Felfüggesztett börtön helyett pénzbüntetéssel megúszták a szegedi parkolóper vádlottjai a most megszületett jogerős döntéssel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha egy pillantást vetünk Szeged és Lázár János irányába, akkor nyugodtan földbe gyökerezhet a lábunk attól, hogyan akaszkodott rá a kétharmad Botka László kinyírására. A mindenhez is értő erős ember ezt mondta egy interjúban:
"Botka puhasága és tétovasága ahhoz vezetett, hogy szervezett bűnözői körök vették át Szeged irányítását. Erről szól a VIP-parkolási ügy kicsiben, a Szeviép-ügy nagyban. A Szeviép-ügynek rövidesen olyan szálai kerülhetnek napvilágra, amelyek bizonyítják, hogy Szeged sajnos a szervezett bűnözői körök kezében van." Az egész sztorit is érdemes elolvasni arról, hogy miért fontos a fidesznek, hogy kicsinálja Szeged és Hódmezővásárhely polgármestereit, de mit is beszél a szájával a dohányzásügyi tótumfaktum? Egy pillanatnyilag is folyó büntetőperben, ahol múlt héten tartották a perbeszédeket, ahol még még az ügyész sem utalt arra, hogy politikusok is érintettek lehetnek az ügyben, és amelyben még hoznak ítéletet, Lázár már tudja, hogy mi fog nyilvánosságra kerülni. Ha van valami, ami hátborzongató, akkor az ez. És ha belegondolunk abba, hogy az akkor még fideszes vezetésű, Lázár totális befolyása alatt álló Hódmezővásárhelyről indult el Tiborcz Elios-os sikerszériája, amelyben semmi kivetnivalót nem találtak a magyar hatóságok, tényleg a faszkivan itt mindennel. „Botka puhasága és tétovasága ahhoz vezetett, hogy szervezett bűnözői körök vették át Szeged irányítását." Hát ha ez igaz, kérem, akkor igaz az is, hogy Polt Péter puhasága és tétovasága ahhoz vezetett, hogy szervezett bűnözői körök vették át Magyarország irányítását. Ld. Elios-ügy, Microsoft-ügy, Szilvásvárad-ügy, nyaralók és vadászházak-ügy, nem Lázárkastély-ügy, fake news-ügyek, választási ügyek, stb.
hvg.hu/gazdasag/20181112_Lazar_Janos_Botka_Janos_interju
solidedge
@rewax: Dugulj már el! Ne hirdesd az édesanyádat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.