már ha van). Gyűlölöm az ilyen Mercis féle alakokat, nem egyet tettem már helyre akkor is, ha gyerekparkolóba álltak, pedig Fideszes volnék. A matematika gondolkodást is igényel, de ez neked láthatóan továbbra sem megy, csak szóród a hülyeségeidet, pont mint az oldal dicső eladott országa:-)
division
@nezelodo: Nem hinném, hogy pont ilyesmi járna a fejében egy ehhez hasonló kőbunkónak ilyenkor. Tipikus példája inkább annak, amikor valakit nem nevelnek, csak aláraknak mindent. Ezért is mondom mindig azt, a gyerekeket nevelni, szeretni kell, foglalkozni kell velük, az, hogy csak alájuk rakunk mindent, nagyon kevés.
fahrenheit451
Mindenesetre tényleg nem kellett volna lefényképezni. Azt sokan nem szeretik. Még egy szelíd embert is feldühíthet, hát még egy állatot.
És mégis mit kezdett volna a képpel? Ha feltölti közösségi oldalra, ő járt volna rosszul a személyiségi jogok megsértése miatt.
nezelodo
@division: Igazad lehet, de ebben az elanyagiasodott világban az ilyen alárakott, másoknak soha el nem érhető drága cuccok azt üzenik sokaknak, hogy mindent megtehetnek, amit mások nem, és ettől több vagy mint a másik. Az otthoni példa is meghatározó, és a gyerek azt követi többnyire.
Persze ne gondoljuk, hogy ez csak most ütötte fel a fejét. Hallottam én a hetvenes évek közepén egy három osztályos tsz elnöktől is hasonlót, egy agrármérnöknek címezve, te talajmenti káder vagy... Némi intelligencia, és szerénység ha van, azoknál talán ritkábban fordul elő, de nem garancia rá.
division
@nezelodo: Én is mindent megadok a gyerekeimnek, többet is mint kellene, de mellé megkapják a szeretetet, nevelést, azt, hogyan viselkedjenek másokkal szemben, akár pl. idősekkel, szegényebb társaikkal, stb. Viszont van az a szitu olykor, hogy pont az olyanok kötnek bele a gyerekeimbe is, akik szegényebbek, rossz családból jöttek, velük szemben viszont a szép szó semmit nem ér. Mindenkivel úgy kell viselkedni ahogyan megérdemli, ha mondjuk a gyerekeim telefonját elveszi az, akinek nincs, ellopja az új kabátját, stb. az nem a gyerekeim hibája, ha valaki szándékosan karcolja össze az autómat csak mert nem tetszett neki a látvány, akkor meg az sem különb mint ez a Mercis.
nezelodo
@division: Hála Istennek, itt vidéken ahol élek, és a gyerekeim is szerte az országban ahol laknak, még a béke szigete. Nálunk még este 11-kor is végigsétálhatsz a kisvárosban, elenyésző a baj.
Tőlem is sokszor kérdezték, hogyan neveltem a gyerekeket. Hát nem emlékszem, hogy direkt nevelést kaptak, csak azt tették, amit itthon láttak. Ez a megjegyzés az egyik unokám iskolai ballagásán a nyáron újra megesett, és a lányom ugyanezt mondta. Nem gyűjtöttünk tapintható vagyont, hacsak a két gyerek számos diplomája nem számít annak, a cseperedő unokák sikereivel együtt.
division
@nezelodo: Béke szigete? Én is vidéken lakom, szerencsére pár esetet leszámítva itt sincs még nagy baj. Amúgy meg igazad van, a gyerek általában az otthon látottakból táplálkozik 90% - ban, viszont ott van az a 10%, amire nagyon kell figyelni ( rossz társaság sajnos olykor belekavarhat mindenbe). A gyerekek sikere a szülők legnagyobb sikere is, az, ha plusz anyagilag is megvan az embernek mindene egy kellemes ráadás (ami persze nem feltétlenül rossz) :-)) A gazdagság sosem baj, csak tudni kell kezelni, és a gyerekeket is meg kell rá tanítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.