Nem tesz feljelentést az a család a Péterfy kórház ellen, akiknek fia a két ünnep között tragikus körülmények között halt meg az intézményben. Az ATV Híradójának adott interjúban az elhunyt fiú édesapja elmesélte, hogy fia azután zuhant össze, hogy a gyámügy elvitte testvéreit otthonról.

A 22 éves fiú december 29-én szenvedett halálos balesetet a Péterfy kórház pszichiátriai osztályán. A beteg elesett a mosdóban, és olyan súlyosan ütötte be a feje hátsó részét, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

Az apa elmondta, gyermeke már korábban is volt kórházban hasonló, pszichés gondok miatt, az akkor kapott gyógyszereket pedig hanyagolta, de

továbbra sem lehet tudni, pontosan milyen körülmények között halt meg a fiatal.

Mint kiderült, az áldozat jó erőben lévő, rendszeresen sportoló fiatal volt, aki nagyjából egy hónappal a szerencsétlenség előtt került be az intézetbe. Az ATV Híradójának az apa elmondta, fia azért került a klinikára, mert a gyámhatóság elvette a testvéreit, mert szerintük veszélyeztetett környezetben élnek otthon. Teljesen összezuhant lelkileg ,miután a gyámügy elvitte testvéreit otthonról, és elmondása szerint részben ő miatta nem is vitték haza a testvéreit.

Hozzátette: A fiú, ha láthatta a testvéreit, jól volt, utána azonban látványosan összeomlott. A klinikai kezelés hatott, már nagyon jó állapotban volt december végén, apja szerint hamarosan haza is hozhatták volna.

Bár a család feljelentést külön nem tesz , azért tisztázni szeretnék az ügyet, hogy több ilyen ne fordulhasson elő.

Forrás: ATV, Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.