A 60 éves tettes mindent beismert a rendőrségnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: Azért ez egy kicsit álszent dolog...! Vegetáriánus vagy??? Mert ha nem,akkor miért nem tüntetsz a vágóhidak előtt...Kicsit túlzottnak tartom hogy elkriminalizálták a dolgot!!! Egy jó nagy bírság...valami közmunka rendben...de börtönnel fenyegetni valakit egy állat miatt.../mindezt mondom úgy hogy vannak kutyáim,és felrúgnám aki bántaná őket/de eszembe sem jutna lecsukatni!!! És most ne érvelj azzal hogy a vágóhídon kíméletesen ölik le az állatot,mert akkor ezek szerint ha valaki kíméletesengyilkol,az belefér???
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Biztosan igazad van, de:

Azt sem szeretem, hogy az állatokat leölik azért, hogy az emberek megegyék, mivel a legtöbb ember húsevő, nem ítélhetek el mindenkit. Ráadásul, nem is gondolnak bele, hogy nem a húsevés a természetes, mert ezt szokták meg, ezt látták.
Az ilyen kutyagyilkosságot borzalmasnak tartom, és senki nem kötelezte az illetőt arra, hogy magához vegye, legalább megpróbálhatta volna másokhoz elhelyezni.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: Pillanat..én nem helyeslem a tettét,pusztán eme gondolat mentén,amit ez a hülye törvény meghatároz...a vadászokat miért nem ítélik el??? azok ráadásul szórakozásból ölnek!!!pusztán azt mondom,ez a törvény diszkriminatív...,jogvédők által áterőltetett marhaság!!! és mielőtt bárki védené a vadászokat...ideológiát minden köré tudok alkotni!!! mondjuk ki nyiltan ,a vadász sportból öl...ugyanúgy megérdemelné a büntetést,mint ahogy az állatkínzók,de ők sem börtönt...hanem ahogy az előbb írtam!!!
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Én is így érzem, a vadászok is gyilkolnak, szórakozásból.
Peller Anikó
@CsipkeRózsa: A vadászok nem okvetlenül szórakozásból gyilkolnak, ők gyérítésnek nevezik. Nem szeretnénk ha tigrisek (már eléggé gyér), farkasok vagy csak farkaskutyák falkái kódorognának a városokban vagy az utakon. Ha a vaddisznók elszaporodnának vagy az őzek csapatostul rohangálnának az autód előtt.

Szórakozásból a legyeket ölöd, elveszed a falatot a fecskék, denevérek elől, de ne feledd, gyakorlatilag az összes fajta állatot öljük. Az, hogy te boldogan élsz együtt a büdösbogár poloskákkal, bolhákkal, csótányokkal és nem bántod őket az magánügy. De mi, többiek igen, irtjuk az állatokat. És meg is esszük.

Tudod Rózsika szeretlek, de téged kellene börtönbe zárni.

Jó, csak vicceltem.
Clavigo
Esetleg mellé lehetne kötni a " gazdát " is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.