Az új év első kormányinfóját az ígéretéhez hűen idén is a miniszterelnök tartotta. Összeszedtük a legérdekesebb, legmókásabb pillanatait a két és fél órás szeánsznak. 

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: azt ,hogy "diadalmaskodott" nem mondanám de,hogy megint átbaxta az olyan hülyéket,mint te +a cirmos,abban biztos vagyok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: azt ,hogy "diadalmaskodott" nem mondanám de,hogy megint átbaxta az olyan hülyéket,mint te +a cirmos,abban biztos vagyok!
namihami
Valami véletlen folytán, de éppen azokat az újságírókat nem engedték be, akik a meredekebb kérdéseket tették volna fel. Maradtak a ""kesmalovagok"". Azoktól pedig többet várni hiú ábránd lett volna.
tudode
Ráhibázott statisztaként anno kódisként,
.
--- Szegény Dzsoni és Árnika. Orbán Viktor jelenetei
.
www.youtube.com/watch?v=p0MW9k-0aXU
.
Tehát vannak a jogÁSZOK, és a normális emberek!.
Béla333
Naná, hogy jól van! Következmények nélkül azt csinál ebben az országban, amit akar! Egy ilyen lelkivilágú embernek ez nagyon is tetszik!
A strómanokon keresztül meg még szépen gyarapszik is a családi kassza.
Az ország nem számít, a lényeg a HATALOM, a következmények nélküli hatalomgyakorlás.
A történelem szemétdombján a helye az egész Fideszes maffia csapatnak!
Béla333
@Eriksson: 17.57
És ki az az intelligens szerinted? Csak nem a szeretett vezéred?
Béla333
@Eriksson: 18.08
Őszintén szólva ha valamelyik politikus csak és kizárólag a saját gazdagságának a növelését látja a pozíciójában, ha leszarja az országa boldogulását, csak a HATALOM megszerzése és megtartása a fontos a számára, az lehet bármennyire is intelligens, de hogy államférfi sohasem lesz, az biztos.
Orbán is a marha nagy intelligenciájával megmaradt egy falusi lókupec erkölcsi szintjén.
csak úgy....
@Béla333: kár a gözért, @Eriksson: nak ez magas.
kereső
@Eriksson: Váltottál? Tegnaptól ez a kép a "házi oltár" ?sok-sok mindent el lehet mondani orbánról, de,hogy intelligens lenne, azt nem. Aki miniszterelnökként képes egy kocsmai beszélgetés szinvonalára lezülleszteni egy nemzetközi sajtótájékoztatót, az nem intelligens- hanem egy Cipolla, egy pozőr, aki annyira sem tiszteli az országa állampolgárait, hogy felkészüljön- és ne a saját /és tanácsadói nivóját adja. szégyen az országra nézve ,amit művelt. Belehallgattam a "legjobb pillanatokba", milyen lehetett a többi?
Sámannus
Tele fostátok a képernyőt orosz trikolórral! Milyen országban élsz te köcsög?
kereső
@Eriksson: Nem is ez volt a fő kérdés. Én bele hallgattam, és az ott fentebb a véleményem, meg a Te képes hozzászólásodról is.
Nyírfa
Kár érte. Rendes ember is válhatott volna belőle. Gyurcsányt sem kergették körbe az asztal körül, ha nem tartotta el a kisujját a teásbögrétől, mégis, mennyivel előrébb tart intellektuálisan , szellemiségében mint a jelenlegi miniszterelnök.
Hát, ez van. Nyilván sokat számít a nevelés is.
Eriksson
@kereső: Hogy érdemben válaszoljak, meg kell majd hallgatnom a sajtótájékoztatót.
Viszont ezen a portálon nyílt ki a szemem, hogy O-ra érdemes odafigyelni. Akiről az ellenzék ennyi mindent összehord, az csak egyéniség lehet.
Érdekes, hogy Gy-t szóba se lehet hozni, mert rögtön kitör a gyalázat. Pedig őróla is volna mit kitárgyalni.
De hát az a kettős mérce...
Eriksson
@Nyírfa: Gy. borász diplomájából csak a borvirág maradt meg. Ha nem nősül be az Apró családjába, soha senki nem hallott volna felőle.
Nyírfa
@Béla333: tegnap, 18.31

Orbán nem intelligens. Ravasz, furmányos, képes a manipulációra, a videóban is van jó néhány pillanat, amikor sajnáltatni akarva magát lendül támadásba, talán még okos is, de ezt illetően is vannak kétségeim.
Számomra egyértelmű, hogy sem nem intelligens, sem nem értelmes.
Mindkettő több mint az okosság vagy akár az iskolázottság.
Nyírfa
@Eriksson: 16.20

Ezt illetően kérdezd meg Orbánt. Hogy kitől tartott már a rendszerváltás előtt is.
Eriksson
@Nyírfa: ha egyszer találkozom vele, megkérdezem. :)))
kereső
@Eriksson: Ha az apukámnak áramszedője lett volna, akkor most én lennék a fényvillamos Bpesten. Honnan tudod?
kereső
@Eriksson: Akkor figyelj rá- és nyitott szemmel figyelj. Tényleg érdemes- mert aki alkotmányos puccsal betonozta be a hatalmát, lebontotta a jogállamot, gyakorlatilag visszaállitotta az egypárt rendszert, az figyelmet érdemel. GyF egyiket sem csinálta.-nem is figyelünk rá:)))))))))))
Eriksson
@kereső: GyF politizálása TGM szerint csak annyiból áll, hogy milyen jól áll és megél a pártja az OV gyalázásból. Azon kívül semmit nem mond. Minden mondata blöff. Dobrev dettó.
Béla333
"Mennyi idő még?"

Ha arra célzott Orbán, hogy meddig maradhat még mini elnök, akkor a válasz: nagyon sokan remélik, hogy nagyon rövid idő...
kereső
@Béla333: má tegnap is késő lett volna.
kereső
@Eriksson: TGM az Európai Egyesült Államok -t mondta blöffnek, volt szerencsém elolvasni az irását., amely egyáltalán nincs tisztában a realitásokkal, és az olyan "szuper" nemzetállami álmokat támogat, mint amilyen orbán viktoré. Pedig ahhoz, hogy a ma már 70 éve létező kontinensi békét megőrizzük- ahhoz az kell, amit Dobrev "álmodik"- még ha ezt TGM nem is látja.
Eriksson
@kereső: Amit Dobrev "álmodik", az utópia, vagyis kész átverés show. Lehetetlen a kivitelezése. Másrészt az Európai Egyesült Államok terve durvább, mint annak idején a SZU-hoz való tartozás. Már így is annyi rendszabályozás folyik, amennyit azelőtt elképzelni sem tudtunk. Itt nem a mákos gubára, meg az uborkagörbületre, és nem is a disznók moslék tilalmára gondolok.
(Orbán Viktor személynév, nagy betűvel írandó)
kereső
@Eriksson: Amúgy az AEÁ(USA) egészen jól elvan- immár több száz éve. A széttöredezett nemzetállami európa sehol sem lesz velük szemben.
Eriksson
@kereső: Ne felejtsd el, hogy az USA egy pár száz éves mesterséges képződmény, amely nem biztos, hogy jó az ottani tagállamoknak. A hangsúly valahol Washingtonon és New Yorkon van. Azon, hogy azok mit akarnak.
Európa ezeréves önálló nemzetállamok lakhelye. Külön identitással, szokásokkal, külön nyelvezettel.
tudode
Ennek a maratoni HABLATYNAK talán a lényege az volt, hogy PÁRTUNK vs KORMÁNYUNK a két évi választási üzemmód után
-
-- az un. APRÓ MUNKÁRA is áldoz időt, azaz a tagország hatáskörébe tartozó egészségügy, szociális terület, oktatás, egyebek, amelyeket a EMBER MINISZTER felügyel
.
-- azzal, hogy a 3 év után kimeszelteti a kórtermeket, odavet valamennyi lóvét az eü. dolgozóknak, aztán majd ha meg tud egyezni a BUKsza miniszterrel a háromgyermekes anyák is adómentességben részesülnek,
.
-- arról nem is szólva, hogy a VÁLASZTÁSI ÜZEMMÓD alatt városnyi életerős állampolgárok váltak narancsköddé!
.
Az a röhej ebben az egészben, hogy az APRÓ MUNKA az, amely a társadalom életét közvetlenül érinti.
.
Arról nem is szólva, hogy a VÁLASZTÁSI ÜZEMMÓD alatt az orbán birodalom a strómanok gyűjtögetésével ma már a VILÁG LEGGAZDAGABBJAI KÖZÉ tornázta fel magát!
.
www.google.com/search?q=m%C3%A9sz%C3%A1ros+l%C5%91rinc+a+vil%C3%A1g+leggazdagabbjai+k%C3%B6z%C3%B6tt&oq=M%C3%A9sz%C3%A1ros&aqs=chrome.2.69i57j35i39l2j0l5.10823j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ez aztán a döfi, és elfelejtette a maratoni szófecsérlés közben megköszönni a társadalomnak, hogy MÉG NEM RUGTÁK KI ŐKET PÁROS LÁBBAL!
kereső
@Eriksson: Akkor pedig nincs más út. Vissza a vasfüggönnyel,, zárkózzunk be, hiszen ottan úgyis más nyelven beszélnek- vagy mi beszélünk más nyelvet? Má nem is tudom. Mindenki kapirgáljon a saját maga kis szemétdombján- nem kell itten a multi-kulti. Menjenek haza a német oligarchák, a svédek, a franciák és főleg az usákok. Mi majd megtermeljük magunknak ami köll ahhoz, hogy kőkorszaki mőron de eléldegéjünk- ja nem kell leforditani az irodalmi alkotásokat, mert abból csak baj származik, nem kell internet, nem kell semmi- ami megzavarná a te/ti kis nyugalmatokat- megálltatok valahol félúton horthy-és rákosi között. Az kell- ja meg vesszen trianon, adják vissza Erdélyt mind a hatmillió románnal.
Eriksson
@kereső: Átestél a ló másik oldalára. Te csak úgy tudod elképzelni a létet, hogy teljesen alárendelve, vagy sehogy?
cikicakk55
Rekordot döntöttem. 01:23-ig bírtam folyamatosan nézni,hallgatni Orbánt.. Eddig vagy rá sem néztem,vagy el sem kezdtem meghallgatni,vagy elolvasni a róla szóló cikkeket,vagy híradásokat. Ez az ember a két lábon járó hazugság. Minden esetre gratulálok az orvosainak,hogy az állítólag majd 3 órás kormányinfót végig tudta állni,beszélni,és válaszolni az előre megírt,seggnyalós kérdésekre. Mondjuk ha beengedték volna az ellenzéki újságírókat és tv stábokat is,úgy talán számomra érdekesebb lett volna,bár mikor Lázár vezette a kormányinfót,akkor ott volt a hír24, a 444 ,is,kérdeztek is,de Lázár minden kérdésből egy pillanat alatt ki tudta hozni a migránsokat, a kerítést, Sorost, a kvótát,és Brüsszelt. Engem sokkal inkább megnyugtatna ha helyette egy fekete zászlót látnék lobogni a parlament ajtajában.
cikicakk55
@kereső: ma 10:45
Ráadásul Gyurcsány be mert menni az emberek közé,TEK védelem nélkül,Kerékpárral is járt be dolgozni a parlamentbe. A minidiktátort meg a budira is minimum 10 TEK izomagy követi és golyóálló mellényben van egész nap. Mind a ketten Miniszterelnökök voltak( illetve sajnos Orbán még mindig az),de Gyurcsánynak 9 év alatt nem alakult ki rettegés fóbiája az emberektől,az újságíróktól. Miért is nem félt Gyurcsány?
cikicakk55
@Béla333: ma 11:13
Gondolom azért kérdezte,hogy mennyi idő még,mert kezdett kimenni a gyógyszerek hatása a szervezetéből és egyre kevésbé tudott már uralkodni a tökmarkolászásán, a nyakkendő,zakó, rángatásán és a szájnyalogatáson. Jó lett volna neki egy kis szünet,még az ott lesben álló orvosi team ad neki egy kis kiegészítő észhez valót.
kokopelli
@Nyírfa: (16:22) Az kevés lenne Orbánnak,amit felsoroltál! Pofátlannak,törtetőnek,hazugnak kellett lennie,hogy
az országot maga alá gyűrje!Természetesen volt ideje rá,és irodalma is hozzá ami az ilyen "fazonok" életpályáját
taglalja! Ő azt csak XXS-ben tudta átvenni,hiszen az ország kicsi! A magyar becsület sem vonatkozik rá,mivel a
származása felmenti azalól!
kereső
@Eriksson: A lónak annak az oldalán álltok, akik hangoztatják a nagy szuverenitást, közben meg eladjátok az országot a "család" anyagi gyarapodásáért az oroszoknak, kinaiaknak, türköknek. Tudod én tartom magam Szt.Istvánhoz- európában élek földrajzilag, de nem földrajzilag IS!!! ott akarok élni. Ti meg menjetek vissza Ázsiába úri véreim, vár a nagy orosz sztyeppe.
kereső
@cikicakk55: orbánnak csak "neve" miniszterelnök, ő uralkodó.
Nyírfa
@kokopelli: Csak az értelmi képességeit vázoltam. A jellemét nem, hiszen az kritikán aluli.
Málna
@cikicakk55: Hogy Gyurcsány emberek közé mer menni, az azt mutatja, hogy a fideszesek intelligens, normális emberek. Nem kell tőlük félni.
Azt honnan veszed, hogy Orbán egész nap golyóálló van van és gyógyszereket szed? Olvastad valamelyik szennylapban és akkor az úgy is van?
cikicakk55
@kereső: Igen,sajnos.Amennyiben kemény tél lesz és be fagy a Duna,még az idén meg is koronázzák.
cikicakk55
@Málna: A te felfogásod szerint,igen azért mert kimenni az emberek közé,mert a Fideszesek inteligensek. Ezt be is bizonyították 2006-ban,mikor a tv székházat megpuccsolták. Az,hogy golyóálló mellény van rajta,,ezek szerint csak te nem tudod.Ez már elég régóta nyílt titok. Tudod a TEK és a Rendőrség is emberekből áll és attól függetlenül,hogy kötelességük Orbán seggét nyalni és őrizni,a szájuk még el jár. Nem kell hozzá szennylap sem,hogy ez közszájon forogjon. Nem szoktam Fideszes agymosottaknak válaszolni,most az egyszer kivételt tettem.Eddig sem nagyon írtam neked,ezután meg főleg nem fogok. Boldog új évet.
Málna
@Eriksson: "Viszont ezen a portálon nyílt ki a szemem, hogy O-ra érdemes odafigyelni. Akiről az ellenzék ennyi mindent összehord, az csak egyéniség lehet."
Engem is itt kezdett érdekelni Orbán. Feltűnt, hogy milyen sok embernek ő a rögeszméje. Valamit nagyon tud. És tényleg.:-)
Eriksson
@kereső: Miért csak szélsőségekben tudsz gondolkodni?
Málna
@cikicakk55: Szóval pletyka ez a mellény-dolog. Te meg elhiszed. És még én vagyok az agymosott.:-)
teuton
@Eriksson: Igen hianyosak az nismereteid! Mas jelzöt nem hasznalnek, de mindenki tudja, mire gondolok! Szoval milyen is akkor egy Szövetsegi Köztarsasag, vagy Egyesült Kiralysag? Központi kormannyal, de sajat kormannyal, parlamenntel, rendörseggel, iskolarendszerrel, stb.??? Es jol müködnek.
Eriksson
@teuton: Látszólag. Vajon miért akarnak különválni a baszkok, katalánok, skótok, írek stb, stb, meg az legtöbb közös államalakulatban élők?
kokopelli
@kereső: nem érdemes vele vitatkozni,mert ő egy USA "szagértő"! Nemtom hány rokona van odaát,és hány
"államot" látogatott meg! (;-))
csak úgy....
@Málna: nekem gyurcsány-orbán egy kutya, számomra maradtak a szellemileg és erkölcsileg függetlenített kisztitkárok...
teuton
@Eriksson: A kerdesedre ott a valasz az adott orszagok alkotmanyaban. Ha nem tudsz olvasni, ne en tanitsam mar meg neked!
csak úgy....
@Eriksson: a skótok és az írek az örült borisz miatt! a baszkok olyanok mint a székely,aki nem mindíg akart magyar lenni csak ínséges idökben...
a katalánok? szerinted miért? jártál már valaha spanyolországban?
RonaGyuri
a derék MH belehúzott:
Gábor Zsazsa csak a férjeit pénzét nyúlta le

A derék magyar hírlap benyalni akart, de meglehetősen mellé sikerült

„Orbánra figyelt a világsajtó” harsogja a vezércikk címét a főoldal felső részét elfoglaló részben.
azt állítja, hogy „Nagy visszhangott kapott a világsajtóban Orbán Viktor csütörtöki nemzetközi sajtótájékoztatója”, ami persze költői túlzás főleg úgy, ahogy ők tették a „körberöhögésekről” nem vettek tudomást. Na jó halkan hozzáfűzték: „A magyar kormányfő pocskondiázásával reagált a brit média egy része”. Tegyük hozzá a nagyobb része!
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja a cikk mondatát MÁSOLTAM!!! =))
kereső
@Eriksson: Azért, mert a Te/Ti tetteitek, gondolkodásotok a legrosszabbat hozza ki még a galamblelkűekből is.
kokopelli
@kereső: ne vitatkozz olyanokkal,akiknek fogalmuk sincs!Az USA-val érvel itt "valaki" (valaki?),aki azt sem tudja,
pl . a hogy tartományok nagyon sok független joggal rendelkeznek! Pl. az "ÁFA" 0% és 8,75% között (amikor én
utoljára arra jártam).Asszem,hogy a 0% volt Delevárban a 8,5% Californiábanan volt,ami a legfontosabb odaát is!
@csak úgy. (22:20)...:de ő biztos bejárta az USA-t is,
Eriksson
@kereső: ???
Hol van itt galamblelkű?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.