Újra korlátozzák a balassagyarmati és a parassapusztai határátkelőhelyen a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek közlekedését, és a somoskőújfaluinál is elrendelték ugyanezt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint ismételten korlátozzák a 7,5 tonnánál nehezebb járművek forgalmát két határátkelőhelyen a szlovák oldalon tartott demonstráció miatt.

"A szlovák hatóságok tájékoztatása szerint 2020. január 10-én 8 órától 20 óráig a Szlovák Közúti Fuvarozók Egyesülete demonstrációra készül a parassapusztai és a balassagyarmati határátlépési pont közelében, ezért elrendelték a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek közlekedésének korlátozását.

Az előzetes információk szerint a demonstráció más megyék határátlépési pontjait is érintheti.

Kérjük a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek vezetőit, hogy lehetőség szerint a Szlovák Köztársaság területére történő haladásuk során Nógrád megyét kerüljék el!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja továbbá a figyelmet arra is, hogy a téli időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek! A rendőrök a kialakult helyzet miatt a határátkelőhelyek közelében várakozó gépjárművek vezetőit és utasait továbbra is meleg itallal látják el."

Egy újabb közlemény szerint a somoskőújfalui határátkelőhelyen is korlátozzák a kamionok forgalmát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.