Novák Katalin szerdán jelentette be, hogy a mai naptól a 22 éves Rácz Zsófia a fiatalokért felelős helyettes államtitkár. Az új fiatalokért felelős helyettes államtitkár ezután rendhagyó videóval mutatkozott be Facebook-oldalán.

Novák Katalin közölte: Rácz Zsófia feladata lesz, hogy a magyar fiatalok álláspontját, véleményét, szempontjait meghallja, megértse és a megfelelő csatornákon keresztül azokat továbbítsa a döntéshozó fórumokhoz. Szintén feladata lesz, hogy a kormányzat által a magyar fiataloknak kínált lehetőségeket olyan formában juttassa el, ismertesse meg az érintettekkel, ahogy azt ők "megértik, meghallják" – tette hozzá.

Rácz kinevezése alkalmából szerdán meg is osztott egy laza, fiatalos videót közösségi oldalán. Rácz Zsófia kinevezése kapcsán korábban többször is felmerült, hogy miért ő a legalkalmasabb a pozícióra, a videóban erre választ is ad.

Nemcsak hallani, érteni is akarja a fiatalok problémáit, gondjait.

Kiderül, hogy a humor sem áll távol tőle, ugyanis

az első szám, amely felcsendül a filmben az nem más, mind édesapja, Mr. Rick slágere, a Zárjon be a gyár

Itt pedig a teljes sláger a '90-es évekből, ha valaki meghallgatná végig:

Forrás: Blikk, Index

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Apuka a magyar "sztár" valódi nulla zenét produkált! A kislánya sem az eszéért kapós!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ez a csaj éppen olyan államtitkár lesz, mint amilyen ""sztár"" volt az apuci.
""Jónevű"" zeneimitátor, ""jónevű"" államtitkár. Családban marad...
volvós
Igy már tuti, hogy ez a kis nyalógép a pasik mellett
tehénnovákkatika szeretője is...van gyomra, az biztos !!!
silber13
Apuka a magyar "sztár" valódi nulla zenét produkált! A kislánya sem az eszéért kapós!
SystemError
Celeb apu + fidesz. Aztán ki ne derüljön, hogy Habony faszán keresztül jönnek a sikerek..
Eladott Ország
A korábban a puritán kormányzás ígéretével kampányoló negyedik Orbán-kormánynak 13 miniszter mellett 237 államtitkára és miniszteri biztosa van, továbbá 14 kormánybiztos és 6 miniszterelnöki biztos teljesít szolgálatot a kormányzatban. További 12 személy miniszterelnöki megbízottként ad tanácsot a kormányfőnek, illetve lát el meghatározott feladatot. A helyettes államtitkárok száma az általam fellelt legutóbbi adat szerint 117 – ami felettébb kevésnek tűnik számomra a többi szám viszonylatában. Számolgatás nélkül is egyértelmű, hogy egy ekkora kormányzati apparátus egy nálunk tízszer nagyobb államnak is elégséges lenne. És akkor a sokszáz léhűtőről és hóhányóról nem is beszéltünk, akik mondvacsinált állásaikban – vagy színlelt szerződések folytán – zabot hegyeznek, „tanulmányt” írnak, vagy valami hasonló haszontalan látszattevékenységet folytatnak, arcátlan havi – vagy oldalankénti – summákért. Hogy ilyen felduzzasztott létszám mellett miért volt szükség – a közvélekedéssel is szembe menve – végigerőltetni ezt a személyi döntést, nem tudom. Az egyetlen felmerülő válasz a már megszokott lehet: „Dafke! Mert ezt is megtehetjük!”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.