A főváros új vezetése szerint szükség van új pályázat kiírására.

Már jövő héten kiderülhet, ki lesz a Főkert első embere, hamarosan pedig a BKK és a Budapesti Gyógyfürdők Zrt. élére kiírt pályázat is lezárul

– tájékoztatta az ATV Híradót Tüttő Kata  főpolgármester-helyettes.

Karácsony Gergely  főpolgármester eddig a Főtáv és az FKV vezetőjét menesztette. A BKV vezérigazgatója, Bolla Tibor ugyanakkor a cserék ellenére optimistán, szerinte a főváros új, ellenzéki vezetése bízik benne. Ezt most Tüttő is megerősítette.

Cserék lesznek a budapesti cégek élén

A főpolgármester-helyettes a Főkertre kitérve elmondta, több éven keresztül készített egy korábbi fideszes politikus cége évi 6 millió forintért tanulmányokat arról a budapestiek parklátogatási szokásairól.

A főváros új vezetése szerint épp ezért volt szükség új pályázat kiírására, arról pedig, hogy az említett ügylet kapcsán születik-e feljelentés, a felügyelőbizottság dönt majd.

Le is zárult a beadás és ebben a jelenlegi vezérigazgató nincs benne. Ennek az elbírálása a héten fog megtörténni és minden jól megy jövőhétre lesz új vezérigazgató a Főkert élén

– mondta a pályázati eljárás jelenlegi szakaszáról Tüttő az ATV-nek.

Cikk- és címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

(atv.hu)

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Ezt majd meséld el a kórházi menedzser igazgatóknak, meg a jövendő kancellároknak! Ugyan beteget csak akkor látott sokuk, amikor látogatóba járt kórházba. De hidd el, hogy egy urológus orvosigazgató nem ad szaktanácsot sem a szívsebésznek, sem az agysebésznek! Ennyit a plüssmackóról! Ja, parlamenti házelnöknek remekül megfelel saját bevallása szerint! Azt hiszem, ezt az értelmetlen vitát célszerű befejezni! Sajnos nem tartozom a gerinctelenek közé, és így nem tudok tovább a gép előtt ülni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@csak úgy...: Mikor mennyi! A ti aljas bolsi kreténségeiteken meg nincs mit gondolkodni!
ómió
@Shikari: Ahogy mondod. Egy az egyben!
ómió
@csak úgy...: Csak nem a hivatásos bolsiszaporító beszél az efftársból!? A Fidesz nem lop el "projektet" még tőletek se! Hiába ajánlgatod! Viszont húzzál már bele: forradalmunk leverőinek, a magyar kifosztóinak bolsevik pártja már a parlamenti küszöb meg a megszünés küszöbén táncol!
ómió
@Shikari: Tudod mi az abszolut nincs? Amit ezek nem tudnak Orbánra hazudni! Ami megy nekik, az a hazudni, lopni, aljaskodni és mindezt a másikra hazudni. Semmi más! De ne is boncolgassuk! Az a csürhe, amelyik egyfelől az egészségügy színvonalának emeléséről rinyál, másfelől vért izzadva igyekszik megakadályozni egy modern szuperkórház megépítését, tényleg csak a latrinába való. Kár rájuk a szót vesztegetni.
ómió
@Shikari:Jól mondod, az erő, de az sajnos ebben az anarcholiburnyák meg EU-s miliőben nem megy. Azonnal kiutálnának bennünket mindenből, kvázi magunk alatt fűrészelnénk az ágat. Annak a know-how-ját kéne megtalálnunk, hogy a hazugságáradatuk ellen mi lenne az optimális, ( az igazságra rámutatva nem elég hatékony), mert a sok zombinak mindent lenyomnak a torkán. Na, mára ennyi volt. Csá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.