Csak a korábban megígért hatmilliárd forinttal akarja támogatni a kormány a Lánchíd felújítását, de ez kevés lesz. A főváros szerint zajlanak egyeztetések, de ezekről nem beszélhetnek. A híd felújítása sürgős lenne, a BKK már súlykorlátozást vezetett be rajta.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Taktikai hibát vétettek az illetékesek

Nincs elég pénz a Lánc-híd felújítására

A kormány, a Tarlós Istvánnal kötött 2018 októberében kötött megállapodásnak megfelelően, a Lánchíd és a Budai Váralagút felújítására hat milliárd forintot szán! Ezt most közölte a Miniszterelnökség, mikor a helyzet már odáig romlott, hogy „A BKK január elején súlykorlátozást vezetett be a hídon, a szerkezet terhelésének csökkentése miatt, 5 tonnánál nehezebb járművek nem hajthatnak fel rá.”!
Nos el kell mondjam, hogy látszik nem sportberuházás; mert például ez kb. annyi mint amennyibe az ideiglenes ugrótorony került, pontosabban csak az építése, + a bontésa!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.