Navracsics szerint a Fidesznek valóságérzékelési problémája van.

A következő egy évben eldől a Fidesz és a kormány sorsa, sok múlik azon, hogy képesek-e a korrekcióra

– mondta a jobbikos N1TV-nek Navracsics Tibor, az Európa Kulturális Fővárosa program koordinálásáért felelős kormánybiztos.

Navracsics szerint a Fidesz valóságérzékelési problémájának egyik jele lehet az önkormányzati választás néhány váratlan eredménye, például a budapesti, és szerinte a Fidesznek egy éve van arra, hogy megszólítsa azokat, akik eddig nem a Fideszre szavaztak.

A volt igazságügyi miniszter és EU-s biztos szerint Török Gábor politológus azért sorolhatta őt Lázár Jánoshoz hasonlóan a párt belső ellenzékéhez, mert „azt mindenki tudja”, hogy az ő gondolkodásmódja nem „a mostani Fidesz főáramához tartozik”.

Címlapkép: YouTube/nemzeti1tv

(444.hu)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Elad0tt 0rszág: Te sem tartozol azok közé, akik az idővel érnek mint a jó bor. Kádár ma is etalon, Nyugaton is nagyobb volt a respektje mint bármelyik kormányfőnek a rendszerváltás óta.
Ezt a jellemtelen, személyiségzavaros Orbánt már a Néppárt is kigolyózta, alig várják, hogy ne rontsa köztük a levegőt. Nyíltan vállalja a szélsőjobbal való szövetséget, úgy fasizálja a hazánkat, hogy Horthy sem különben. Persze, neked ettől még tetszhet, senkitől nem várható el, hogy többet, mást adjon, mi lényege.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
@Elad0tt 0rszág: Öregem ...Te nagyon el vagy tévedve. A családom és én is melósok voltunk a Kádár rendszerben és ma is..összehasonlíthatatlanul korrektebb rendfszer volt akkor mint most. Ma tudod mihez van jogod?? Ahhoz,hogy befogd a pofádat..és ennyi..slussz ..passz.Annak idején a túlóra az túlóra volt és kifizették ha pluszban dolgoztál..ezt ma munkaidőkeretnek hívják és minden trükköt bevetnek,hogy ne kelljen kifizetni...bőven van rá törvényes lehetőségük...aztán amikor nem volt munka akkor a dolgozók állásidőn voltak...amit az alapbérrel fizettek...mert ugye ..sem a túlóra sem a munka hiánya nem a dolgozó felelőssége...így rá tolni ezt a töténetet minimum gerinctelen faszság...no..ez volt abban a fene nagy átkos Kádár rendszerben...Ezzel szemben most mi van??? Túlóra??? na ne röhögtess már..nálunk még karácsony és szilveszter között is dolgoztunk..sőt stzilveszter napján is..és a társaság egy része simán munkaidőkeretben jött...kötelezően dolgozni.. Nincs munka...nem ám állásidő...pihenőnap...és már nullázódott is a túlórád...Szóval..hagyjuk ezeket az ideológia baromságokat..mert nem csak egyedül te éltél a Kádár rendszer alatt ...így aztán a hozzád hasonló fogyatékosoknak próbáld bemagyarázni,hogy az miylen szar volt ez meg milyen jó. Furcsa módon még sem akkor léptek le lassan 1 millión az országból!
Elad0tt 0rszág
@creativehun: Én nem melós voltam akkoriban, pont ezért is gyűlöltem, semmi lehetősége nem volt az embernek a kitörésre, ami a rendszerváltás után megváltozott. Utána már csak az maradt sima mezei melós aki erre volt hivatott. Ez nem a rendszer, hanem az egyén hibája. Elég baj az, hogy te beszélsz itt fogyatékosságról, amikor eleve azt élteted, hogy adták a pénzt akkor is amikor nem volt munka, mindezt persze kölcsönökből megoldva. Az a baj, hogy egy átlag melós nem lát tovább a saját orránál. Nekem a gyerekeim is remekül boldogulnak, lényegében mind diplomásak, jómódúak (örökölték az apjuktól azt a mentalitást, ami ma hiányzik a legtöbb fiatalból), vannak unokáim is, de persze le lehetett ragadni azon a szinten is ami akkoriban még elég volt, ma már viszont nem. Haladni kell a korral, nem állandóan a másikra mutogatni. Én összességében elégedett vagyok a saját életemmel, szerencsére 70 évesen elmondhatom magamról, hogy körbeugrok még jó néhány huszonéves "aktív" dolgozót. Ja, és még arra hogy akkoriban nem mentek ki külföldre: nem volt meg rá a lehetőség, főleg nem olyan szinten mint a rendszerváltást követően. Szóval mielőtt fogyatékosnak nevezel valakit, gondold végig a saját pályafutásodat, ne pedig ítélkezz.
Lepényleső
Egy perc is sok lett volna,most meg már magyar nemzeti sokk?
CsipkeRózsa
Van olyan szempont, amiből az 1 év nagyon kevés.
Béla333
"Navracsics egy évet ad a Fidesznek"

Nem lehetne valamit tenni, hogy ne kelljen ilyen sokáig várni a kimúlásra?!?!
yazo64
Minimum 30 év kellene... + vagyonelkobzás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.