A rejtélyes "műszaki ok" áll a háttérben.

A Mávinform Facebook-oldalán szerda reggel 5:06-kor jelent meg a kiírás, amelyben arról tájékoztatták az utazókat, hogy négy vonatjárat kimarad (illetve kettő a kiírás ideje előtt közlekedett volna). 

A mai napon műszaki ok miatt nem közlekedik a Szolnokról a Keleti pályaudvarra 4:23-kor, a Nagykátáról a Keleti pályaudvarra 4:31-kor, a Monorról a Nyugati pályaudvarra 5:37-kor, a Kecskemétről a Nyugati pályaudvarra 5:12-kor induló személyvonat.

A kommentelők nagyon nem örültek a helyzetnek, egyesek szerint nem is műszaki ok áll a háttérben, hanem emberhiány, csak ezt a MÁV nem meri bevallani szerintük.

Hajnalban szólt a MÁV, hogy négy kora reggeli vonat kimarad

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Egyébiránt a MÁV Vonatinfó térképét elnézve – ahol jelenidőben lehet követni a vonatokat – sok járat késik: van, amelyik más vonattól vett át késést, van, amelyik váltóhiba miatt lassult be – de akad olyan járat is, amelyiknél nincs kiírva a késés oka. 

Az S40 Dombóvár – Budapest-Déli (8019-es személyvonat) jelen pillanatban 83 perces késéssel robog a főváros irányába, a késést műszaki ok okozta.

MÁV-START térkép – Info

null

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Szégyen, ami M.országon van, szinte minden területen!!!:DDD
ágimami
Szégyen, ami M.országon van, szinte minden területen!!!:DDD
namihami
Ez még időben volt. Bejelenthették volna délután is, hogy reggel nem közlekedtek a kimaradt járatok. Ugyanakkora lenne a MÁV-on belüli felelősségrevonás.
Havi 5 milláért azért illene a hasonló esetek elkerülése érdekében, a vezérigazgatónak megtanulni vonatot vezetni. Csak ne úgy, ahogy a MÁV-ot vezeti...
CsipkeRózsa
A közmondás szerint, jobb későn, mint soha.
vacsi
@namihami: Azért én nem ülnék fel arra a vonatra!
Lepényleső
...a többit meg találják ki,hogy hová lett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.